Фан Клуб: Работнички

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.293
Поени од реакции
3.328
Ајде Работнички гази ги и вратисе во форма пред дуелот со Ланцио !!!

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Сакам со Партизан да се паднат чисто онака да се измерат со Шкендија и да докажат какво е нашето првенство и како се освојуваат титулите
Да се самоцитирам !!! Испаднав во право ! :D

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Секоја чест за овој натревар,немораше и толкаво замарање кога играте во четврток во Рим ама добра лекција така им се дава на ,,шампиониве,,.:cuc:

Член од
24 август 2006
Мислења
136
Поени од реакции
45
За разлика од војната, во фудбалот има победници (y)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Честито нека ви е победата на вистинските фанови на Работнички.

И со среќа против Лацио.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Честито нека ви е победата на вистинските фанови на Работнички.

И со среќа против Лацио.
Фала за честитките. Инаку задоволен сум од играта на Работнички одиграа сосема добро.
Пријатно ме изненади Штефан Вујчиќ кој го имаше на секаде на теренот.
Според мое мислење годинава лигата е на едно скалило поквалитетна од ланската сезона и конечно по подолго време можам да забележам луѓе кој зборуваат за нашиот фудбал кој до лани не го ни спомнуваа.. Значи го следев натпреварот со двајца другари кој ретко следат наш фудбал и тие беа изненадени од утакмицата која за наши услови беше сосема солидна.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Фала за честитките. Инаку задоволен сум од играта на Работнички одиграа сосема добро.
Пријатно ме изненади Штефан Вујчиќ кој го имаше на секаде на теренот.
Според мое мислење годинава лигата е на едно скалило поквалитетна од ланската сезона и конечно по подолго време можам да забележам луѓе кој зборуваат за нашиот фудбал кој до лани не го ни спомнуваа.. Значи го следев натпреварот со двајца другари кој ретко следат наш фудбал и тие беа изненадени од утакмицата која за наши услови беше сосема солидна.
zabrae da kazes deka deneska Ballistite naviva 90 minuti i ako izgubivme 3-1

Kajgana Shop

На врв Bottom