Фан Клуб: Работнички

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Работнички-Шкендија 3-1
Тоа Работнички супер ги згазивте, се надевам истото ќе го доживеат и Лацијалите следниот Четврток како и да било во Рим.
Само напред!!!!! Одиме во групна фаза на ЛЕ!!!! Најискрена подршшка од мене. И како што многумина знаат дека е единствена екипа која не претставува добро (како-така) во Европа во изминативе 5-6-7 години.

В

Вори

Гостин
Освен на билетара каде може да се купат карти за утакмицата со Лацио?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.980
Поени од реакции
74.010
Спортскиот директор на Работнички Игор Ангеловски 99% ќе стане нов спортски директор на Анортозис:tapp:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Од кога ќе има карти за Лацио и цената ако знае некој?

В

Вори

Гостин
А кај се наоѓаа просториите на клубот?Да не одам до стадион,далеку ми е.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Од кога се пуштени? Има уште или...
Незнам дали има уште... само знам дека завчера ги пуштија и бев меѓу првите што купија така да тогаш имаше карти колку сакаш :).... али и сега има гарант, не ми се верува да се сите купени.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Како може да нема карти сите чекаат да видат како ќе заврши првиот дуел ако изгубат многу нема да одат голем дел пошто сите одат за да го гледаат Лацио кој нема да ги земе поважните играчи.
Клубските простории незнам кај се не сум од Скопје прашај некој друг.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Клубските простории се одма до Стадионот,односно до Салата Градски Парк,или поможното игралиште на работнички, нема шанса да го утнете, плус има и табла си пишува фк,работнички.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
АНГЕЛОВСКИ ЌЕ БИДЕ СПОРТСКИ ДИРЕКТОР НА АНОРТОЗИС!!!
Сензационален трансфер подготвува Анортозис, тимот од Кипар кој беше елиминиран од страна на нашиот Работнички во 3.квалификациско коло во Лигата на Европа
Имено, речиси 99% функцијата спортски директор на овој фудбалски гигант од Кипар ќе ја преземе Игор Ангеловски-Мрме, се уште актуелниот спортски директор на "романтичарите".
"Да, точна ви е информацијата. Во петокот и саботата бев во Ларнака каде водев преговори со вториот човек на Анортозис.
Инаку, Игор Ангеловски - Мрме функцијата спортски директор на Работнички ја врши две години. И во негово време клубот забележа феноменални евро-успеси. Во негово време лани во Скопје гостуваше Ливерпул, а на 25 август ќе дојде и Лацио.

Kajgana Shop

На врв Bottom