Фан Клуб: Работнички

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајде честито нека ни е на сите за овој голем успех што го направи Работнички и за прв пат во македонската историја еден фудбалски клуб да помини и трето коло(ако не се лажам) и да е меракот поголем ги елиминиравме најголемите национални душмани од југот .......бравос за сите играчи кои погинаа на теренот за да го елмининираат поквалитетниот противнико и го оставија срцето на зелената трева иако не изиграа кој знае што...секоја чест за нашите момци....
Најдобриот дел од денешниот натпревар беше после голот на Работнички кога цела трибина извикуваше UNITED UNITED UNITED MACEDONIA.....безценето чуство за секој македонец...
Идемо даље:D

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
прво честитки за работнички, наша гордост.
имаа подобри индувидуалци од нашите но работнички почна да игра после 2 риот примен гол.
и тогаш почнаа да ја покажуваат својата вредност. секоја чест за младиот 17 год. голман, браво за децава.
најдобро е што изиграат храбро, со срце, можеме и ние да играме фудбал, само да не им се плашиме толку.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
До вечер сигурно ќе излезе листа на тимови и ќе се знае кои се можни противници ама сигурен сум дека сме непривилегирани

H

HITCH

Гостин
Ѕвер! :pos: :pos: :pos:

Браво дечки! За момент ме загрижија (Полувреме и пол), дури едно време не дишев. Судиите ме напнаа, сите ме напнаа, од возбуда теглата за кафе ја стаив у лабаво! :pos:

Ајде, фала курцу и на нас еднаш да ни тргне, да се порадуваме!
Мислиш лаВаБо??? :coffee:

Инаку, мене поубаво ми е на душата таму што им свиреле химна и што ги победија.

Честито победа!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Што вика сега другар ти Милевски за сигурните 1-3???

Бтв Работнички сега ќе биде во групата немносители, а не како што пишале во статијана погоре дека го превземал коефициентот на Анортозис па ќе бил во привилегирани. Кој ги пишува статииве?:tapp:
Анортозис беше последен од носителите и Работнички ќе го заземеше неговото место, ама со оглед шо во ЛШ отпаднаа екипи како Партизан и Панатинаикос, значи сме во неносители.

Секоја чест за Работнички ! Се дерев како ненормален дома кога дадоа гол :)

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Честито за Работнички!
Конечно добар резултат од македонска фудбалска екипа!
Ова е успех за цела Македонија.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Дечки нека ви е честито, алал ви вера, вие ја спасувате честа на македонскиот фудбал, најискрено ми е мило и со среќа нека ви е понатаму

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.038
Анортозис беше последен од носителите и Работнички ќе го заземеше неговото место, ама со оглед шо во ЛШ отпаднаа екипи како Партизан и Панатинаикос, значи сме во неносители.

Секоја чест за Работнички ! Се дерев како ненормален дома кога дадоа гол :)
Незнам со какви коефициенти располагаат другиве екипи, али ме зачуди тоа што Работнички бил прв во неносителите како што викаш ти :eek:
Ондак можда има шанси, пошто сеуште е отворена шансата да отпадне некој фаворит. Ете мајнц отпадна на пример, мада незнам колкав коефициент би имал Мајнц :confused:

P

PewDiePie

Гостин
Можете да замислите во соблекувална што се случува сега. И што се случува кај педерите во соблекувана :LOL:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Почувствував голема потреба да ја ставам песнава:vozbud:
алал нека ти е брате...и јас од илинедн на вака секој можен час си ја пеам а не знам зошто..па посебно сега кога ги елиминиравме педерите грчки....:D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мислиш лаВаБо??? :coffee:

Инаку, мене поубаво ми е на душата таму што им свиреле химна и што ги победија.

Честито победа!
Да де да... уште сум под импресии, па се опростува мала печатна грешка! :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom