Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Реков дека нема ништо од местенка,БРАВО ЗА ПАНТА НАЈАК Е ЦЕЛА УТАКМИЦА КРУНА БЕШЕ ГОЛОТ!

Поради пласманот даље им с простува играта иначе од 20та минута до кај 70та не играа ама баш ништо... со таква игра против било кој и да се падне следно коло немаат теоретски шанси...

Значи можело да играат поубаво ама изгледа требаше гомното на гз да им дојде за да почнат

Утре ждрепка да не се знае кои ни се можни противници ?

Џабе беа и Бугарски(педерски) судии честитки за фудбалерите на работнички буквално погинаа на терен оставија и срце и душа !!!
Успех за цела Македонија !

браво, браво честито :)
Ќе ја рушевме зградава со другаров дома уште малку :)
јас дома свикав како да ми се паднало лото и татко ми ми вели шо ти е море ненормален

Браво за работнички, ми го направија ќејфот што ги шутнаа циганине(y)

Македонци против Грци и Бугари :pos:

Ѕвер! :pos: :pos: :pos:

Браво дечки! За момент ме загрижија (Полувреме и пол), дури едно време не дишев. Судиите ме напнаа, сите ме напнаа, од возбуда теглата за кафе ја стаив у лабаво! :pos:

Ајде, фала курцу и на нас еднаш да ни тргне, да се порадуваме!

Судиите значи ..да им еб*ам крф бугарска...инаку Браво зА РАБОТНИЧКИ...честитки за Кумбев..чоекот остави срце на терен и голот му беше 10че...браво браво!!!

Честитки до сите навивачи на Работнички и оние кои вечерва навиваа за Работнички.
Не играа добар фудбал за око меѓутоа целта ги оправдува средствата.

Браво за Работнички единствената екипа што достојно не претставува во Европа.
Гејците осетија по 2 пат како се сиса стап Македонски џабе им беше и татарот од судија да им ебам племето бугарско.Не поебаа со Металург али еве им сега можност да им се приклучат на гејците во шмукањето :D
UNITED UNITED UNITED MACEDONIA ! ! !

Џабе беа и Бугарски(педерски) судии честитки за фудбалерите на работнички буквално погинаа на терен оставија и срце и душа !!!
Успех за цела Македонија !
Што вика сега другар ти Милевски за сигурните 1-3???

Бтв Работнички сега ќе биде во групата немносители, а не како што пишале во статијана погоре дека го превземал коефициентот на Анортозис па ќе бил во привилегирани. Кој ги пишува статииве?:tapp:

После од прво до последно камења ќе се напрает во некоја кафана во Скопје. :D
Ама ако....си заслужија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom