Не знам дали ќе ви ја пуштат утакмицата, има голема еуфорија во Битола, сакат со победа да ја заокружат последната домашна утакмица, треба да има и добра посетеност, плус гледам со картите купени некој награди игри ќе дават на полувреме како дресој, топки потпишани итн....
Ако не прашвате нас, бодче ви е доволно
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Имаме корист сезонава од вас.
Ама и мислам нема да отпадните, нема потреба од страв, туку уште од сеа спремање и праење екипа за вгодина и ве чекаме 1 лига !
Туку треба да ги гледате другите утакмици дали ќе ви одат во прилог.
Имаше муабети дека Охрид ја пушта на Тетекс, а Тетекс последно коло оди кај Башкими, Башкими нема да ја дај сигурно, ќе видиме Охриѓани дали вистина ќе му ја пуштат или ќе го пуштат Тетекс 3 лига, реално за испаѓање се, многу се слаби, заедно со Караорман, не знам на која карта би играл Охрид, плус мерак ми е да испадни Тетекс пред се заради нивното курчење лани, на се договорено направено тие куро над мадиња го кажваја со нас, зато кармата е заебана работа....
Каменица Саса се збора дека ги платиле двете утакмици до крај, со Караорман денес секако ќе победеја, а последното коло со Неготинци исто наводно го "договориле" испадна Каменица со најмногу пари од сите за опстанок шо се....шта речи.....
Осогово, искрено сакам да опстани и Пелистер треба барем бод да му дај последно коло, а се збора дека и самиот Костов сакал да клај рака за да опстанат, интересна екипа и Кочани треба да има второлигаш и вгодина ! Многу му зависи нив денес гостувањето кај Арсими, ако можат до бод е супер.
Мене ми мириса на дирек 3 лига Караорман со Тетекс, а бараж некој од Каменица, Осогово или во најмала рака Победа, ама типувам за вас дека сигурно опстанвате а бараж оди некој од првите две, како и да е и кој и да биди бараж ќе опстани пак во втора лига, поквалитетни се од тие третолигашите шо се борат за влез.
Пак ќе речам да се надеваме вгодина за влез во 1 лига да бидат Победа, Беласица и Брегалница. Мора да проработат македонските екипи.