Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
абе какви судии,не можеш да добиеш меч со еден-единствен удар кон противничкиот гол-ова е пребледена сенка на ланскиот Пелистер...
Вториот гол е чист како солза,нема ни О од Офсајд..така да нема дилеми..
За пеналот,не се гледа најдобро,но и штоперот на Пелистер се залета во напаѓачот на Брегалница,и секој судија на онакво НАИВНО натрчување и влегување во противнички играч...ќе досуди пенал....
Нема шо да се замерува,поразот е чист....
Не знам дали текстот на блогот на Мишевски го пишувал тој,или некој друг...ама треба реално да пишуваат,не само да се правдаат за поразите,судијата беше крив,овај беше крив..
Точно е дека судиите не исекоа оваа сезона...ама не ни се криви тие..во 80% од утакмиците,лошата игра на Пелистер,пред се во одбраната не чинеше порази....
За нападот немам коментар-КАТАСТРОФА!!!!
Помина тоа,сега следи Вардар.....
Утакмица која мора да се добие...
[/COLOR]ps. tie od uge muge svabite se nadevam deka znaat da plivaat oti dragorot bajagi e nadojden
Сигурен си ?!Нема да присуствуваме, за твоја информација...
Имавме големи планови за овој меч, беше подготвена досега можеби и најдобрата кореографија, а и бројката сигурно ќе беше 500+, но случувањата во клубот, па и забраната за гостувања за жал ги фрли сите наши надежи за добар помин во вода.Сигурен си ?!
Добро ко велиш ти така само нека си носат гуми за пливање ако не :smir:
Инаку утре ако ен го победиме овај убедливо најслаб вардар во ситоријата не знам кога ќе ги победиме и очекувам победа од 3-1 и се разбира да биди интересно ан трибина и покрај највата за дождот дек анема да престане
Напред ПЕЛИСТЕР !!!
abe majmun da go ebam crveniot gazot na setstraiti ebate tutunar eden a tatkoti da mi go pusi i majkati da mi lizi madinata a ti da gledas kopile selskoA WE TAPI STE BILE I KE OSTANETE KAKO MOZEVTE DA NE GO TEPATE VARDAR .EBAVE KLOSARI, NEMIJANI EDNI