Фан Клуб: Пелистер

Член од
5 септември 2008
Мислења
248
Поени од реакции
5
ajde da se nadevame deka 4e se spasite vi drzam sreka nesakam da propadne golem klub kako pelister a i mn gi po4ituvam naviva4ite na pelister t.e. 4kembarite vo momentov najdobri vo mak a za komitite neka fatat neka se udavat vo vardar "TEPA4ISTA SE " lele selja4ana so bilo niz skopje da si gi tepas igr4ite so igraat za nivniot klub mozi tie vi se krivi tepajte go trifun ama izgleda nemate muda za toa :kesa:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Тешка ситуација е во пелистер изгледа. Уште еден пораз и тоа убедлив од 3-0.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]ФУДБАЛ[/FONT]
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Жуниор и Миранда го извисија Пелистер[/FONT]

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] По поразот од Металург во неделата, по кој се најде на последното место на табелата, Пелистер се соочи со нов шок поради ненадејното заминување на бразилскиот тандем Жуниор-Миранда. Двајцата интернационалци, кои во Битола играат како отстапени од Литекс, заминаа за Софија, а оттаму со уште неколкумина бразилски фудбалери кои настапуваат во бугарски клубови отпатуваа за својата родна земја пред божиќните празници.

KATASTROFA
[/FONT]

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Жал ми е што се дешава ова со вас... полно од навивачите ми се пријатели.. али тоа е.

Нешто као Тетекс ве снаоѓа... само што ние излагаме од кризава.:toe:

Член од
9 август 2008
Мислења
75
Поени од реакции
0
Pobeda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2-0 pobeda nad Milano.I izlegovme od losata zona.Sega sme 9-ti:salut:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
hehee ednas bev na stadion pelsiter da go gleam i tepase odma hahaha ali sepaj cestitki za pobeda zasluzena bese poz

Член од
29 август 2007
Мислења
132
Поени од реакции
0
Заслужена победа и да избегаме од опасната зона сеа имаме и утакмица помалце така да нема да бидиме последни :smir:lol

Z

ziko bt

Гостин
abe za ova utakmica razbrav prodaena bila taka mi rekoja drugarite tamu trenirat
ama jbg pobeda si e pobeda i nie konecno nekoja utakmica da pobedime

Kajgana Shop

На врв Bottom