Фан Клуб: Пелистер

Член од
20 септември 2023
Мислења
418
Поени од реакции
2.308
Па незнам колку му одговара Х на Миравци, така да појќе ми мириса дека двојка ќе ја туркат е сега дали со амин од нашите или само со Фуркан незнам, појќе ми оди на првото... ама ајде да видиме.

Двојката од 3.10, падната на 2.10, сигурно не е то така само од муабетите низ град...

Ама ко не ги здрви Мирко пак да му ги еби сите планој...
Сите сценарија ги напиша, на крај како и да излезе во право ќе бидеш…

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
959
Поени од реакции
1.273
Сите сценарија ги напиша, на крај како и да излезе во право ќе бидеш…
Политички

Не се сите сценарија, убо пиши, зависи како читаш и како сакаш да прочиташ.

Член од
20 септември 2023
Мислења
418
Поени од реакции
2.308
Политички

Не се сите сценарија, убо пиши, зависи како читаш и како сакаш да прочиташ.
А што демек ептен јаки сте па тешко да изгубите во регуларен натпревар? Јасно ми е и мене дека се може да се случи, но полека со потценувањево, минатата полусезона едвај не победивте со оној мизерен состав што го имавме. Не само барај алиби во секоја можност, а од друга страна 1,5 квалитетни играчи имате… Мене ако ме прашуваш, се освен победа на Вардар е изненадување, иако се согласувам со Горан дека најверојатно Х ќе биде.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.222
Поени од реакции
7.547
А што демек ептен јаки сте па тешко да изгубите во регуларен натпревар? Јасно ми е и мене дека се може да се случи, но полека со потценувањево, минатата полусезона едвај не победивте со оној мизерен состав што го имавме. Не само барај алиби во секоја можност, а од друга страна 1,5 квалитетни играчи имате… Мене ако ме прашуваш, се освен победа на Вардар е изненадување, иако се согласувам со Горан дека најверојатно Х ќе биде.
Не им одговара Х на Вардар,мора да идат на победа ако сакаат и догодина да играат прва лига.На еден бод се од 11 место зона на испаѓање,така да се освен победа е неуспех за клубот.
Пелистер е сигурен во средина и не ме чуди со нерешено да се задоволни и да идат на таа опција.

Член од
24 јуни 2022
Мислења
382
Поени од реакции
954
Ova e rezil,eden Albanec zamina od FFM drug Albanec dojde.
Prvo nepostoecki fal kraj korne znamence,pri nafrlane ima nedozvolena pozicija I na kraj nepostoecki penal.Neka kazeja deka treba da tepat ovie umrenite barem ke kupevme kartini ic ne idevme na utakmica.
Vaka be siptarot ke ja vraka publikata na stadioni.Ej Albanec sudi za Vardar kaj e sega onaj parazitot Kano kuti sega ko picka kojma sega koalicija so sipojte napraeno?

Член од
1 октомври 2020
Мислења
64
Поени од реакции
172
Kriminal kriminal kriminal ova ne e vekje za gledanje. Milenko, Masar se po spisok.
FFM MAFIJA.

Член од
20 септември 2023
Мислења
418
Поени од реакции
2.308
Чекајте, уште не се пуштени на најјако. Тек што ќе биде кога комплетно ќе метастазираат во ФФМ…

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.540
Поени од реакции
8.740
Kriminal kriminal kriminal ova ne e vekje za gledanje. Milenko, Masar se po spisok.
FFM MAFIJA.
Jas zboram celo vreme deka Maser e isto lajno kako Sejdini ama nikoj ne veruva Furkan za nas sudese i ni pomogna proriv Voska 60/40 kako domakijini ama ova denes e stramota i greota so se slucuva mozi slobodno uste sega da mu ja dadat titulata za vgodina isto I kupot za godinava na miravci nema smisla da se gleda I nervira coek pa uste zolti kartoni ostaj go neka mu se smejat site ili zemi natepaj go oti ova na nisto ne lici neka gi fati inaet uste pokje da gi nadigraat ovie od brendot so na gol ne sutnaa kade Miki mu e najdibar igrac ebati vakov vardar a za cudo prvo poluvreme Pelister proba nesto da igra i licese tro na ekipa za razlika od gostite

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
959
Поени од реакции
1.273
Забава му прајме на Козарот, па уште се силел се да му е*ам !

Шо имат заедничко видете Масар Омерагиќ претседател на ФФМ (клаен од партија) - син му во Миравци (Азер Омерагиќ), Новоматик од нигде никаде спонзор на Вардар, после на ФФМ... Па ова година купот морало да го земат наредба од партија... ОВА НИГДЕ ГО НЕМА !!!

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.366
Поени од реакции
3.561
Се е точно што напишавте,апла беше судењето се согласувам и не е во ред вака да продолжи, изгледа мора да го спасат Вардар да не испадне дека беше на бод од испаѓање.
@Deksi на се женско во фамилија цело Миравци шлајките меѓу нозе да им ги напуни.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.540
Поени од реакции
8.740
Ova nema smisla povekje bez razlika mestena ,daena ili ne deca barajte si go careto i begajte od taa vukojebinaaa!

Za furkan idrizi pisavme za maser isto pa da gi dodam i ,,legendite" nasi od upravata so se izgubeni vo prostor I vreme plus partiski(vmrovski) kuropusaci pa cela godina pisime ,zborame deka vo sekoj klub ima nekoj so praj razlika i deka treba takvi igraci da se zemat a nie uste si prajme kurtasak so kerim ,merim izmenite zadocneti srle samo kreva race i tolku a igracite se bunat na sudiski odluki bez da trcaat mato kako mali deca gi igrase a rekovme toj ivkovic i gjorgievski vredeja od brera pa onaj marong od sileks, so ti znam rehba i mazari od rabotnicki,skendija itn...a nie zedovme najdobar so nekoj bil na klupa i e tuka na pozajmica od struga so da prajme pocekje muabet 80 godini napraj klubot i sekoja godina ista prikazna neka odat site UPM

Член од
30 август 2012
Мислења
3.681
Поени од реакции
6.506
Ova nema smisla povekje bez razlika mestena ,daena ili ne deca barajte si go careto i begajte od taa vukojebinaaa!

Za furkan idrizi pisavme za maser isto pa da gi dodam i ,,legendite" nasi od upravata so se izgubeni vo prostor I vreme plus partiski(vmrovski) kuropusaci pa cela godina pisime ,zborame deka vo sekoj klub ima nekoj so praj razlika i deka treba takvi igraci da se zemat a nie uste si prajme kurtasak so kerim ,merim izmenite zadocneti srle samo kreva race i tolku a igracite se bunat na sudiski odluki bez da trcaat mato kako mali deca gi igrase a rekovme toj ivkovic i gjorgievski vredeja od brera pa onaj marong od sileks, so ti znam rehba i mazari od rabotnicki,skendija itn...a nie zedovme najdobar so nekoj bil na klupa i e tuka na pozajmica od struga so da prajme pocekje muabet 80 godini napraj klubot i sekoja godina ista prikazna neka odat site UPM

Него мене ме интересира по се шо се дешава во државата/градот /спортот посебно во фудбалот , зошто уште општински пари се дават во ФК.
Нека се укинат парите во ФК и тоа е тоа.
Ако се најди приватник нека вложува ако не нека се игра трета лига.
Нема никаква логика да лупаш еден тон пари општински во нешто за шо знаеш дека никогаш нема да имаш успех и е местенки ,плус од шеми некој да се збогатува .
Ако се има малку ум треба да се укими најмал денар да дава општината .
Остај играчи миграчи и слично денес и меси да играше за нас ќе изгубивме тоа е тоа .
Наредна година Миравци шампион а ние ќе играме за нив во нивните шеми оти патриотите на батерии се и кај нас и кај нив и во ФФМ и сегде.
За нецела година од кога сме на власт пак почнавме да личиме на Северна Кореја .
Ако сдс на нашата земја се распашана банда и не се знаеше кој јади кој пие , сега се враќаме пак во 2014-та со овие.
На ова држава му нема спас не па фудбал да има .
Пак ќе кажам треба да се укими општината да дава во ФК.
п.с. Гледав до пеналот а пред тоа слободниот шо му даде се види колку е саатот , денес требаше да изгубиме и изгубивме .

Kajgana Shop

На врв Bottom