Ova nema smisla povekje bez razlika mestena ,daena ili ne deca barajte si go careto i begajte od taa vukojebinaaa!
Za furkan idrizi pisavme za maser isto pa da gi dodam i ,,legendite" nasi od upravata so se izgubeni vo prostor I vreme plus partiski(vmrovski) kuropusaci pa cela godina pisime ,zborame deka vo sekoj klub ima nekoj so praj razlika i deka treba takvi igraci da se zemat a nie uste si prajme kurtasak so kerim ,merim izmenite zadocneti srle samo kreva race i tolku a igracite se bunat na sudiski odluki bez da trcaat mato kako mali deca gi igrase a rekovme toj ivkovic i gjorgievski vredeja od brera pa onaj marong od sileks, so ti znam rehba i mazari od rabotnicki,skendija itn...a nie zedovme najdobar so nekoj bil na klupa i e tuka na pozajmica od struga so da prajme pocekje muabet 80 godini napraj klubot i sekoja godina ista prikazna neka odat site UPM
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Него мене ме интересира по се шо се дешава во државата/градот /спортот посебно во фудбалот , зошто уште општински пари се дават во ФК.
Нека се укинат парите во ФК и тоа е тоа.
Ако се најди приватник нека вложува ако не нека се игра трета лига.
Нема никаква логика да лупаш еден тон пари општински во нешто за шо знаеш дека никогаш нема да имаш успех и е местенки ,плус од шеми некој да се збогатува .
Ако се има малку ум треба да се укими најмал денар да дава општината .
Остај играчи миграчи и слично денес и меси да играше за нас ќе изгубивме тоа е тоа .
Наредна година Миравци шампион а ние ќе играме за нив во нивните шеми оти патриотите на батерии се и кај нас и кај нив и во ФФМ и сегде.
За нецела година од кога сме на власт пак почнавме да личиме на Северна Кореја .
Ако сдс на нашата земја се распашана банда и не се знаеше кој јади кој пие , сега се враќаме пак во 2014-та со овие.
На ова држава му нема спас не па фудбал да има .
Пак ќе кажам треба да се укими општината да дава во ФК.
п.с. Гледав до пеналот а пред тоа слободниот шо му даде се види колку е саатот , денес требаше да изгубиме и изгубивме .