Фан Клуб: Пелистер

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.416
Поени од реакции
5.621
Па баш на ноќна на рефлектори има поголема веројатност за повеќе публика, така пак би бил стадионот исполнет...отколку во Сабота од 15h, вака ни од Бт ќе има салам публика ни гостинска....
На никој не му е дојдено до препукувања, иначе исто и јас би се сложил и ми текна картата на овај меч да биди "кој колку сака/мисли да дај" и средствата да бидат насочено кон семејствата на трагично загинатите !
Не дека на некој до пари му е дојдено, покрај ваква голема загуба, ама нека биди еден гест од управата на ФК Пелистер, како што веќе почнаа некој локали, а Вардар веќе закажа пријателска, само така стадионот можи прилично да се исполни и доколку има опција за ноќна (а има) треба да се игра под рефлектори, мвр не сака да превземи одговорност...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
8.749
Треба да се игра ноќна со две навивачки групи ама без навивање мене ако ме праша некој , само со пароли против ова распаднато општество .
Така е лошо за власта можи да се скандира против нив од кај знајш не се сигурни(стабилни) двете НГ му се ризични за тоа лош термин 15 часот во Сабота без некој најави шо по малку луѓе а повеќе притисоци плус се ќе напрат да нема гостинска НГ или да дојдат шо можи во најмал број за да помини се под радарот овај пат без заветна МНМ шо можи потивко тоа подобро за ,,сите" крај краева не знам кој му е до фудбал и навивање после она шо се деси во Кочани бог да ги прости децата ни ја запалија младината а сега ќе не делат на ваши и наши дури не земат сите татарски пасоши или виза бегајте деца од таа вукојебина !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
11 април 2023
Мислења
2.225
Поени од реакции
7.563
Поздрав за одлуката парите од мечот Пелистер Вардар да се донираат за семејствата на трагично загинатите во Кочани.Можеле само малку поскапо да ја направат картата секој би извоил плус 200,300 денари.

Поздрав за одлуката на групата Чкембари до крај на сезона да не користат пиротехника на натпреварите.

Член од
15 јули 2016
Мислења
344
Поени од реакции
813
Spored mene greska, trebase da se odigra bez publika....na koj mu e dojdeno do sport, euforija i navivanje vo ova nevreme, ednostavno ne e vreme za derbi...ni treba resetiranje na site

Член од
15 јули 2016
Мислења
344
Поени од реакции
813
Decko, terminot e neslucajno odbran, najlosiot mozen, da nema mnogu publika i pritisok od publikata, politicki mislam....nasata uprava e opstinata, ista partija so vlasta (to so neznat da go iskoristat e druga prikazna)....kako ke se donira od kartite, koga 80% od tie so ke odat imat sezonski?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
8.749
Decko, terminot e neslucajno odbran, najlosiot mozen, da nema mnogu publika i pritisok od publikata, politicki mislam....nasata uprava e opstinata, ista partija so vlasta (to so neznat da go iskoristat e druga prikazna)....kako ke se donira od kartite, koga 80% od tie so ke odat imat sezonski?
Шо ако имаш сезонска одиш на билетарата си купуваш обична карта една ,две ,три и одиш на утакмица дури грешка е шо рекоја да беше поголема цената но ете да не претеруваме можи шонреков да нема ограничување да купиш колку сакаш карти ,исто убо ќе беше да можеше онлајн да се купат карти па било кој од било каде да купи карта а со тоа донира за Кочани а далеку од тоа дека на некој му е до фудбал или навивање

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
8.749
Utre X za da ne se kara vmro so dpmne se drugo bi bilo iznenaduvanje no uste mnogu ke drzi ovaa tragedija vo Kocani so znaci nitu e nekoj za fudbal a uste po malku za navivanje

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
959
Поени од реакции
1.273
Па незнам колку му одговара Х на Миравци, така да појќе ми мириса дека двојка ќе ја туркат е сега дали со амин од нашите или само со Фуркан незнам, појќе ми оди на првото... ама ајде да видиме.

Двојката од 3.10, падната на 2.10, сигурно не е то така само од муабетите низ град...

Ама ко не ги здрви Мирко пак да му ги еби сите планој...

Kajgana Shop

На врв Bottom