Имајте малку осет во денови на жалост глупо е човек да ве чите со вакви досеткиДоза ми е сестра ти кога ми го цица патлакот
Имајте малку осет во денови на жалост глупо е човек да ве чите со вакви досеткиДоза ми е сестра ти кога ми го цица патлакот
Така е лошо за власта можи да се скандира против нив од кај знајш не се сигурни(стабилни) двете НГ му се ризични за тоа лош термин 15 часот во Сабота без некој најави шо по малку луѓе а повеќе притисоци плус се ќе напрат да нема гостинска НГ или да дојдат шо можи во најмал број за да помини се под радарот овај пат без заветна МНМ шо можи потивко тоа подобро за ,,сите" крај краева не знам кој му е до фудбал и навивање после она шо се деси во Кочани бог да ги прости децата ни ја запалија младината а сега ќе не делат на ваши и наши дури не земат сите татарски пасоши или виза бегајте деца од таа вукојебина !Треба да се игра ноќна со две навивачки групи ама без навивање мене ако ме праша некој , само со пароли против ова распаднато општество .
Шо ако имаш сезонска одиш на билетарата си купуваш обична карта една ,две ,три и одиш на утакмица дури грешка е шо рекоја да беше поголема цената но ете да не претеруваме можи шонреков да нема ограничување да купиш колку сакаш карти ,исто убо ќе беше да можеше онлајн да се купат карти па било кој од било каде да купи карта а со тоа донира за Кочани а далеку од тоа дека на некој му е до фудбал или навивањеDecko, terminot e neslucajno odbran, najlosiot mozen, da nema mnogu publika i pritisok od publikata, politicki mislam....nasata uprava e opstinata, ista partija so vlasta (to so neznat da go iskoristat e druga prikazna)....kako ke se donira od kartite, koga 80% od tie so ke odat imat sezonski?
Пак крадење значи