- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.139
- Поени од реакции
- 884
Ko bese za nas site ne turkaja a ne se rece, teteks vo soblekuvalnite vlegoja za tepanje, brkaj gi tamu jojo klub
Горан, без засилувања и ние и вие сме печени наредна година за втора лига (ова ако го поминеме баражот). Се е ова точно што си го пишал, ние сме слаби и меѓу најслабите во лига, а вашиот моментален состав е најмалку класа под нашиот, така што со вакви играчи нема ни 5 бода да имате до крај на сезона. Штета е јбг, место двата клуба да се борат за титула, Европа, ние ќе си правиме пресметки овде кој полуиграч да го купиме за да можеме Беса, Фљамуртари или Прпарими да ги победиме.Честитки за Тиквеш на правиот и историски освоен куп ја гледав вчера утакмицата за жал многу малку годинава гледав од прва лига но она шо го видов вчера ако играат онака сите ние нема шо да бараме во 1лига има да не газат сите редовно по пет парчиња ко не тепа Осогово со три парчиња, мајтапот на страна многу е појака прва лига од колку ние и Беса која патем на големо се зборува дека солено ќе го плати Хасани а за кај нас ни ал ни абер има и пак ќе треба да бидиме задоволни да не отпадниме а за нешто повеќе другиот век ,друга работа гледам Ќутукот се сликал со цела управа ,стручен штаб и сите играчи на прослава во Фелиција па не беше лошо да земеше дел од акциите и да вложи врати нешто од заработените пари и така доби реклама за без пари шо се вели зборот на дресот, на веб страната фб ,инстаграм триста чуда за без пари еден ручек во Фелиција
Да го продолжам претходниот муабет од вчера правев споредба со нашата игра и играчи од тоа шо го покажа Воска и Тиквеш па че речам дека многу сме далеку ќе фалат многу играчи шо наши шо странци оти ќе бидиме резил секое коло сега за сега се збора само за Бојан Илијовски да се врати а има уште слободни играчи од Ѓорче и Брегалница јас сум да земат странци на проба од нашите еден двајца шо му требаат да не се молиме ко сите години уназад со Мацата ,Егри,Владица таму курле мадле да не дупат до последно абе земи си сега Боки,шо ти знам нека пробаат одма со Стефан Спиркоски, Кире Ристевски ,Мартин Мирчевски пример и Мирко Ивановски и кој че дојди арно после барај одма странци на проба шо ѓупци поарно оти се поефтини и после на крај ако не се најди ништо земаш. НА позајмица од Србија за д анапрајш тим и тераш на припреми но прво треба да решат дали ќе биди истиот тренер или нов да не биди како секоја година си носи Ванчо играчи а после тренерот вели не ги донесов јас исто со Мане си Бабунски па и со Костов се прат обратно и од назад само да се помини со поефтино и очекувам прес за да кажат шо напраја со борчот оти требаше да биди вратен заклучно со овај месец ако има уште борч треба сите да јадат ќотек и тие шо го напраја и овие шо не го вратија оти преку курот со тоа прва па втора лига па едне борч врати друг и така ни помина живото а тие сите сами гледаат плата да земат ништо друго ако мрднеме арно ако не здравје друга работа освен прес треба да кажат кои играчи се слободни на кој му заврши договорот кој се пуштаат кој пензионираат па да знајме на што сме лој е планот за следната и наредните пет и десет години а не ја исполнивме целта и сега ќе славиме ,ќе славите ко Тиквеш ко ќе земите куп или титула како Струга а до тогаш само работа!
P.S.Со душа ја чекам првата пријателска со некој прволигаш да видат нашите колку ние силата а пред тоа да се изигра една под рефлектори
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Како ќе биди конкурентен? Јас не знам дали вие слепо му верувате или јас ич не му верувам...Vcera zavrsi sezonata, bidete malce trpelivi, ke ima sho da se vidi prva liga, Pelister ke bidi konkurenten bez gajle
Ne znam vie so ste tamu treba da kazite a koj ne si ja znaj istorijata I ne UCI od nea ke ni se povtoruva so edni ili lica@Goran Bt Не се замарај со минатото, фокусирај се на иднината.
Батали ги нив, кажи кој е новиот спонзор на фк Пелистер, кој се во игра моментално како понуди ?
А кога ќе победите против Алкалоид ќе гори интернетот со постови дека сте сами против сите, сте се бореле против мрачни сили и за два дена ќе ги заборавите милионите кои ви беа фрлени буквално во ветер. Тебе треба повеќе тоа да те загрижува, на толку пари потрошени да се тресеш за титула до последно коло, отколку што пишува некој по интернет за Вардар.А за нашиот " омилен " Вардар не кажа ништо
Моја прогноза за Вардар е дека тепа 3-0. Сега Мицко ке им најде некој спонзор и наредната сезона очекувам да бидат многу помоќни. Вардар и оваа полусезона имал помош од Мицко, па дури и он самиот вртел да ангажира фудбалери. Лично го убедил Швајц да потпише за Вардар, а се обидувал да го добие и нашиот Спиркоски, ( Петелот ) а овој го одбил. Исто Мицко со Мито ја договорил победата на Вардар над Тиквеш од 2-0. За да не се чудите од каде финансии и како функционирал Вардар
Kolku da znajte da ne vie cudno posle... ova e post od drug forum plus gledam i kaj onaj Bure vesnik pisi deka nerelugalno se natprevaruvaat vo ligata a demek se bunat protiv ffm a nelegalno e so imaat borc blokirana zirosmetka I pari se davaat preku druga smetka so znaci daleku od licenca I samo glumenje na ludilo za bonus go imate noviot minister za sport Borko Ristovski koj na golemo spremal za Sabota vo rakometo da zemat titula arno ama I tamu se blokirani od EHF so znaci nema da mozat evropa I za toa se na stand by dali da ni se daj titulata ili ne muabeto e deka ne odi na arno uste ne dojdeni izigravaat menedzeri ,spasiteli trista cuda slikanje pa pomaganje a so ke bidi so nas ke vidime veten e sportski kompeks kako I vo minatoto
Vo pravo si so da recam samo ja zgresi temata toa e za Rk Eurofarm Pelister no znaes ke go duplirame nie budzetot ne e problem ke zemime pak titula samo ne e Fer ova so se desava site ovie godini tvrdam da bese bilo koj drug klub sakas fudbal ,rakomet odnosno da ne recam Pobeda ,Bregalnica,Belasica so ti znam Rk Kumanovo,Bogdanci,Jafa Promet,Borec I site drugi nemase da postoime kako niv ili ke bevme pred krajot a nie sme Pelister I opstojuvame pokaj site precki, sopki od "nasata" vlast I drzava toa bese muabeto a deka mnogu poveke ima Indian indijanci od kolku vistina so go sakaat klubot I imeto se gleda po toa deka na rakomet sega e vo moda da se odi a istite ne znaat kaj e stadionot a za kosarka ,odbojka da ne prajme muabet so cest na isklucocite I kaj nas se popederci gradot I pomodarstvo e sega da se klaj samo slika na fb I komentira demek site se razbirame a utre da padnime pak nikoj za ziv ke nema na stadion I vo sala osven Ckembarite so ke baraat care milum ili silum za Pelister se drugo e pozeri no ko ke gi sporedam tie pozeri se klasa podobri od site drugi so se vo drugite gradovi sakas so tie od glavniot grad sakas so tie od vnatresnosta na drzavataА кога ќе победите против Алкалоид ќе гори интернетот со постови дека сте сами против сите, сте се бореле против мрачни сили и за два дена ќе ги заборавите милионите кои ви беа фрлени буквално во ветер. Тебе треба повеќе тоа да те загрижува, на толку пари потрошени да се тресеш за титула до последно коло, отколку што пишува некој по интернет за Вардар.
Инаку, почекај некоја недела, па да видиш што постови ќе пишувате за битолчаните за кои до вчера пишувавте дека 'нема да стапнат веќе во Битола'.
Finale si e finale steta so se igra na ovaa nivata vo skopje a ne kako porano na gradski site utakmici pa so navivaci pa him himna site marifeti da se oseti znacenjeto no I vaka bese prolazno so sreka na decata vo ovie I tie posle imam najfolema nadez posebno vo ovie deca sega na Ganata
0-1 bas steta a dobro igravme se gleda od mali koj moze da bide fudbaler ima talent taka da 99ta I 30ta kaj Brera se dobri i tro 10ta a kaj nas isto interesni se 30ta Mrmacovski ,Hasanovic 7ta I kapitenot Pluskovski 6ka
Inaku so zakon treba da se zabrani kaj nas so igrame 30 godini isti fudbal stoper da ja Kaci dolga topka vbunar neka se igra be vrti a ne samo zemi napred sutnija no vo globala dobri se postavyvaat znaat so topka I bez topka se gleda koj ni se slabi strani no za tie godini se super skoro site a posebno ovie so gi nabrojav pagaat vo oci kaj dvete elipi