Фан Клуб: Пелистер

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
Тоа е македонски фудбал, напревар завршува 1-2. коефициент околу 30!
за 1000 евра 30 000 евра. што мислите вие, како заработуваат тимовите?

Ај дај ми едно место кај шо можи така да се пиши овај меч .... ајде најди 1дна кладилница онлајн или не .

ама плачање плачење вака, подобри се си победија се бореа до крај !
ПЕЛИСТЕР! ! !! ! ! !! ! !

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ај дај ми едно место кај шо можи така да се пиши овај меч .... ајде најди 1дна кладилница онлајн или не .

ама плачање плачење вака, подобри се си победија се бореа до крај !
ПЕЛИСТЕР! ! !! ! ! !! ! !
рачунај колку кладилници има во бугарија и србија, множи ги сите со 1 и ќе видиш колку места ќе ти испаднат!
Еве пример од сега ти кажувам дека тетекс ќе биде шампион на купот на македонија! Овие сезони се решени уште од пред 1 година.........
и ти не си гледал па да кажае дека ,,се бореа до крај"

то е брат патете кој губи има право да плачи :vozbud:штета шо неможиме да ги видиме паетичните сурати на војводите хаххаха ке ми се наполнеше душата по она курчење на фб
ви кажаја тетовчани у хрватска што како, сеа од 50 километра ѓабе е да се силиш:pipi:

I

InF3cTeD

Гостин
рачунај колку кладилници има во бугарија и србија, множи ги сите со 1 и ќе видиш колку места ќе ти испаднат!
Еве пример од сега ти кажувам дека тетекс ќе биде шампион на купот на македонија! Овие сезони се решени уште од пред 1 година.........
а другата година кој ќе биде шампион....Шкендија нели :tapp:абе не ни треба и тука Хари да ни соли памет

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Еве пример од сега ти кажувам дека тетекс ќе биде шампион на купот на македонија!
Ја згреши темата брат, овде не се пишат вицеви :smir: ајт во хумор... :)

Z

ziko bt

Гостин
ви кажаја тетовчани у хрватска што како, сеа од 50 километра ѓабе е да се силиш:pipi:
човече имаш фб можиш комотно да видиш кој се курчи и да за вас стално ке бидиме поим и во никој случај не ви се плашиме дај боже да играме финале во купот ке се докажи мојата поента:pipi:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
човече имаш фб можиш комотно да видиш кој се курчи и да за вас стално ке бидиме поим и во никој случај не ви се плашиме дај боже да играме финале во купот ке се докажи мојата поента:pipi:
па имаме и со што да се курчиме! Највише нереди највише тепачки највише досиеа отворено, највише луѓе пратено во болница општо во цела југославија, дури повеќе и од гробари и делије...... ако не веруваш чепни на интернет ќе најдеш негде:smir:

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
А вие чкембари зошто не отидовте денес во Тетово на гостување да го бодрите вашиот клуб ?
Пошто забраната е укината, така да можевте да отиде па макар и на свој трошок доколку немало превоз од управата.
Дури и за време на забраната, Комити беа на гостување во Тетово во сопствена режија.

Честитки за победата, ама само да ве поздравам еднаш, учете како се бодри клубот и кога игра против слаби екипи, вчера Вардар против Милано, екипа која е на ПОСЛЕДНА на табелата,а погледнете Комити како се покажаа..

П.С. Клубот треба да се бодри секогаш и секаде, а не само кога управата дава пари за превоз.

Z

ziko bt

Гостин
А вие чкембари зошто не отидовте денес во Тетово на гостување да го бодрите вашиот клуб ?
Пошто забраната е укината, така да можевте да отиде па и на свој трошок доколку немало превоз од управата.
Дури и за време на забраната, Комити беа на гостување во Тетово во сопствена режија.

Честитки за победата, ама само да ве поздравам еднаш, учете како се бодри клубот и кога игра против слаби екипи, вчера против Милано, екипа која е на последно место на трибина,а погледнете Комити како се покажаа..

П.С. Клубот треба да се бодри секогаш и секаде, а не само кога управата дава пари за превоз.
беше баран превоз и од свој џеб да се плати ама никој не даваше поедноставно од ова неможи да се објасни

Apash

Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
Гледаш дека врска немаш , во Бугарија има 1 кладилница и е монопол ! се вика Еурофутбол и НЕМА НИКАКВА ПОНУДА. даваат само 1 до 2 меча македонска ама ако коефициентот за Тетекс беше 1.30 за Х 2.40 2ка 1.70
Мизерни коефициенти .... не ми продавај ти мене сега пуфки зошто таму студирам 5 години и знам како стојат работите .... А ВО СРБИЈА даена е Пелистер да се пиши ама САМО ТИП 1Х2 има на некои места по 1.50 ГГ ил НГ 3+ максимум НИШТО ДРУГО НЕМА шанси да има 2 во 1 или 1 во 2 НЕМА

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Гледаш дека врска немаш , во Бугарија има 1 кладилница и е монопол ! се вика Еурофутбол и НЕМА НИКАКВА ПОНУДА. даваат само 1 до 2 меча македонска ама ако коефициентот за Тетекс беше 1.30 за Х 2.40 2ка 1.70
Мизерни коефициенти .... не ми продавај ти мене сега пуфки зошто таму студирам 5 години и знам како стојат работите .... А ВО СРБИЈА даена е Пелистер да се пиши ама САМО ТИП 1Х2 има на некои места по 1.50 ГГ ил НГ 3+ максимум НИШТО ДРУГО НЕМА шанси да има 2 во 1 или 1 во 2 НЕМА
Поентата ми беше не 1-2 резултат, туку полувреме крај:tapp:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
види, имам вујко управа во тетекс што зеде у бугарја многу пари од местената утакмица тетекс -победа што излезе 2 у кец!
за србија немам никакви информации, за таму ѓабе да праеме муабет

Apash

Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
АБЕ И ЕДНОТО И ДРУГОТО ГО НЕМА! ти кажав шо можи да се пиши..пошто знам а ти не , само ти е мака за поразот и бараш причини, ако ти е утеха дека е наместена ај нека е

Ако се клади со луѓе да ЈАС ТИ ТВРДАМ ДЕКА НЕМА ТАКВО НЕШТО ВО БУГАРИЈА... ТЕ ЛАЖАТ! ИЛИ ЛАЖИШ

I

InF3cTeD

Гостин
Пошто забраната е укината, така да можевте да отиде па макар и на свој трошок доколку немало превоз од управата.

Честитки за победата, ама само да ве поздравам еднаш, учете како се бодри клубот и кога игра против слаби екипи, вчера Вардар против Милано, екипа која е на ПОСЛЕДНА на табелата,а погледнете Комити како се покажаа..

абе крстете се шо тепаше Пелистер па после овоа коло дојдовте на 1 бод позади Тетекс и имате шанса да одите нагоре...не туку јади трици

Kajgana Shop

На врв Bottom