Фан Клуб: Партизан

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
E,па ај пак најтешкиот да се паднеше иако кој и да беше од тие ќе ги поминевме!

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92

xa xa xa!!!!!!!!!!!! ЈБЧ Је Миша Тумбас

Член од
20 јули 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Dobro e srekata ni se nasmea konecno..Shamrok najlesen protivnik se nadevam deka ke gi pomineme pa ke igrame liga evropa..Samo mora igracite po agresivno da igraat i pokonstantno ..Do pred nekoe vreme imav mn golemi ocekuvanja za Scepovic ama nekako me razocara..Se nadevam deka ke se poprai do prvata utakmica ili neka sedi na klupa Jovancic e isto dobar igrac koj mn podobro se pokaza od nego..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Сега ќе може да игра Јованчич и Бабович се враќа очекувам да не игра Шчепович има само некој потег добар во цела утакмица требаше Диара да добие шанса со Генк за него бар од клупа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не бев во можност да бидам со вас тука во текот на ова квалификациско коло, според мене несреќно отпаднавме, ама јбг, тоа е фудбалот... Два пенали и гол во 92 минута, од се вкупно пет удари кон нашиот гол, смешно... Во реваншот бевме надмоќни, одлична подршка и од трибините, фалеше само среќата... Ќе бевме носители и ќе игравме со на хартија послаби од нас, со големи шанси пак да настапуваме во ЛШ... Сега ни останува само победа во двомечот со Шамрок и залечување на раните во Лигата на Европа :)

Не Заборави Никад - Партизане Волим Те Ја !!!

Член од
20 јули 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
http://sportal.rs/news.php?id=56330 еве колку Диара не е влезен во форма...2 гола постигнал на пријателска со Срем...во која Партизан победил со 5-0
Pa covekot uste ne e spremen za golemi utakmici poleka poleka vleguva vo forma sepak noga imase skrseno ne e taka odma da go stai da igra na golema utakmica kaj so zavisi plasman u Liga sampioni..

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
http://partizan.net/srpski/?p=3929

Се му е објаснето !

- Pročitao sam šta su rekli ljudi iz kluba, jasno je i meni da nisam smeo da psovkama uzvratim na uvrede, ali ni zbog jednog postupka u životu se ne kajem, pa neću ni zbog ovog.
Upravo zbog ovoga, što se ne kaje, će i na sledećoj utakmici biti izviždan i to sa svih tribina. Uostalom umišljene zvezdice i tatini sinovi koje guraju razne gnjide od menadžera ne haju za druge nego samo za sebe. Što se nas tiče MŠ31 je završio svoju karijeru u Partizanu. Ne zbog loše igre, nego zbog ponašanja. Ne pamtimo da je jedno bezobraznije i uobraženije stvorenje ikada obuklo dres Partizana. Slavićemo dan kada napusti klub!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Одлично одработено :D

http://www.youtube.com/watch?v=aPt6gtmmM-U&feature=youtu.be

П.С. Гледам Ашковски настапил во првиот состав на Партизан на пријателската, браво, по некое време пак Македонец во Партизан :D

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92

ХА ХА ХА Види му фаца човече :)

Kajgana Shop

На врв Bottom