Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не се замарајте со циганите,лани цела година по 1-0 од пенали тепаа,сега најдоа за нас да зборат,15 години нема пенал за нас во дерби,случајно е и тоа така?
Пред нас е најважниот дел од сезоната,за 3 кола играме со војводина и звезда,ако ги добиеме тие две утакмици според мене 100% сме шампиони ,а и ако тепаме со Војводина а со звезда нерешено пак многу веројатно дека ќе останеме први,како и да е мора да се победи Војводина сеа викендов,и да им се врати за поразот од првиот дел на првенството!!!
 
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
И покрај големата желба на Принц Тејго да остане и после летото во Партизан,сепак ништо од тоа.Хофенхајм испратил писмо до Партизан и го обврзува веднаш по завршување на позајмицата да го пуштат да се врати назад.(Ај ќе најдеме некој друг до тогаш)

--- надополнето ---

Verovali ili ne. Poslednje informacije koje smo dobili je da je sledeći dvomeč između Partizana i Vojvodine naštelovan. Naime, Vojvodina će odigrati slabije u Beogradu sada za vikend, a Partizan u kupu Srbije. Pored toga Vojvodina će odigrati maksimalno motivisano na utakmici protiv Crvene zvezde a zauzvrat će na leto dobiti dva igrača Partizana.
Opširnije možete pročitati na: http://partizan.net/srpski/?page_id=2609

--- надополнето ---

STANOJEVIĆ: AMNEZIJA KOMŠIJA

Мoram da podsetim neke ljude, u čijim izjavama vidim da pate od amnezije, da je za moj tim u poslednjoj godini dosuđeno svega tri penala. Takođe, aktuelni smo prvaci i učesnici Lige šampiona, finalisti kup takmičenja, iz kojeg smo eliminisali branioca trofeja, i ko nam je to poklonio? Zaboravnima se iz sećanja izbrisala naša pobeda u prvom i drugom derbiju.
 

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
http://partizan.net/srpski/?p=2631

Grobari samo opušteno. Partizan se najviše pita šta će biti sa Tejgom, a ne neke ciganske novine! Ako zadovolji, najverovatnije će ga kupiti, a ako ne zadovolji, ni prvi ni poslednji koji će napustiti Partizan.

--- надополнето ---

U većini normalnih zemalja znate da je došlo proleće kada prolista, procveta, vrate se laste… U Srbiji je dovoljno samo čitati lokalnu štampu. Kada počnu da kenjaju o Zvezdi znajte da je počelo proleće.
Ove godine isto kao i ranije od samog starta prolećnog šanpionata kojekakvi novinarčići od Zvezde napraviše Barselonu. Od Zvezdinog ispadanja iz kupa napraviše uspeh biblijskig dimanzija. Šta bi tek pisali da su izbacili Partizan.
Da je zvezda odigrala dobro u drugoj utakmici, jeste, ali ne treba zaboraviti da im je upravo Partizan dozvolio da odigraju dobro. I pored te dozvole ovi jadnici su samo dva puta šutnuli na naš gol. Četiri ako se računa i prva utakmica. Na kraju su zasluženo ispali, a Partizan se plasirao u finale gde će igrati protiv još jednog dužnika, Vojvodine.
Svi koji malo duže prate srpski fudbal pa i onaj jugoslovenski, znaju šta znači “Zvezdino proleće”. Provokacije i mućke na sve strane. Nepostojeći penali i golovi iz ofsajda. Protivnički defanzivci koji beže od lopte kada igraju u rupi, a svi ginu protiv Partizana. Uz sve to srpske medije to ispraćaju sa divljenjem i veličanjem svega i svačega što je “crveno-belo”, iako je činjenica da je Partizan duplo trofejniji sportski kolektiv (proverite ako ne verujete), a u poslednjoj deceniji jedini i pravi brend Srbije.
Ako pogledamo večite derbije ove sezone slika o tome ko je ko je više nego jasna. Crvena zvezda je pobedila samo DVA derbija. Jedan u odbojci (finale kupa) a drugi pre nekoliko dana u fudbalu. Sa druge strane Partizan ih je ojadio dva puta u fudbalu, ubio Boga u njima tri puta u košarci, pobedio u rukometu i odbojci. O hokeju i vaterpolu da i ne pričamo, jer tu nam dudlaju već punu deceniju.
Da gospodo novinarčići, ma koliko vi pumpali po novinama “Zvezdino proleće”, biće ono i ove godine obojeno “crno-belom” bojom, a ne “crveno-belom šahovnicom”.
Partizan je već osvojio DVE hokejaške titule. Vaterpolisti će uzeti DVE, možda i evropsku. Odbojkaši i rukometaši su na dobrom putu da osvoje titule. Košarkaši su već osvojili JEDNU (kup Srbije), a najverovatnije će i Superligu, pa i NLB. Fudbaleri su na dobrom putu da i oni uzmu duplu krunu. A gde je ta “evropska a naša Zvezda”? Uzeli su kup u odbojci, dok u ostalim sportovima nema ih praktično nigde. U odbojci će ispasti od Vojvodine. U rukometu očekujemo da ih Partizan odere sada za vikend i izbaci iz trke. U fudbalu ih je Partizan izbacio iz kupa, a na JNA očekujemo da ih izbaci i iz trke za titulu. O košarci je smešno i pričati, jer Zvezda i ne postoji u tom sportu. Sve u svemu oni su u igri za samo DVA trofeja (osvojili kup Srbije u odbojci i još uvek su u igri u fudbalu), a Partizan je u igri da osvoji 11 TROFEJA! Ne računam devojke i manje popularne sportove.
Zvezdino proleće, ma da, samo u njihovim snovima i na listovima srpske štampe. Na terenu ih nigde nema! Eh kad bi se samo moglo živeti u prošlosti, gde bi im bio kraj! Na našu sreću njihov problem i jeste što žive u prošlosti. Od kad je pao komunizam, Tile i Kardelj, da ne spominjem Krcuna i Miljana, njima više ne cvetaju ruže.
I onda neka nam neki pametnjaković kaže da je nemoguće putovati kroz vreme. Pa oni se redovno vraćaju u 1991. godinu, kad god im zaškripši u sadašnjici, a to je u poslednjih desetak godina redovna pojava.
 

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ако има некој линк за натпреварот со Војводина нека го стави овде :)

--- надополнето ---

Пораз од Војводина 0:1.....
 

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Опуштено, има уште многу утакмици да се играат, паничење и дигање џева е циганска одлика.
 

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Се спомнува нешто смена на Станојевиќ,сакале да го бутнат на Марибор тренерот место него,ако го направат ова сварно срамота ќе биде невидена,Јокановиќ го избркаа безвезе ама Станојевиќ ако го избркаат срамота,изгледа Адија ќе лета од клубот,катастрофа е моменталната ситуација ама се надевам на подобри денови!!!
НАПРЕД ПАРТИЗАН
 

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Загрижува моменталната форма на клубот, но се надевам дека уште во Среда, против Смедерево ќе ја прекинеме оваа серија на лоши одиграни натпревари и ќе почнеме да мелеме како што беше во есенскиот дел... се додека сме први, ние се прашуваме !!! Неможат циганчињата цела полусезона да ја одиграат без нерешен натпревар или пораз, кога и да е ќе паднат, имаат тешки натпревари против Вошките во Нови Сад, потоа на Карабурма со ОФК, на домашен терен со Рад и да не го заборавиме дербито следната Недела, додека Партизан ги одигра сите натпревари со овие противници... еве го и распоредот до крајот http://www.partizan.rs/takmicenja/raspored-utakmica/... ова денеска беше наместена работа, за Воша да биде на второто место веќе следната недела, а ние да го земеме Купот :icon_lol:... Шала на страна, лошо е што губиме три натпревари по ред од Воша (и ланскиот во полуфиналето на Купот), но на 11-ти Мај ќе има вратиме за се :)...

А кад доџу невоље, и кад доџе туга, увек че те вољети Гробари са Југа !!!


http://www.mondo.rs/s203469/Sport/Fudbal/MONDO-_Partizan_raskrstio_sa_Adijom.html

Bye Bye Adiyiah :helou:
 

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
ne mi e jasno zosto go izvadi Adija namesto da go izvadi drvono Scepovic...koj imase 2 kontakti so topka i izglease totalno izgbeno ???
go podrzavam SS ali nekad stv pravi losi potezi .... mora malce seriozno !!!

Moreira VRATI SE!!!
 

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Па според мене Шчепович беше подобар од Адија.Ништо, одиме понатаму и да се надеваме на подобри денови :)
 

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Јас не ја гледав утакмицата,јас имав утакмица,ама како што читав секаде викаат дека Адија бил еден од подобрите со Смиљаниќ и Петровиќ.
Како и да е го подржувам СС за одлуката ,не може непрофесионално однесување ,без разлика колку е добар!
Во среда на гости во Смедерево,само победа ,по можност поубедлива за добра увертира на дербито.
Планира ли некој да иде на дерби???
 

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јас планирам да идам на 11-ти Мај во финалето на Купот, за дерби имаше опција ама ептен голем празник е и затоа изборот падна за Купот, па ќе видиме :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom