Фан Клуб: Партизан

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честито победа нека ни е, рече Станојевиќ, и со еден разлика ќе сум задоволен, така и испадна :)

Головите од денешниот натпревар... :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ауф што мерачка победа,утакмица имав не можев да ја гледам утакмицата,кога дојдов снимката ја фатив од кај 70та минута,направивме доста шанси,после глеав и хајлајтс сме имале еден куп шанси ама Тејго се изнапромаши,одлична увертира за утакмицата од купот во среда,одиме на победа!!!!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Баш сакав сега да го објавам ова за Смилјанич :) Луди Лола <3 Човекот е Гробар во срцето :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ова е постаро, сигурно го знаете повеќето, но да се потсетиме... :)

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Овој Бјелковиќ не е нормален како само ги заебава читајте
А имаат и добра статија за сите Македонци што играле во Партизан
Иначе очекувам победа против Звезда во среда,мислам дека имаме подобар тим,сеа оваа полусезона мора да признаеме дека и они не се лоши,т.е. играат добро со доста посед на топка и доста шутови,ама сепак мислам дека Тејго ќе ги уништи,не се кадарни за титула годинава :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Гледам си ја поставил изјавата на Бјековиќ, но на спортал нешто не ми отвара, па и на другите што исто така не им отвара (бидејќи треба нешто да се инсталира) еве ви тука :icon_lol::icon_lol:

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/bjekovic-zakuvava-za-zvezdu-mec-u-sredu-vazniji-nego-onaj-u-bariju-38929.html

"Za nas je meč sa Zvezdom nešto normalno, jer smo igrali u Ligi Šampiona. Zvezda poslednjih godina nije u Evropi imala ozbiljne rivale, za njih je ovaj meč veći od Barija i duela sa Olimpikom iz Marseja. Za njih smo vrhunac sezone", konstatovao je Bjeković. :pos:

Член од
10 март 2011
Мислења
23
Поени од реакции
3
teska ama sepak zasluzena pobeda na partizan. ke bese opasno ako ne tepase parni valjak ke ni se priblizea ciganistata
novi znaminja preku cel jug

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Се би дал за победа во среда !!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јас се би дал за пласман во Финале, без разлика дали ќе победиме во Среда или на реванш дуелот... прекрасно би било да славиме и на двата дуела, зошто да не... ипак е дерби, и не одлучува секогаш квалитетот во вакви мечеви, туку мотивираноста кај играчите и желбата за победа над директниот ривал... на циганчињата им останува ако е можно да го освојат овој трофеј, оти во првенството имаат некој си теоретски шанси :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Рано е да се збори за титулата,имаме тешко гостување во Ивањица,исто и со Рад на гости играме,звезда игра до крај со нас и со Војводина,сепак рано е да се збори за титулата.
Купот ми е многу значаен само поради фактот што играме со циганела,да игравме со Севојно комотно со втор тим ќе игравме,како и да е идеме на победа,важен е пролазот во финалето!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Реално имаме подобра екипа од звезда, но ке видиме како ке биде утре.Да не знае некој дали ке има некаде директен пренос ?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
RTS Sat има директен пренос,јас не одам на тренинг поради утакмицава,мора да се гледа ова:vozbud:

Да излезеше Лозана во саботата ќе одев у Белград ама гомна местачки ме заебаа !

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ајмо да дивлјамо, ко СТОКА да пиемо, ЦРНО - БЕЛЕ да БОДРИМО, јер ПАРТИЗАН МИ ВОЛИМО !!! :vozbud:

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Ке даваат ли на некоја од кабловскиве Како ги еб.ме звезда :)?
Или ке треба на радио да се слуша

Kajgana Shop

На врв Bottom