Kinezi ucenjuju Klea?
Nije da nismo pretpostavili šta će se desiti. Kada je Brazilac odleteo u Kinu, ispostavilo se da su uslovi drugačiji od onoga što je dogovoreno kada je delegacija Guangžua bila u Beogradu. Kleo odbio da potpiše ugovor, rasplet u subotu."Novosti" su otkrile da do dogovora nije došlo.
Kleo je i sam bio sumnjičav prilikom odlaska, jer je njegov dogovor važio do 31. januara.
Da li se klub pozvao na datum u pokušaju da promeni uslove, nije poznato, tek, ugovor nije potpisan.
Brazilac je i dalje u Kini, odbio je da pristane na revidirane uslove koji se tiču novca, a pregovori su i dalje u toku.
U slučaju da ne dođe do dogovora, nema sumnje da bi najbolji strelac Partizana imao problem, jer Stanojević već uigrava tim bez njega, prelazni rok na zapadu je završen, a ostaje Rusija. Iz moskovske Lokomotive nije stigla ponuda.
Da li i Kinezi sve to znaju pa pokušavaju sa ucenom, videćemo tokom dana. U svakom slučaju uslovi, odnosno ogroman novac su bili jedini razlog da Kleo promeni početni stav i pristane na odlazak u nepoznato, a sada je to dovedeno u pitanje.
--- надополнето ---
Moreira: ''Ovo se, izgleda, neće tako brzo završiti''
I dok nas brojni mediji u Srbiji zasipaju i najsitnijim detaljima u vezi sa nekim drugim razvodom, delovalo je da će rastanak Moreire i Partizana brzo pasti u drugi plan. Međutim, formalno još uvek fudbaler crno-belih najavljuje novu ''sapunicu''.Posle napuštanja ekipe na početku priprema u Antaliji, Moreira se ''osamio'' u ''Zemunelu'', individualnim treninzima pokušava da održi kondiciju i čeka definitivan razlaz sa Partizanom.
Istovremeno, razmišlja i o obavezama u reprezentaciji, ali je skeptičan da će na pripreme nacionalnog tima otići kao bivši fudbaler kluba iz Humske.
''Još se ništa nismo dogovorili. Ovo će se izgleda odužiti, ne znam ni kada bi sve moglo da se reši, pošto me očekuju i obaveze u reprezentaciji. Za sada mi preostaje da treniram u 'Zemunelu', da čekam rasplet i da se pripremam za obaveze koje me očekuju'', istakao je Moreira.