Фан Клуб: Партизан

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Да бе ке дојде Кркик,сигурно е.Важно знае каде ке дојде,нема да се избрука како Клео и компанија ваша циганска.....
АЈДЕ СЕГА ПОЗДРАВ,СОБИРАЈТЕ ПАРИЧКИ,КЕ ПРОПАДНЕ ЖЛЕЗДА !!!!

Имам кажано, и пак ќе кажам: НЕ СИ СВЕСЕН КОЛКУ МИ Е МИЛО ШТО НАВИВАШ ЗА ПАРТИЗАН. Да навиваше за Звезда, ќе се откажев од форумот.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Друже дај пишувај си таму кај тебе,не си интересен:)
Не за друго.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Одбраната на изглед ви е доста јака, али има еден интересен факт...Гавранчиќ,Крстајиќ, Ѓорѓевиќ и Ивица Драгутиновиќ , како дел од одбраната на СЦГ на СП 2006 успееа да примат 10 гола на 3 утакмици...Сега само место Драгутиновиќ тука е Иван Стевановиќ кој исто така може да си оди ако за него се добие добра понуда...
Меч со 2 острици е одбранава...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
да,ако остане Обрадовиќ ќе биде добро,ако не не знам што ќе прави Јокан зашто Џорџевиќ како десен бек има правено многу глупости,он одлично си игра на централен дефанзивен,сигурно ќе земат некој играч ...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Па Обрадовиќ извесно е дека ќе си иде...Вака би требала да изгледа одбраната...

Стевановиќ----------Џорџевиќ-----------Гавранчиќ-------------Крстајиќ

Иако Крстајиќ е стар за лев бек сепак не гледам кој друг би можел да игра таму...А ако си отиде Стевановиќ се споменува еден млад што игра за Јавор и млада репрезентација на Србија...Вуличевиќ мислам дека се вика...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Има ли некој други официјални трансфери?:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Нема уште ниеден зашто преодниот рок почнува на 15-ти.
Марко,така би изгледало ама по се изгледа и Стевановиќ ќе си иде,а и мене лично ич не ми се свиѓа како игра.Ќе видиме како ќе биде.
Иначе Кајзериспор се заинтересирани за Богуновиќ,нема уште официјална понуда ама ништо чудно нема да биде ако си оди,искрено сакам да си оди за негово добро,зашто мислам дека е одличен играч ама не добива вистинска шанса кај Јокан,го става Вашингтон и Бране Илиќ пред него,подобро за него да си најде добар клуб каде што ќе си има стандардна минутажа.

морав да ја ставам:tv:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јас така барајќи по нетот најдов една слика која мислам дека е добра копија на Делије од Гробари... ЗА ДРУГЕ СЕ НАВИЈА, ПАРТИЗАН СЕ ВОЛИ!!! за оваа изрека знам уште од кога знам за Партизан, така да не се надевам дека е од Делије...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Друже им работеле,работат и ке продолжат да им работат комплексите на комшиките од нажалениот и скапан Север....популарно наречени и познати во целиот свет со едно име....ЦИГАНИИИ !!!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Krstajic (shalke)
Cleo (zlezda)
Jovanovic (napredak) 190 cm sreden red bil zimata na proba vo zlezda ama cede se odlucil mesto nego da go zeme isah, pa ke vidime koj zgresil
toa e sega za sega
Добро за тие знам.Ако има нешто ново пишете:helou:

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
nema da ima nisto oficijalno najmalku do 15.06 (nitu ovie nemaat potpisano) koga pocnuva preodniot rok

Член од
21 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
Tурнирот се викаше Вуко Каров во чест на една фудбалска легенда од Кавадарци ее тогаш беа времиња кога доаѓаа играчи како Краљ Крстајич подоцна и Кежман и НаЃ.:salut:

BTW.Томич изјавува дека Абубакар од Жлезда не е бил во планираните играчи што треба да го засилат тимот него тоа биле само медиумски шпекулации потикнати од неговиот менаџер,односно момакот сам се нудел на Партизан :baeh:
Друга работа дали знае некој до кај е трансферот на Обрадовиќ дали навистина ќе си оди момакот ако веќе го продаваме најдобро би било на негово место да си го ангажираме бившиот наш фудбалер Марко Ломич..:salut:
jas se sekjavam i mislam deka igraa so pobeda na penali?

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
20 години имаше турнир Вуко Каров. Кога бев на Партизан стадионот и има посебна соба за трофеи и таму имаше еден голем пехар и на него пишуваше Вуко Каров и годината нз која беше.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Почнаа фудбалерите со припреми:vozbud:
Вашингтон има нова фризура:)

Kajgana Shop

На врв Bottom