Фан Клуб: Партизан

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ова на Паок се навивачите бе,нека не се фолираат толку циганите.Јасно се гледа дека е Паок,а тие дека немаат што да постават,мислат ние пиеме нафта.
Еве на крај како се навива со поздрав до комшиките од соседството.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Дијара убицо цигана,каков кошмар му е тој човек на Стаменковиќ:tv:
Секоја утакмица гол му дава,и идната гарант така ќе биде.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
На СРПСКА ТРИБИНА(ако знаете дека постои) кај што има прави навивачи и кој признаваат дека е така,а не вие сте нашле да ми кажувате мене дека не е така.Ај сега поздрав и жалам што не можете да ме поразите со нешто што не е така.:baeh::baeh::helou:
Е сеа све ми кажа, сајтот Трибина у последно време се мислат дали да го затворат пошо не користи никому...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Е сеа све ми кажа, сајтот Трибина у последно време се мислат дали да го затворат пошо не користи никому...
Абе трај ништо незнаеш, слушај стручњаци. После неколку стручњаци на форумов, се роди уште еден изгледа. Сега он те лаже ти не му веруеш, не е фер. ДЕЛИЈЕ го украле од нив името, се е нивно, царови се...и што се замараш незнам што пишуваш овде, пусти деца нек се радују! Поздрав!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Абе трај ништо незнаеш, слушај стручњаци. После неколку стручњаци на форумов, се роди уште еден изгледа. Сега он те лаже ти не му веруеш, не е фер. ДЕЛИЈЕ го украле од нив името, се е нивно, царови се...и што се замараш незнам што пишуваш овде, пусти деца нек се радују! Поздрав!
Шефе разлистај малку,цело време вие викате дека ние вас ве копираме и 100 други слични ствари.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шефе разлистај малку,цело време вие викате дека ние вас ве копираме и 100 други слични ствари.
Абе ја неколку пати пробав да се направи добар моабет, ама одма овој погоре почиња со тоа “шетај, глупи“ ова она...За ништо не реков дека не копирате, ама песната што му беше во потпис вчера :tapp::tapp: Никогаш не сум навредил некого и кога провоцирал на наш фан клуб, а вие одма напаѓате. Која ви е поентава незнам. Ама ако терајте си така, ваше право...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе ја неколку пати пробав да се направи добар моабет, ама одма овој погоре почиња со тоа “шетај, глупи“ ова она...За ништо не реков дека не копирате, ама песната што му беше во потпис вчера :tapp::tapp: Никогаш не сум навредил некого и кога провоцирал на наш фан клуб, а вие одма напаѓате. Која ви е поентава незнам. Ама ако терајте си така, ваше право...

Што има врска песната жити се кажи ми ти мене?????Ти смета,ти боде очи или што е работава не знам јас!!!!!!!!Ако не знаеш некои работи за песната брат,не реплицирај за џабе,само губиш време.И јас сакам да се направи добар муабет,ама откога ме прави некој будала во здрав мозок....е тогаш не иде тоа така.Гиш погоре ми става слики од Паок,ми вика еве ги Гробари,Марко мзт ми вика дека Гробари го украле името Делије од нив,а кога прво се појавува транс Делије на страната на Гробари:tapp::tapp:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Има пренос на РТС у 3 ипол,идеме на победа:vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Има пренос на РТС у 3 ипол,идеме на победа:vozbud:

Слабо некако прво полувреме,тешко се доаѓа до шанса за гол,Војводина некако поопасна,направија неколку контранапади и имаа некоја сериозна шанса...ајде второ малку поозбилно и да победиме макар и со 1:0 и Џорџевич и Гавранчич да го сопрат Мрџа,сите напади идат преку него...:pipi:

Едит: НИКО ТЕ НИКАД ВОЉЕТИ НЕЧЕ,КО ШТО ТЕ ВОЛИМ ЈА,ДИАРА,ДИАРА УБИЦО ЦИГАНААААААААА.....16 гол на Диара и води ПАРТИЗААААНННН

МОРЕИРААААА и 0:2...готово е готово...како се само уиграни Диара и Мореира,прво Мореира асистенција и Диара гол,а потоа и во сменети улоги и натпреварот е решен...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Слабо многу прво полуреме,второво газиме,2-0 стрелци Дијара и Мореира.
Браво момци,сила сме.
Добро навивање и бројка од страна на ГРОБАРИ.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајдеееее још једна у низу.Овој пат на дневен ред беа Војводина пациентите(додуша сите ни се пациенти).Не ја гледав утакмицата,бев на друга утакмица,па затоа стајте слики или клипови да видиме атмосфера каква имало денеска во Војводина.

ТИТУЛАААА,ТИТУЛАААА...........СЛАВИЧЕ СЕ ТИТУЛААА!!!!!:baeh::helou:

В

Вори

Гостин
Ееееех.Може сега и ке не стигне Жлезда.Ајдеее титула!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
нас ни ги местат титулите така??

Кое местење бе,зошто еднаш не признаете дека последните неколку години сме многу појаки од вас...14 бода разлика меѓу Партизан и Звезда и ти за местење збориш :pop:...па првиот гол на Војводина од офсајд,вториот со фаул Мрџа испадна пред Гавранчич...првиот гол на Диара,прекрасно додавање од Мореира и избегнување офсајд на Диара и мајсторски завшеток на акција,а вториот немаше ни трошка нерегуларност...и се на се заслужена победа на Партизан...треба да се радувате на оваа победа,оти ако победеше денеска Војводина,немаше ни 2 место да бидете...ајт :helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И после ние сме имале комплекси од нив???:tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom