Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
:pos2::pos2::pos2:ТОЈ Е БЕ И НОСТРАДАМУС,МОЖЕ ДА ПРЕДВИДИ ДУРИ:pos2::pos2::pos2::pos2:
Кажи фала ако сум те просветлил , сепак секое знаење е добредојдено, а ти како што немаш ич од него ова ќе ти биде и превише...ааааааааајјјјјјјјј овој Марко ме просветли:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Па ти ако читаше по форуми секој лаже значи за тебе.Па секој си има своја прича бе бот,Гробари викаат дека биле 5,6(циганите од срам викаат дека биле повеќе)да не се резилат.Се разбира дека ти на твоите ке веруваш,ја на моите и крај.А море па секој транс е вреден бре,нема везе дали важен или не,што го тупиш толку???
^^^^^А кој вели дека сето ова е точно?...тој знае една приказна околу транспарентите,а ти друга...:nenene:
Што сакаш да признаам ?Е НЕ ЗНАМ ЈА ТОА БРАТЕ РОБОТЕ.ТОА СПОРЕД ТЕБЕ Е ТАКА,НЕ САКАШ ДА ПРИЗНЕШ НЕКОИ РАБОТИ.АЈ НАЈДИ ЈА СЛИКАТА ШТО ЈА ИМАМ НА ПОТПИС И КАЖИ МИ ДАЛИ СЕ ПРАВЕНИ ПАК ТИЕ ТРАНСОВИ ПА ДЕМЕК СТАВАНИ НА ЈУГ.ЈАС ДЕКА ГО ВИДОВ ГЛАВНИОТ ДЕЛИЈЕ-СЕВЕР ШТО Е:pos2::pos2::pos2:ВИКАШ ДЕЛИЈЕ НЕ БЕГАЛЕ ДЕМЕК А,НАЈАКИ СЕ????КАКО БЕГАА НА СРЕД БЕЛГРАД ОД НАВИВАЧИТЕ НА ГЛАЗГОВ РЕНЏЕРС,ПОСЛЕ У ГРЦИЈА(клета нека е за навек)ОД НАВИВАЧИТЕ НА АРИС.А ВИЕ КАКО ШТО ЗНАМ,СТЕ СО 2 ИЛИ 3 ТРАНСА ПОМАЛЦЕ:pos2::pos2::pos2:ДОБРИ ТРОФЕИ СЕ.
Ножевите играле независно од групата...ја слушнав дека играле и ножевите у грција,ви биле прободени 3 навивачи,така ми кажаа.Инаку ја не идам со ЦПБ на утакмици секогаш,само на 2-3 сум бил.А ти викаш дека има две приказни,ај кажи ми ги двете пошто ја знам нешто,да видам дали е точно.ако не е,да те поправам.
П.С-КАЈ СЕ СЛИКИТЕ ШТО СИ ГИ СТАВИЛ ДА ГИ ВИДАМ????
Абе нема ни блага веза крадење на транс со бегање.Што дека бегале,големо чудо,ама ако ти дрпнат транс,е тогаш друже друга прича е.Мислам дека БОБИ4Е ти го имаш искусено тоа како е да ти дрпнат транс или не???
Е НЕ ЗНАМ ЈА ТОА БРАТЕ РОБОТЕ.ТОА СПОРЕД ТЕБЕ Е ТАКА,НЕ САКАШ ДА ПРИЗНЕШ НЕКОИ РАБОТИ.АЈ НАЈДИ ЈА СЛИКАТА ШТО ЈА ИМАМ НА ПОТПИС И КАЖИ МИ ДАЛИ СЕ ПРАВЕНИ ПАК ТИЕ ТРАНСОВИ ПА ДЕМЕК СТАВАНИ НА ЈУГ.ЈАС ДЕКА ГО ВИДОВ ГЛАВНИОТ ДЕЛИЈЕ-СЕВЕР ШТО Е:pos2::pos2::pos2:ВИКАШ ДЕЛИЈЕ НЕ БЕГАЛЕ ДЕМЕК А,НАЈАКИ СЕ????КАКО БЕГАА НА СРЕД БЕЛГРАД ОД НАВИВАЧИТЕ НА ГЛАЗГОВ РЕНЏЕРС,ПОСЛЕ У ГРЦИЈА(клета нека е за навек)ОД НАВИВАЧИТЕ НА АРИС.А ВИЕ КАКО ШТО ЗНАМ,СТЕ СО 2 ИЛИ 3 ТРАНСА ПОМАЛЦЕ:pos2::pos2::pos2:ДОБРИ ТРОФЕИ СЕ.
Добро знаеш дека си, а можем да ти донесем уште неколку од форумов што се од СК и да го потврдат тоа. Затоа полека малце. А тоа што сме биле повеќе од шверцери на тој натпревар, информирај се па дај мислење после.Не бе Боби4е не сум рикверц прашај ја мајка ти ке ти каже:pos2::pos2:А не знам дали 20 15 год. деца или имало повеќе од вас таму,не знам.ДА НЕ ПУКНЕ СКАНДАЛ???:pos2::pos2:КАКО СИ БИЛ НЕШТО ОПАСЕЕЕЕЕН,ТОА Е ЕДНО ЧУДО.Ај сега не умарај на нашиов фан клуб,иди си на твојот.