Фан Клуб: Партизан

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
:pos2::pos2::pos2:ТОЈ Е БЕ И НОСТРАДАМУС,МОЖЕ ДА ПРЕДВИДИ ДУРИ:pos2::pos2::pos2::pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ааааааааајјјјјјјјј овој Марко ме просветли:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Па ти ако читаше по форуми секој лаже значи за тебе.Па секој си има своја прича бе бот,Гробари викаат дека биле 5,6(циганите од срам викаат дека биле повеќе)да не се резилат.Се разбира дека ти на твоите ке веруваш,ја на моите и крај.А море па секој транс е вреден бре,нема везе дали важен или не,што го тупиш толку???
Кажи фала ако сум те просветлил , сепак секое знаење е добредојдено, а ти како што немаш ич од него ова ќе ти биде и превише...
Секој си има своја приказна, али, се знае кои се мишеви, се знае кои бегале (па од 15 сланинари у Нови Сад бегаа 40 глодари есенва), се знае кој копира, се знае кој е ња-ња...
Не ги измислив ја тие работи, си стојат запишани тие и нема многу бунење...Тоа што глодари измислуваат некои си нови приказни е сосема разбирливо пошо сакаат да го зачуваат образот кој од ден на ден се повеќе го нема...
Секој транс не е вреден...Уште малце едукација...
Вреден е оној кој бил забележан на противничката трибина а потоа бил украден...Значи, ако напраам ја транс на кој ќе пишува Ултрас Аеродром и си го чувам дома, а некој од ЦПБ ми провали дома и ми го украде, а после го покаже на утакмица како навијачки трофеј, тоа е само резил за групата...
Така е и со овие,имало дешавки кога луѓе на југ у недостаток на идеја правеле трансови кои демек биле на ДС а они ги украле, а уствари тие трансови тогаш првпат се појавиле на нечија трибина, и тоа баш на југ...

А кој вели дека сето ова е точно?...тој знае една приказна околу транспарентите,а ти друга...:nenene:
^^^^^

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Е НЕ ЗНАМ ЈА ТОА БРАТЕ РОБОТЕ.ТОА СПОРЕД ТЕБЕ Е ТАКА,НЕ САКАШ ДА ПРИЗНЕШ НЕКОИ РАБОТИ.АЈ НАЈДИ ЈА СЛИКАТА ШТО ЈА ИМАМ НА ПОТПИС И КАЖИ МИ ДАЛИ СЕ ПРАВЕНИ ПАК ТИЕ ТРАНСОВИ ПА ДЕМЕК СТАВАНИ НА ЈУГ.ЈАС ДЕКА ГО ВИДОВ ГЛАВНИОТ ДЕЛИЈЕ-СЕВЕР ШТО Е:pos2::pos2::pos2:ВИКАШ ДЕЛИЈЕ НЕ БЕГАЛЕ ДЕМЕК А,НАЈАКИ СЕ????КАКО БЕГАА НА СРЕД БЕЛГРАД ОД НАВИВАЧИТЕ НА ГЛАЗГОВ РЕНЏЕРС,ПОСЛЕ У ГРЦИЈА(клета нека е за навек)ОД НАВИВАЧИТЕ НА АРИС.А ВИЕ КАКО ШТО ЗНАМ,СТЕ СО 2 ИЛИ 3 ТРАНСА ПОМАЛЦЕ:pos2::pos2::pos2:ДОБРИ ТРОФЕИ СЕ.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Е НЕ ЗНАМ ЈА ТОА БРАТЕ РОБОТЕ.ТОА СПОРЕД ТЕБЕ Е ТАКА,НЕ САКАШ ДА ПРИЗНЕШ НЕКОИ РАБОТИ.АЈ НАЈДИ ЈА СЛИКАТА ШТО ЈА ИМАМ НА ПОТПИС И КАЖИ МИ ДАЛИ СЕ ПРАВЕНИ ПАК ТИЕ ТРАНСОВИ ПА ДЕМЕК СТАВАНИ НА ЈУГ.ЈАС ДЕКА ГО ВИДОВ ГЛАВНИОТ ДЕЛИЈЕ-СЕВЕР ШТО Е:pos2::pos2::pos2:ВИКАШ ДЕЛИЈЕ НЕ БЕГАЛЕ ДЕМЕК А,НАЈАКИ СЕ????КАКО БЕГАА НА СРЕД БЕЛГРАД ОД НАВИВАЧИТЕ НА ГЛАЗГОВ РЕНЏЕРС,ПОСЛЕ У ГРЦИЈА(клета нека е за навек)ОД НАВИВАЧИТЕ НА АРИС.А ВИЕ КАКО ШТО ЗНАМ,СТЕ СО 2 ИЛИ 3 ТРАНСА ПОМАЛЦЕ:pos2::pos2::pos2:ДОБРИ ТРОФЕИ СЕ.
Што сакаш да признаам ?
Крадење имало на двете страни, али се знае кој е поуспешен...Јас ти стаив 1/10 од сликите со туѓи трансови што се појавиле на Север, а чекам на тебе да најдеш слики со трансови на југ па ќе се потрудам да ти објаснам што и како е фрката со нив...Секако, ако знам...
Глазгов Ренџерс...Мора да си смешал нешто, им беа пецнати 5,6 транса и цело време беа пијани, бев на утакмицата и после тоа немаше апсолутно никаков инцидент у околина на стадионот, а сеа ако се тепале на Ада Циганлија за тоа не знам...
У грција се каснеше едно полувреме пошо намерно беа задржани на македонско-грчка граница за да не стигнат на време...Инциденти имаше, ситно нешто ,бакљи и поединечни тепачки али ништо што и штети на групата...
Ова последново не знам дали да ти го искоментирам...Тоа ако е крадење ја сум делфин...Тоа е срамота, е сеа тоа е својствено на оние што ти ги сметаш за блиски и на кои им помагаш на напраат бројка кога играат со МЗТ...Значи, кој е искористената курва у приказнава ? :wink: Како ви враќаат ЦПБ на вашето ''братство'' ? Со тоа што пола трибина им иде на Вардар и ви пеат дека сте сељаци ???
А за тоа дека се трофеи не би рекол баш...Тие не верувам некогаш да се појават на нечија трибина, има 2 приказни за тоа кај би можеле да бидат, ти верувам дека не знаеш ниедна од нив....

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ја слушнав дека играле и ножевите у грција,ви биле прободени 3 навивачи,така ми кажаа.Инаку ја не идам со ЦПБ на утакмици секогаш,само на 2-3 сум бил.А ти викаш дека има две приказни,ај кажи ми ги двете пошто ја знам нешто,да видам дали е точно.ако не е,да те поправам.
П.С-КАЈ СЕ СЛИКИТЕ ШТО СИ ГИ СТАВИЛ ДА ГИ ВИДАМ????

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ја слушнав дека играле и ножевите у грција,ви биле прободени 3 навивачи,така ми кажаа.Инаку ја не идам со ЦПБ на утакмици секогаш,само на 2-3 сум бил.А ти викаш дека има две приказни,ај кажи ми ги двете пошто ја знам нешто,да видам дали е точно.ако не е,да те поправам.
П.С-КАЈ СЕ СЛИКИТЕ ШТО СИ ГИ СТАВИЛ ДА ГИ ВИДАМ????
Ножевите играле независно од групата...
Тоа биле момци кои живеат у грчка и кои со Гејт 7 се организирале без полициска пратња да идат да гледаат утакмица...Како што кажав и пред некој ден, САМО ПИЧКЕ БОДУ !!! Така да, тоа нема многу врска со муабетот што го водиме...
Не се тие приказни за на форум, тебе па уште помалце нема да ти ги кажам пошо немаш елементарни познавања од она што мислиш дека го знаеш...2,3 пати де, само на дерби со нас, толку пати и ве викнале пошо за друго не сте им потребни...Не ми треба да ме поправаш,мал е градов,секој со секого се знае, да ти шепнам каде мислам дека се трансовите па до утре пола Скопје да знае ? Не ортак, не овде и вака...
Сликите ти се една страна поназад...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
АБЕ НЕ МЕ КАПИРАШ НИКАКО.САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ЈАС НЕ ИДАМ,САМО КОГА Е ДОСАДНО ТОГАШ,ИНАКУ КОЈ САКА НЕКА ИДЕ,МЕ ЗАБОЛЕ МЕНЕ.А ШТО ВИКАШ ДЕКА НЕ СМЕ ИМ ПОТРЕБНИ???ХМММММ.....НЕМАМ РЕЧИ-ЕДНОСТАВНО НЕ ЗНАЕШ ШТО ЗБОРУВАШ,АМА АЈ ШТОМ СЕ ПРАВИШ ПАМЕТЕН И ЈА КЕ СЕ ПРАВАМ ПАМЕТЕН.
ЈАС НЕМАМ ПОЗНАВАЊЕ???:vozbud::vozbud::vozbud:ДОБАР СИ,БРАВО СЕ ГЛЕДА ДЕКА СИ АЕРОДРОМЕЦ,САМОБЕНДИСАНО ЧУПЕ ШТО СЕ ПРАВИ ДЕКА Е НАЈПАМЕТЕН,АМА АЈ..........НЕКА ТИ Е ТАКА.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе нема ни блага веза крадење на транс со бегање.Што дека бегале,големо чудо,ама ако ти дрпнат транс,е тогаш друже друга прича е.Мислам дека БОБИ4Е ти го имаш искусено тоа како е да ти дрпнат транс или не???

Да да знам како е, 200 души на 20 15-годишни деца. Изгледа дека истава ситуација е. Само незнам другиве за тебе нешто многу поинтересно дали знаат, што ни мајкати незнае. Рикверц си а? Или можеби не е точно? Затоа трај си подобро ќе ти биде, да не пукне скандал. Шшшш!

Еве ти, и види како бегале во Грција.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не бе Боби4е не сум рикверц прашај ја мајка ти ке ти каже:pos2::pos2:А не знам дали 20 15 год. деца или имало повеќе од вас таму,не знам.ДА НЕ ПУКНЕ СКАНДАЛ???:pos2::pos2:КАКО СИ БИЛ НЕШТО ОПАСЕЕЕЕЕН,ТОА Е ЕДНО ЧУДО.Ај сега не умарај на нашиов фан клуб,иди си на твојот.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не бе Боби4е не сум рикверц прашај ја мајка ти ке ти каже:pos2::pos2:А не знам дали 20 15 год. деца или имало повеќе од вас таму,не знам.ДА НЕ ПУКНЕ СКАНДАЛ???:pos2::pos2:КАКО СИ БИЛ НЕШТО ОПАСЕЕЕЕЕН,ТОА Е ЕДНО ЧУДО.Ај сега не умарај на нашиов фан клуб,иди си на твојот.
Добро знаеш дека си, а можем да ти донесем уште неколку од форумов што се од СК и да го потврдат тоа. Затоа полека малце. А тоа што сме биле повеќе од шверцери на тој натпревар, информирај се па дај мислење после.

И да не ја уништуваме темава, доста више.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ај донеси ги сите од форумов да видам што знаат за мене,баш ме интересира.Не реков дека сте биле повеќе од Шверцери,само реков дека не знам дали биле деца од 15 години,тоа реков.

АЈ ДОСТА БЕШЕ КАРАЊЕ ВЕЌЕ,МОЖЕМЕ ВАКА ДО НЕДОГЛЕД,АМА ЏАБЕ Е КОГА ИМАМЕ РАЗЛИЧНИ ГЛЕДАЊА НА НЕКОИ РАБОТИ.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА КОМШИИТЕ НАШИ НАРЕЧЕНИ ЦИГАНИ:vozbud::vozbud::vozbud:ЕПА АЈДЕ НЕКА ПАТАТ ЗА НАВЕК И ДРУГАТА ГОДИНА ОВА ВРЕМЕ ДА ДАДЕ ГОСПОД ДА НЕ ПОСТОЈАТ.СИТЕ ДА ПОЦРКААТ:vozbud::vozbud::vozbud:ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ГРОБАРИ:salut:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Утре Јавор-Партизан,едно од потешките гостувања сезонава,Јавор има само 3 порази цела сезона,се надевам дека утре ќе му биде четрврт.
Има доста играчи што нема да играат поради жолти картони ама сепак треба да победиме.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
0-1 Диара,ајде нека заврши.
0-1 крај,ајмо даље...

Да не заборавам за утре да им честитам на комшивките
Среќен 8-ми Март пички цигански:smir::smir::smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И од мене со мало каснење,голем поздрав до циганите со песната ЦИГАНИН ЈЕ АЛ НАЈЛЕПШИ:pos2::pos2::pos2::pos2:И.............ааааааа да ќе заборавев..

СРЕЌЕН ОСМИ МАРТ ПИЧКИ ЦИГАНСКИ:vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom