Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
ТОЈ НЕКА МИСЛИ ДЕКА МЕ ЗАЕБАЛ ОКК Е,АМА ТИЕ ПРВИ ПОЧНУВААТ,ДОАГААТ НА НАШ ФАН-КЛУБ И ОДМА ПРОВОКАЦИИ ЛЕПАТ.ИМААТ НИВНИ ФАН-КЛУБ,ТАМУ НЕКА ПРАВАТ ШТО САКААТ.
Епа значи после кој копира...тоа прв почна Партизан а Циганите да не се покуси одма ја сменат песната во нивна корист,Партизан прв го извади натписот МНОГИ СМО ЈАКИ,и оп циганите Много смо јаЧи...и не ми текнува сега за други песни и пароли,ако нешто се сетам одма ќе постирам
После ова мислам вие требаше да се распаднете, кога ве избркаа како кучиња од стадион :pos2::pos2::pos2: Добри сте во бегање :pos2::pos2::pos2:
Ајјј Боби4е тежок циган си изгледа...знаеш ли која е разликата да ти земат транспарент и да те набркаат од стадион...па Гробари ги набркале затоа што биле многу мирни изгледа,што има тука толку лошо па да се распадне група...а да ти украдат транспаренти
што покажавте?АЦАБ праеш детски моабети, немаше друго па Грбаљ и остали ми спомнуваш. Ви покажавме на ЈНА како се игра фудбал, па дали сме изгубиле од Грбаљ или нерешено или сме победиле, не ми е важно.
Викаш ?НАЈГОЛЕМ ПОРАЗ Е ДА ТИ ЗЕМАТ ТРАНС.ЗНАЧИ ПОСЛЕ ТРЕБА ДА СЕ РАСПАДНЕ НАВИВАЧКАТА ГРУПА.ДЕЛИЈЕ ДО СЕГА ТРЕБАШЕ ДА СЕ РАСПАДНАТ 101 И НАЗАД:pos2::pos2::pos2:
претходната на маракана,глас не ви се слушна,па никому ништо,демек до 10-та минута ќе ќутите и после јакоо,уста не ви се слушнаДа не ти беа емот-иконите ти ќе немаше што да напишеш...
Значи, Торцида Сплит е години назад пред Гробари Југ во поглед на организирано навијање...Можеш до утре да ломотиш дека не е така, али среќа измислиле нешто што се вика ФАКТ и што не можеш да го побиеш...
Не пееле многу во прво полувреме...Што трипаш, демек ако имаш кореографија која ја вадиш 5 минути ти нема да можеш да пееш песна ? Што е филмот не ми е јасно, Гробари подобро почнаа, али после голот на Звезда ништо не се слушаа иако беа побројни поради луѓето на исток и запад ...Тука се виде срцето нивно !!!
Се знае кој треба да владее на домашен терен, се знае кој како се слуша на Маракана, а Делије иако во ова издание не беа нешто посебно (во поглед на пеење) сепак беа подобри од .....знаеш кој.....
историјата се мења последно време,полека но сигурно,запатете кога последен пат воопшто сте тепале.Види ја табелата на една страна назад, и ќе видиш на што се ваѓаме :smir: А и од кога немате тепано на ЈНА не ми одговоривте? И на тоа се ваѓаме Едноставно на се што е можно А вие сонувајте дека ќе влезете во ЛШ, а камо ли да освоите :pos2:
кажи нешто што е копирано,не нешто од увек глумите,некои навијачи.Ги сфатив ја, ич нема гајле. Само лоши имитатори сте, COPY SEVER PASTE JUG! Треба многу повеќе да се потрудите!
овој текстов у 4 фан клуба го постираше,од овој телетабисов што изјавил,што знае тој кога играл за напредак,сега слушнал нешто.
Ipak, u prvi plan 135. večitog derbija Stamenković stavlja Zvezdine navijače.
- Na terenu je završeno 1:1, ali na tribinama je bilo ubedljivih 3:0 za Delije. Ponosni smo na njih i nadamo se da ćemo im doneti dosta radosti ovog proleća.
Sledeća utakmica je protiv Napretka u subotu. Stamenkovićev bivši klub dolazi na „Marakanu“, a mladi golman kaže da neće imati mnogo emocija.
- Napredak ima mesto u mom srcu i to se nikada neće promeniti. Ipak, Zvezda je broj jedan. Igramo kod kuće i sve osim pobede i dobre igre je nezamislivo u ovom trenutku. :helou:
Викаш ?
Ај малце да те образувам сеа...
Не е битно дали ќе земеш транспарент него битно е како тоа ќе го напраиш...Читај по глодарските форуми и ќе видиш разноразни лажги како они све што земале било земено у тепачка на фер...Тоа на малине деца кажи им го...За секое знаме си има приказна, а има една која вика дека 5,6 глодари влегле у агенцијата што е у склоп на Маракана и така украле трансови, а после на секое второ дерби ваделе по 2,3 за да се мисли дека еден по еден се крадени...
Од друга страна на Север тоа не се дешава...Се знае која е културата и кој транс е вреден а кој не е...Вреден е оној кој е добиен у тепачка, 5 на 5, 10 на 10, екипа на екипа , а не 20 на 5 па кванитативна надмоќ да преовладува...
И уште нешто...
Ти кога пишуваш на твој фан-клуб работи кои немаат врска со екипата за која навијаш туку тераш контра на противничките навијачи треба да биде санкционирано од модератори, а не ја тука да објаснувам како си ти малоумен и благо речено неписмен...
Пишувај за Партизан, за глодари како група, а не споменувај никого од противничкот табор па ќе видиш како ќе ти биде убаво....
Е ,неее....Сеа те побиваме со знаења и аргументи па најде да се жалиш ко плачипичка некоја која не знае што да каже...
да така е ,ама он ја знае точната:pos2::pos2:А кој вели дека сето ова е точно?...тој знае една приказна околу транспарентите,а ти друга...:nenene: