Фан Клуб: Партизан

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
A be bitrebalo Vasington da igra prva radi toa deka igrase kaj nas u Gjorce gi znae igracite i taka .... ama ke vidime za saat vreme :helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Partizan: Mladen Božović, Stevanović, Đorđević, Gavrančić, Brežančić, Juca, Petrović, Bogunović, Vujović, Moreira, Diarra.

Makedonija: 1 Pavlović, 2 Ilijevski, 3 Amburet, 4 Milevski, 5 Mojsov, 6 Mitrov, 7 Brnjačevski, 8 Guabadia, 9 Lena, 10 Klečkarovski, 11 De Brito.

Еве ги составите,како што кажав Вашингтон не е стартер ама и ова не би требало да биде првата постава што ќе игра на првенствените утакмици

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
moze edno prasanje....sega navijate za partizan ili za mak.gj.p? me interesira onaka

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Има некој инфо како е утакмицата?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Најверојтно,пак со комбиниран состав,тоа е!

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Jas kako sto gledam site na Partizan se standardni igraci osven 2 ili 3 igraci .:toe:
Inace ima li nekoj informacija dali igral Vasington ???:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Jas kako sto gledam site na Partizan se standardni igraci osven 2 ili 3 igraci .:toe:
Inace ima li nekoj informacija dali igral Vasington ???:helou:

Здравје утре на официјалниот сајт на Партизан ќе има подетално состави како се одвивала играта и други информации поврзани со дуелот.Инаку Партизан играше со стандарден состав да речам според нивниот сајт како што можев да видам.:wink:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Јас 90% ќе одам.Ти?
Иначе вака Партизан играле 8 што ќе бидат стандардни и од Телеоптик,Македонија немала ниеден шут на гол на целата утакмица!!!Партизан имал 3 шанси за гол и некои полушанси но меѓутоа останале неискористени.Ми се свиѓа што јака одбрана се игра,иначе тој Амбурет на крај направил некој многу опасен старт над Бране Илиќ и добил црвен.
Иначе исто така Кнежевиќ бил измена у 67 влегол место Стевановиќ,па Јокан може и ја најде правата четворка за одбрана,бидејќи има и тоа каква конкуренција.Од утре Партизан се во Белград каде ќе го одработат последниот дел од припремите пред првата утакмица.

ЕДИТ:Вашингтон не влегол.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Inace VAC 13 za tvoja informacija Vasington vlegol vo 2 poluvreme , pisuva vo Sport denesen . Na kraj od natprevarot po isklucuvanjeto na Amburet , ne bil dosuden cist penal vrz Kralevski , no sto e tuka e . Remivo e mnogu tvrdo . Bravo Momci samo taka prodolzete :helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Да не го згреши фан клубот ти?
Македонија цела буквално цела утакмица не припарила кон голот на Партизан,немале ни еден едниствен шут,а гледам пишуваш браво момци,одлична игра.Ако вака сте задоволни:toe:,да не шутнеш во противничкиот гол!!
Партизан не реализирал доста шанси ама тоа е нема везе,пријателски се овие.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Да не го згреши фан клубот ти?
Македонија цела буквално цела утакмица не припарила кон голот на Партизан,немале ни еден едниствен шут,а гледам пишуваш браво момци,одлична игра.Ако вака сте задоволни:toe:,да не шутнеш во противничкиот гол!!
Партизан не реализирал доста шанси ама тоа е нема везе,пријателски се овие.
Samo Druze nemozam da te razberam , igra Makedonski klub so Srpski ti navivas kontra . Ic nemozam da te razberam . Makedonija GP na pripremi duri sega se kompletira sostavot zosto bea koj povreden koj reprezentacija ova ona ......Inace zosto ne go kazuvas toa deka po isklucuvanjeto na Amburet , vrz Kralevski imalo cist penal napraveno a ne bil dosuden a ? Ama nema vrska ova za momcite bese seriozen test sto gi ocekuva na Leto vo Evropa . Iako igraa so pogolem klub pokazaa deka ne reba da se ima celosen respekt bez razlika za koj klub se raboti . Samo te molam da mi odgovoris za kogo bese na natprevarov , toa me interesira ?:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom