Фан Клуб: Партизан

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Па видов слики,имаше една огромна дупка во средина.
Јас како што знам сите карти биле продадени па логично е да биде пуно...

Дај стаи ја сликата па да видиме што е муабетот...Ја не најдов слики од трибините...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Ако ова ти личи на полно!!!
Тогаш што ќе биде у среда вечер.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
хахахаха, па ти не си нормален....

Ова е на крај на утакмица бе, глеј сите си идат ебате беља...Да не сакаш да останат на продолженија :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Играчите се уште на терен ако гледаш!!
Така да не можат 1000 луѓе да си отидат за 3 минути.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ок немам намера да се инатам.
Иначе утре мислам дека играме со Хирошима пријателска,тие изгубија 8-0 од Хајдук ама играле со младинци а првиот нивни тим играле 1-1 со Будучност,мислам дека ќе тепаме ама ипак припремни утакмици се резултатот е во втор план.

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
hahaha vo slobodna prodazba vo prostoriite na zlezda.
ima marko mzt pravo sto ce sedat ciganite do kraj koga znaat kako ce zavrsi

Partizan - hirosima 2-1 Ilic i Juca gi dadoa golovite

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Дада во прво полувреме Партизан играл со скроз комбиниран состав,играле 4 играчи од Телеоптик,1-1 прво полувреме а тие играле со стартерите не е лошо,во второ полувреме Хирошима не прошле своја половина,Партизан напаѓал цело време имале и убави шанси ама останале неискористени ама затоа у 67 Жука со еден одличен удар од слободен удар го донесе Партизан до водство и победа.
Следна утакмица на Партизан припремна е со Македонија Ѓорче Петров мислам дека утре а таа е воедно и последна припремна.Би требало да играме со стартерите што ќе бидат ама пак ќе кажам дека резултатите се во втор план.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
hahaha vo slobodna prodazba vo prostoriite na zlezda.
ima marko mzt pravo sto ce sedat ciganite do kraj koga znaat kako ce zavrsi

Partizan - hirosima 2-1 Ilic i Juca gi dadoa golovite
Денес имаше парола на утакмицата со Уникаха напраена од Shadows-и, и пишуваше МИНУТ ЌУТАЊА ЗА ШИЛОБАДА...Ако не знаеш, Млаѓан Шилобад е спортски директор на КК Партизан и он е директно виновен за малиот број на глодари на дербито...Имено, картите што му ги дала управата на Звезда а што биле наменети за глодарите он им ги вратил а за себе и своите пријатели задржал некаде околу 30 карти...

Затоа дечко, кога и вистинските глодари од БГД што секоја недела гинат за Партизан се свесни дека он заебал работа за дербито , не сфаќам зашто и во чие име вие се буните ??? :toe:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Тој Шилобад е познат како жлездаш така да и не е чудо,жлезда 1 сезона после којзнае колку години е малку поконкурентна од минатите и одма гомнарии да се правело,чудна работа ама ќе се надмине и ова.КК Партизан е единственото нешто што вреди у Србија.

Член од
21 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
Јас како што знам сите карти биле продадени па логично е да биде пуно...

Дај стаи ја сликата па да видиме што е муабетот...Ја не најдов слики од трибините...
abe vie ciganite vrska nemate od nisto samo vodite inaet

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20

PARTIZAN (BELGRAD) - MAKEDONIJA GP (SKOPJE)
TEREN NA HOTELOT ''CALISTA''
POCETOK 17 CASOT ( PO NASE VREME )

Dobro ke bide na Vasington da ne mu trgne protiv svojot dovcerasen tim :helou:.:vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Вашингон може да влезе у второ полувреме,зашто би требало веќе и Јокановиќ да излезе со првиот состав,а ако биде така Вашингтон нема шанси да биде стартер,ама затоа ќе видиме кој се ќе игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom