Фан Клуб: Партизан

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Како ме расположи денеска Партизан... :vozbud::vozbud::vozbud:
СИСАЈ ЗВЕЗДОООООО!
Иначе кои се овие Црвена Звезда?!?!

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ооооооооооо партизанеее волимо теее ................................. 0-2 уууу на мараканааа

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Фиорентина 0-2 и Партизан 0-2 за прекрасен ден!Топ си е!Бравоооо....:vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
JUG:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ludilo bese lelelele!
Na 0-1 jug ke se raspadnese !
Toa ti e evropski tim i ovaa pobeda mi e najmila so gi zakjutevme gomnata ciganski so
kenjat sme imale nabieno kompleksi!
Setalicata bese ekstra,delije denes :kesa:gi naucivme malku za navivanje!
ZASTO CUTITE!ZASTO CUTITE!ZASTO CUTITE PICKE CIGANSKE !
DOSO JE I TAJ DAN KAD TE JEBO PARTIZAN

В

Вори

Гостин
Дај слики нешто постирај да видиме како било на Маракана !

А

Ајсшутер

Гостин
Што се радувате бе Србомани едни Македонци сте или Срби ?

В

Вори

Гостин
Македонци сме бе што има врска тоа ако навиваш ти за Милан Итаљаноман си?

А

Ајсшутер

Гостин
Више ако си за таков тим поарно биди за Работнички,Вардар барем Македонски тим а не Српски кои носеа транспаренти Косово е Србија,Македонија е Грчка.

В

Вори

Гостин
Еве нешто јас да ти кажам.Претпоставувам дека живееш во Скопје.Јас живеам во Гостивар,а истиот град нема свој тим.Исто така претпоставувам дека одиш на стадион секогаш кога игра Работнички,а јас нема каде да одам.Ти си од Скопје и навиваш за Работнички,јас сум од Гостивар(60 % албанци),и нема тим за кого можам да навивам и да има нема да навивам од горенаведената причина.Затоа навивам за Челси и Партизан,ако тоа ти смета не знам!!
Еве му објаснував на еден типац пред извесно време зш не навивам за македонска екипа,еве што мислам и за тоа ти што викаш!!!

А

Ајсшутер

Гостин
Еве му објаснував на еден типац пред извесно време зш не навивам за македонска екипа,еве што мислам и за тоа ти што викаш!!!
Па добро де неможеш да го гледаш Работнички оти си од Гостивар а можеш да го гледаш Партизан ?

В

Вори

Гостин
Партизан го даваат на ТВ Работнички не го даваат има разлика нели?Сега почна А2 да дава мак.лига...

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
POVILAAAAAAAAAA ME MILA MAJKA MOJA U ZASTAVU CRNO BELIH BOJA REKLA MI JE SINEEEEEE MOJ PARTIZAN JE ZIVOT TVOOOOJ.
COVECE LUDNICA NEZNAM VEKE KAKO DA OPISAM TOA TREBA SAMO DA SE DOZIVEE ILI DASE GLEDAAT KLIPOVITE NEVEROVATNO NAVIJANJE JEBENJE CIGANSKO DO TRT

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
Bravo bravo kakva asistencija na dr.prof.Moreira:aplauz:, za grubostite na ciganite(se izvinuvam na site romi:smir:) nejkam da pravam muabet naviknati sme na toa sudijata nemam komentar crven karton na doktorot
Да не знае некој колку Гробари имаше на Маракана?
IZGLEDA MNOGU cel istok naviva vo dvoglas so jug (pogledneteja slikata na kraj:pos2:)

i ako nekoj ne gi videl golovite

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Nema sto da se objasnuva,ubedlivo najbolji srpski tim!
Direktorot nz CZ denes izjavi deka mora da se nasocele kon slednoto prvenstvo!!!
PRAVDA ZA MOREIRA!

Kajgana Shop

На врв Bottom