Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Елиомар им се приклучил на соиграчите !

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Сите пријателски натпревари на Партизан, од втората фаза припреми, на подготовките во Анталија :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Два порази во два натпревари на припремите во Анталија... Најпрво од ФК Цирих со 2-1 (голот за Партизан го постигнал голманот Петровиќ од гол на гол, но нема линк од голот, бидејќи дувало премногу ветер, па е снимено само прво полувреме :D)... Во вториот подготвителен натпревар денеска, изгубивме 2-1 од Украинскиот второлигаш Севастопољ... Голот го постигнал Марко Шчеповиќ...

http://www.youtube.com/watch?v=cOmprKO04uE

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Три порази на три натпревари.
Катастрофа...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Камара потпишал во Болтон,под итно управава да си оди,15 дена по ред Камара најголемо појачување ќе биде,почнал да игра многу јако и оп го продале !!!
Се живо испродадоа ако мислат дека само со Марковиќ и Митровиќ ќе освоиме титула 100% нема да се случи тоа,имаме +6 имаме дерби дома ама се паѓа во вода,титула со младинци не се освојува,башка тоа што имаме говедо за тренер.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Па и овој тренерот наш изјавува, као, "Намерно биравме да играме со појаки противници, резултатот ни е во втор план "... Абе препун, кои јаки противници бе, Севастопољ, второлигаш од Украина, екипи од Јужна Кореја...? :eek:

Си отиде Медо, си отиде Шчеповиќ... Дојде Елиомар, мада ќе видиме што играч е... Читам, Манга во Минхен 1860 скоро секој натпревар дава гол, а за нашиве од управа и стручен штаб беше слаб... :facepalm:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Па и овој тренерот наш изјавува, као, "Намерно биравме да играме со појаки противници, резултатот ни е во втор план "... Абе препун, кои јаки противници бе, Севастопољ, второлигаш од Украина, екипи од Јужна Кореја...? :eek:

Си отиде Медо, си отиде Шчеповиќ... Дојде Елиомар, мада ќе видиме што играч е... Читам, Манга во Минхен 1860 скоро секој натпревар дава гол, а за нашиве од управа и стручен штаб беше слаб... :facepalm:
од Минхен го земаа а на позајмица е сега во Изреал

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Бар отиде во добра екипа Медо се знаеше дека ја држеше скоро цела средина во Партизан..еден од подобрите трансфери беше во последно време..инаку денешнава утакмица против Карпати тепаа 1-0 стрелец како и на предходните беше Шчепович :) ќе гази до крајов на сезонава он :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Едино добро од овие припреми е што Шчеповиќ влегува во форма... А од трансферот на Вуќиќ, што отиде во добар клуб, братски на нашиот :)

Иначе, двоецот од ФК Рад, напаѓачот Немања Којиќ и крилото Предраг Лука утре потпишуваат за Партизан... Не сум ги прател овие, ама според коментарите, станува збор за квалитетни играчи... Останува да видиме...

http://www.youtube.com/watch?v=DBsCQvmqiP0

Хајлајтс од денешниот припремен натпревар против Карпати Љвов во Анталија...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Едино добро од овие припреми е што Шчеповиќ влегува во форма... А од трансферот на Вуќиќ, што отиде во добар клуб, братски на нашиот :)

Иначе, двоецот од ФК Рад, напаѓачот Немања Којиќ и крилото Предраг Лука утре потпишуваат за Партизан... Не сум ги прател овие, ама според коментарите, станува збор за квалитетни играчи... Останува да видиме...

http://www.youtube.com/watch?v=DBsCQvmqiP0

Хајлајтс од денешниот припремен натпревар против Карпати Љвов во Анталија...
па ги фалат доста а и Рад е оваа година доста добар,и јас незнам што играчи се останува да видиме..инаку за Камара цена се знае ли што отиде во Болтон? јас бар немам сретнато.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
па ги фалат доста а и Рад е оваа година доста добар,и јас незнам што играчи се останува да видиме..инаку за Камара цена се знае ли што отиде во Болтон? јас бар немам сретнато.
Ништо од трансферите, стопирани се... Директорот на Рад изјавува дека управата на Партизан била крива што пропаднале трансферите :rolleyes:

Инаку, не сум налетал на официјална цена од трансферот на Медо...

Kajgana Shop

На врв Bottom