Прво појачање,следно Клео![]()
од Минхен го земаа а на позајмица е сега во ИзреалПа и овој тренерот наш изјавува, као, "Намерно биравме да играме со појаки противници, резултатот ни е во втор план "... Абе препун, кои јаки противници бе, Севастопољ, второлигаш од Украина, екипи од Јужна Кореја...?
Си отиде Медо, си отиде Шчеповиќ... Дојде Елиомар, мада ќе видиме што играч е... Читам, Манга во Минхен 1860 скоро секој натпревар дава гол, а за нашиве од управа и стручен штаб беше слаб...![]()
па ги фалат доста а и Рад е оваа година доста добар,и јас незнам што играчи се останува да видиме..инаку за Камара цена се знае ли што отиде во Болтон? јас бар немам сретнато.Едино добро од овие припреми е што Шчеповиќ влегува во форма... А од трансферот на Вуќиќ, што отиде во добар клуб, братски на нашиот
Иначе, двоецот од ФК Рад, напаѓачот Немања Којиќ и крилото Предраг Лука утре потпишуваат за Партизан... Не сум ги прател овие, ама според коментарите, станува збор за квалитетни играчи... Останува да видиме...
http://www.youtube.com/watch?v=DBsCQvmqiP0
Хајлајтс од денешниот припремен натпревар против Карпати Љвов во Анталија...
Ништо од трансферите, стопирани се... Директорот на Рад изјавува дека управата на Партизан била крива што пропаднале трансферитепа ги фалат доста а и Рад е оваа година доста добар,и јас незнам што играчи се останува да видиме..инаку за Камара цена се знае ли што отиде во Болтон? јас бар немам сретнато.