Фан Клуб: Партизан

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
денес е од 18:30 има пренос на спортклуб..

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
1Полувреме:
Значи шалата настрана и конечно треба да го седнат лазар на клупа не за друго малце да се оладе детето пошто некако многу рано ми улава у филмот на супер звезда.
2 Полувреме:
Шо да се каже резултатот не го коментирам не е ни битен а изгледа го папавме со пауљевич(по мене најдоброто појачување) дај боже да не е нешто сериозно.И како шо си мислев и коа го земаа сеа ми се потврди мислењето за ИНДИЈАНЕЦОТ ЛОВРЕ.Па мислам човекот ако знае и самиот што улога ке добие во тимот ја мислам дека убедливо најлошото ,,појачување,,А ваљда и тие шо го доведоа поима немат.И за крај неможам а да не спомнам за штопер.ееее тумба тумба, у првенството може и ке пројде нешто али нејкам ни да помислам за во европа.Н его оспорувам Остојич али нема искуство.
П.С Новите дресови се страшни тоа е тоа и адидас да се потруде малце.Едвај чекам да го купам.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Очекуван пораз ,навреме дојде да видат дека фали некој играч во последна линија.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не е сериозна повредата на Пауљевич тоа е добро немал скршена коска иако на таа позиција ќе игра Аксентиевич добро би било да има два добри десни бека како и леви.
Саша Илич нов договор,легенда.
новиве дресови од Белград мора ли да се земат тука во Спорт М ги имаше старите овие незнам и да ги има сигурно покасно..ако разбере некој нека пише.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Во вторник почнуваме со квалификациските натпревари за ЛШ.Од 20:45 часот во Малта играме со Валет, каде што сме големи фаворити и очекувам победа :)

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
и официјално нашата никад не прежаљена комшиница ,,променила химну,,

Moji su dugovi, biseri rasuti po celom svetu
I ja sam menica, pa ih po nekad sretnem u letu
Da l’ je to sudbina, il Tole caruje
nikog da prodamo, dug se ne smanjuje
uvek se zavrsi, s nekim od ovih dugova

Moji su dugovi, zestoki lanci zvezdinog srca
i kad se igra, i kad se pada i penal puca
gore od Aljaske do Australije
menica menicu, zauvek sustize
uvek se zavrsi s’ nekim od novih dugova

Da smo prvi i glavni, jos godina sto
da smo sampioni kupa i da je Robi Bog
da su Delije i Sever uvek iza nas,
jer sampionat je kratak i prozuri za cas

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Пишува дека ќе има директен пренос на РТС, Дај Боже :D
Иначе, цела екипа со стручен штаб се лути, бидејќи ептен ги задржувале на аеродромот во Малта, а теренот бил за никаде... Не се задоволни од условите на домаќинот и најавуваат распалување на нивната мрежа, за возврат :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Вечер има пренос дефинитивно,барем така пишува на сите српски портали.
Очекувам газење вечер и да си решиме работа уште таму,1-5 ФТ :)

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Пишува дека ќе има директен пренос на РТС, Дај Боже :D
Иначе, цела екипа со стручен штаб се лути, бидејќи ептен ги задржувале на аеродромот во Малта, а теренот бил за никаде... Не се задоволни од условите на домаќинот и најавуваат распалување на нивната мрежа, за возврат :)
На РТС 1 да ама не и на РТС сателит пошто кабелските нели пренасааат само сат.Така да све о свему ке се гледа пак на нет.Очекувам пунење па ке видиме кој до кај е!!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
На РТС 1 да ама не и на РТС сателит пошто кабелските нели пренасааат само сат.Така да све о свему ке се гледа пак на нет.Очекувам пунење па ке видиме кој до кај е!!!
Често пати најавуваат на РТС 1, па вклучуваат и на РТС Сат, затоа пишав Дај Боже да ја пренасаат :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Цел ден гледам дали ке ја стават во програмата на РТС Сат утакмицата ама уште нема....ке најдеме некој линкови и ке ја гледаме на нет :)

Kajgana Shop

На врв Bottom