Фан Клуб: Партизан

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Најава Утакмице: Партизан - Шамрок

Стојке изјави дека вечер ќе играат како ова да е последен натпревар, така и треба, да изгинат и да играме Лига Европа... Гледам овие Ирците се палат нешто како демек не им сметала таква атмосфера како што правеле Гробари, баш напротив биле поинспирирани да играат пред таква атмосфера, ќе ги стишиле Гробари... Баш да видиме :D
--- надополнето: Aug 25, 2011 1:21 PM ---
http://www.rts.rs/page/tv/ci/broadcast/19/РТС Сателит.html

Пренос ке има на РТС Сат :D АЈМООООООООО !!!
Одлично, само да почекаме, да не се радуваме пред време, знаат овие од РТС да ја променат програмата пет пати во рок од еден ден :D... Да не очекуваме Партизан - Шамрок, па да испадне Рен - цигани :D

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
ма има да ги растуриме вечер !! ќе видиме дали ќе ги инспирира навивањето од гробарите или ќе наполнат гаќи

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Станоје не мој да не е*аваш дека као не сме у криза!!Па не да сме у криза у зимски сон сме од кој шо тѕреба шо побрзо да се разбудеме.Баталите убава игра за око играјте на резултат бре!!??А и не ми се коментира веке све е џабе док се не пробуде манекени.коа го глеам Јованчич као промашува зицери коа го глеам Медо коа се придодава у напад и од 30м шутира по земја као желка.....кења ми се човече!!Прво пол. и така и така али второ....па знае се нема кој да ја шутне (и да улезе) топката у голот,Рнич свака му част дечкото е врх за Волков неам зборови ЗВЕР.И уше нешто навијањето КАТАСТРОФААА!!!Се док кими не се врати остали немат муда и авторитет.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еееее до кое дереџе дојдовме, да губиме од аматери од Ирска, ни се дешава ова почесто отколку пласман во Европа, да губиме од Макаби Петах Тиква, Артмедија Петржалка, Шамрок ц ц ц :mad: Од коњ на магаре паднавме, толку голем пад не сум очекувал, од настапи на Емирати стадион, до сон за Лига Европа :mad: Да неможат да дадат гол од 15 шанси, Јованчиќ, е*и си мајката заедно со Рниќ, очи да не ви видам веќе, гомнари посрани, не заслужувате да го носите дресот на Партизан, преодна оценка само Волков и до некаде Илиќ со Томиќ, ова другото ништо, катастрофа... Је*ем ти Европски Партизан, место да ги задржат, тие ги набркаа носителите од ланската година, донесоа срање во Јованчиќ и Рниќ, цела одбрана се смени, напад нов, едино тука од средината некој што останаа, не бива таа политика, златни играчи Клео, Мореира, Илиев, ги пуштија во Кина и Полска да се е*аваат, Изнервиран сум до немај каде :mad: Оваа година како тргна, не би ме чудело и титулата во Србија ако ни избега, уште тоа ако биде, ќе биде ептен катастрофална сезона... И за крај, Нова управа, оваа старата отказ, ќе ти е*ам и Џуриќ и све, обеќаше ова, обеќаше она, ништо... Доста ти е, нека дојде некој кој правилно ќе го води тимот таму каде што му е местото, во Европа...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ова е срам и мизерија,го испосраа се што направија добро досега.Од аматери...:tapp:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Едуардо,Јованчич,Илич,ВУКИЧ,Ранкович зошто овие играчи воопшто го носат светиот дрес.Аксентијевич за Ранкович е Дани Алвеш, го видовте ли само Маркович како се бори за секоја топка,како излегува од шеснаесетникот да прими топка па да пробие да направи шанса, а не како заспаната убавица Јованчич само чека топката на к*рот да му ја наместат и остај друго пак не може да даде гол.Зошто Станоје не го пушти Нинкович кога гледа дека Илич не може да оди....До кога ке обекаме дека ке играме фудабал, а не балет, дека од ,,авион се гледало дека сме подобри од Шамрок " што сега ке се правиме Р.Просинечки и само на зборови ке сме јаки ? Ако сакаме успеси мора да им дадеме шанса на нашите млади играчи кои докажаа како се игра, а не да носиме повредени штопери од Бразил.Крстајич, беше господар во одбраната, но сите ,,засилувања" ги промаши што ги донесе во Партизан.И за крај ,,И у бол и у радости ГРОБАРИ СМО ОСТАЛИ " !!!!

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Само колку ми е мерак што испадна Партизанов ненормално неописливо, нашол да се заебава со Европа. 1.20 Коеф. Дома пред гробарите wtf :cuc:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
abe oni mislea deka so celtic igraat,zatoa tolku tesko im idese celo vreme!
semafor >>> :( : :D:D<<<

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Штета за Партизан..
Пред се за фудбалот на овие простори.....
Не сум фан на Партизан,ама сепак сакав да поминат понатаму...
Ќе имаше екс Сфрј два претставника во Лига Европа,покрај Марибор....
Самите се криви,од 10 чисти шанси дадоа само еден гол,и една статива...
Другото слабо,многу слабо...чисти шанси пред гол да не се упати добар удар...:tapp:
Сите напаѓачи на Партизан беа камења денес....
Со ваква реализиција можеби ќе брцнат некој гол во српската лига...ама на евро меч потешко,макар се играло со некои анонимуси од Ирска....
Сепак не делуваа толку како аматери,добро си изиграа...
Каков само гол бапнаа:cuc:(првиот)....
Кога не се користат такви шанси какви шо имаше Партизан на овие два меча,казната е редовно тука....:eek:
Аха...
И онај Рниќ,леле,леле...камен.......
Месечар.....
Какви два излети имаше:tapp:...(.
Директен виновник за пеналот....:eek:
Овај ли го донесоа да ја држи одбраната?
Па овај не е да игра ни во Нови Пазар,камоли да биди столб во одбрана на Партизан...:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom