Фан Клуб: Партизан

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
1-1 можеби до крај да примите и уште некој,таква и беше мојата прогноза.Се надевам ќе издржите на Х,па на ЈНА е ваша утакмицата.

п.с Ве еба гркот..ова братот де.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
1-1 можеби до крај да примите и уште некој,таква и беше мојата прогноза.Се надевам ќе издржите на Х,па на ЈНА е ваша утакмицата.

п.с Ве еба гркот..ова братот де.
Ај шетај царе,се гледа колку разбираш и после примениот и пред примениот гол Партизан е подобар цела утакмица,и да изгуби у Београд ќе ги разбие!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ај шетај царе,се гледа колку разбираш и после примениот и пред примениот гол Партизан е подобар цела утакмица,и да изгуби у Београд ќе ги разбие!
Друже уживај и ја сакам да победи Партизан ама знам како се одвиваат овие утакмици,знам дека и овој Х е голем како кула,и знам дека на ЈНА е важа утакмицата.
--- надополнето: Jul 26, 2011 8:34 PM ---
Ете го тоа шо го зборев досега....абе деца.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па цело време провоцираш,не ми се чини дека сакаш да победи Партизан!

Грешката е кај Бабовиќ и кај Станојевиќ за утакмицава ,првиов прави дивљачки старт без потреба а Станојевиќ ги вади двајцата напаѓачи и се брани како да имаме играч помалку а не дека и двете екипи имаат под 10 играчи.
Малер гол у 90-та минута примаме,да му ебам матер,подобри цела утакмица а пораз,јеботе!!!!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Грешката е кај Бабовиќ и кај Станојевиќ за утакмицава ,првиов прави дивљачки старт без потреба а Станојевиќ ги вади двајцата напаѓачи и се брани како да имаме играч помалку а не дека и двете екипи имаат под 10 играчи.
Малер гол у 90-та минута примаме,да му ебам матер,подобри цела утакмица а пораз,јеботе!!!!!
Тоа ме изнервира прееска, типични СФРЈ методи, уште ли не им дојде памет? Гледаат фудбал на ТВ или ТВ Пинк гледаат, не знам што им е. На 0-1 Генк брка резултат, секоја модерна екипа ќе гледа како да ги докрајчи додека се отворени... Ебате тренерите...

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Ebati srekjata!!!abe daj do koga veke so takvi sranja na vakvi utakmici pa mora li stalno da se nervira covek?Volkov odlicen bi go istaknal nego mada nikoj ne odigra loso petka si bese ali malo nevnimanie i toa e?Ja iskreno neam poima kako ovie pored eden Anderleht, Briz i ostali da bidat sampioni?????Inace u belgrad ne priznavam nisto pod 3 : 0 REALNO!!!Kao so rece lazevski posle na intervjuto u studio "ako ne mozeme da gi dobieme u belgrad znaci stvarno netreba da ideme dalje"!!Uste nemozam da svanam kako izgubivme!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:U BELGRAD GAZENJEEEEEE ALOOOO BREEEE!!!!!
Иначе ГРОБАРИ свака част да не претерам али 10 - 15 мин. се пееше партизан олеее олее олее олее партизан оле партизан оле оле!!!

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Де бе дечки смирете малку страсти.Зошто веднаш се напаѓаат играчите,па нели пред натпреварот сите изјавуваа и викаа дека Партизан ќе изгуби сигурно со 3-0 па незнам неуигран тим ,па дека се тапа па ова па она.Ова е многу поволен резултат(можеше да биде и одличен) ама реално гледано ни Генк не е нешто посебно како што се зборуваше.Партизан со иста ваква игра дома може да ги победи со повеќе голови.Ќе почекаме до наредната недела па ќе зборуваме.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не е дека е против играчите,кажи што може да се каже за стартот на Бабовиќ?
Или тоа што Шчеповиќ игра пред Јованчиќ и Вукиќ пред Марковиќ?
Тоа се кардинални грешки,ако играме со Марковиќ и Јованчиќ пред овие двајца ќе ги скршиме у Белград,немаат врска овие,Вукиќ не може 100 метри да истрча ,катастрофа е откако дојде везе нема,само џабе место фаќа на млади играчи,и Саша Илиќ е поспор од порано и поназад е вратен во нашата формација ама барем се бори како лав и игра одлично!!!

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Саша Илич игра со срце другите играат за да напунат џебојте ;)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Илич ги уби трчаше како улав цела утакмица изигра капитенски

Незнам зошто не играше Аксентиевич како прво минатите утакмици изигра многу добро,Едуардо не требаше да го извади требаше да го чува за контри знае да се загради да ја задржи топката не требаше одма да се браниме.Дома ги тепаме сигурно 1-0 2-0 очекувам бевме подобри кај нив не па дома со преполн стадион.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Одбраната добро ни функционираше се до таа 90 минута...Генк без игра успеа да не победи, немавме среќа.На ЈНА моја прогноза 3:0 :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Затоа вас ви треба Роби, да не се брани ко п***а после даден гол :) Без лутња, добро изигравте ;)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па со таква игра ве газиме последно време,2-0 набрзина и дифенс :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Вукиќ ниту на времето не ми се допаѓаше,а не пак сега (па уште на овие негови години)значи се согласувам со вас тотално ми оди на нерви кога ќе го видам како се влече на терен и како му чуе за се.За Шќеповиќ незнам што да кажам.Ако почнам да зборувам лошо нема да сум во право ама пак и ако почнам да го фалам ни тоа нема да оди(за него Станојевиќ најдобро знае).А Бабовиќ направи еден старт кој ако се навратиме малку во минатото можеме слободно да кажеме дека тоа е Југословенска школа.Кога го имаш противникот во џеб,наместо да го докрајчиш и да го решиш се случува обратното(но мене лично ми се допаѓа како играч,има многу креативност и добра техника).Дома очекувам паклена атмосфера и сигурна победа.Не знам само што толку овие Генк ги направија,божем незнам екипа ипол да е.Сигурна победа и да чекаме противник за ЛШ.
--- надополнето: Jul 27, 2011 6:43 PM ---
Crno - beli se dogovorili sa Blekburnom, suma veća od tri miliona evra, Petrović putuje na ostrvo, ako prođe lekarske preglede potpisaće za Roverse.

И ајде сега конечно нека му е со среќа таму:)

Kajgana Shop

На врв Bottom