Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Па нема ние да навиваме, само да знам каде ке има повеке Гробари :D

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Сите на исток ;)

ФК Шкендија преку соопштение ја информира јавноста за реванш натпреварот против Партизан во лигата на шампионите дека влезниците во продажба ќе ги има од недела и истите ќе можат да се купат на шалтерите на стадионот Филип 2 во Скопје и Фан Шоп Шкендија во Тетово по цена од 200 и 300 денари.

Едно лице има право да купи по 5 билети и тоа само доколку се легитимира. Според договорот меѓу двата клуба по препорака на УЕФА, гостинските навивачи нема да имаат право да влезат во стадионот, но и ако успеат да дојдат до билети, нивниот влез ќе се спречи во моментот кога ќе се откријат дека се навивачи на Партизан

http://sportefe.com/мак-фудбал/влезниците-за-средбата-со-партизан-во-продажба-од-недела-927

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
kaj moze da ja simnam MULTIMEDIJALNATA ENCIKLOPEDIJA PARTIZAN!Aj neka pise nekoj torrent ili slicno.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Navijači Partizana mogu u Skoplje, ali bez rekvizita!

Ulaznice za revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona između Škendije i Partizana, koja se igra u utorak, 19. jula, biće puštene u slobodnu prodaju. Tako će, suprotno najavama i dogovorima pre prve utakmice, ulaznice biti dostupne i navijačima srpskog šampiona, kako onima iz Makedonije, tako i onima koji reše da doputuju iz Srbije.

Ulaznice će se prodavati na blagajni stadiona "Filip Drugi" u Skoplju, po ceni od 200 i 300 denara, odnosno oko 300 i 500 naših dinara, a uz lična dokumenta biće moguće kupiti najviše pet karata.

Organizator utakmice je obavestio javnost da na stadion u Skoplju neće moći da se uđe sa navijačkim obeležjima Partizana. Očigledno da je rezultat prve utakmice (4:0) uticao da interesovanje u Tetovu bude manje nego što se očekivalo, pa su čelnici Škendije odlučili da sve ulaznice puste u slobodnu prodaju.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
"Вилота, опростичемо и теби ружну прошлост" :pos:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
А да не знае некој од кога до кога работи благајната на Филип Втори ?

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Знам последнава утакмица сеа кога беше за со Ирска, отидов бааѓи рано и си подремав се додека не ми викна еден вработен од Томче Софка дека отварале тек во 8-30, така да помини си накај 9 наутро, мора да е отворено.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
целиот тим на партизан кој допатува со авион во скопје од вчера се сместени во хотелот александар палас

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
А има ли некој што купи карта од Филип Втори, бидејки мене ми рекоа дека не работат благајните....

Kajgana Shop

На врв Bottom