Фан Клуб: Партизан

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Претседателот на Темишвар се испуцал на капитенот на екипата и пред сите го обвинил дека тој е виновен за поразот од Партизан.Нервоза владее во редовите на Темишвар што на Партизан многу ке му ја олесни ионака лесната работа.

ПАРТИЗАН У СРЦУ!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Partizan e evropska sila mestoto nas ni e u LS ali gomnata od UEFA ne poebaa ali jbg mozeme daleku da dogurame u kup uefa!
Ke odi li nekoj na utakmicite,mislam dali planira da ide pozz

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
А ај објасни ми зашто га стави овј пост туја.
Еве ја сам од Куманово и дај објасни ми малко,стварно не те сфаќам.
Упути ме малко у тему и кажи ми што е заедничко с'с фан клуб Партизан и с'с тој што цитам на тј некој друг форум.

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Fenomen, mozes li da si ja teras rabotata i da ne zamaras tuka so glupi postovi ?

Temata e Fan Klub Partizan, ako sakas za nesto drugo da zboruvame, pisi vo druga tema.

KUMANOVO E CELO CRNO BELO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Pa ne e toa rabota, normalno koj za koga saka naviva, toa si e negovo pravo, demokratija.

Za sve se navija, Partizan se voli.

Samo pravite Grobari ja razbiraat ovaa poraka.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Правите гробари се во Србија,а кој се прави гробар од Македонија е србоман и треба под итно да ја напушти државата

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Правите гробари се во Србија,а кој се прави гробар од Македонија е србоман и треба под итно да ја напушти државата
По можност со бугарски пасош:tapp:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40

Царе ај бе цепај не ни кажувај ти на нас за кого да си навиваме.Ај иди си таму во твој фан клуб и си прави што сакаш.
А ако навивам за РЕАЛ или Челзи што сум тогаш,Шпанец или Англичанец и да си одам таму.а?
Ај не зезај.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Pa ne e toa rabota, normalno koj za koga saka naviva, toa si e negovo pravo, demokratija.

Za sve se navija, Partizan se voli.

Samo pravite Grobari ja razbiraat ovaa poraka.
Дуро Гробарот од Кавадарци:pos::pos::pos::pos::pos:
Не го сваќајте ова како провокација ама не знам оти на секој пост поздрав Гробари,напред Гробари,ајде Гробари.....а вие не сте членови на таа навивачка група(барем сум сигурен со 102,5%:pos2:)може некој од вас бил некогаш да го гледа Партизан а и може навивал со Гробари ама тоа не го праве Гробар со членска карта или книшка како и да е:) (ајде некои од Кавадарци да викаат позз Лозари,ајде Лозари иако не се членови на групата ама сепак тоа е занимањето на 70% од населението во Кавадарци и може да се викат Лозари барем тие што се занимаваат со лозарството...а вие не верувам да сте гробари по занимање мислам у права смисла на зборот:pos2:) .....може ќе ми кажете како сакате ќе викате ова она ама дали јас треба на секој пост да викам ајде Фоса дел Леони....или другите навивачки групи на Милан
Кавадарци е црвено жолто:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Димитријевски гледам и ти пред мене си пишал пост за ова оти јас гледав вести па заборавив да го допишам
БТВ имаше за некој квиз во кој една будала рече дека Александар Македонски бил од Грција и не беше точен одговорот точен одговор е дека бил од:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Kajgana Shop

На врв Bottom