Фан Клуб: Партизан

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
На кој канал ќе се емитува Партизан-Шкендија?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ocekuem isto vake da bide!!!

Не дај Боже да биде вака,0-0 заврши на пенали изгубивме,пу пу пу...

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=122942&part=sports
Сигурно ќе најдеш некој линк што работи тука покасно !!!

Среќно нека ни е вечер и да тепаме едно 8-0:D
--- надополнето: Jul 13, 2011 4:26 PM ---
Partizan: Stojković, Aksentijević, Ranković, Ivanov, Volkov, Medo, Babović, Ilić, Vukić, Šćepović, Eduardo. Trener: Aleksandar Stanojević.

Најверојатно ова ке бидат првите 11.Во второ полувреме сакам во нападот да ги видам Едуардо - Диара :)
Дијара тешко дека воопшто ќе влезе,мислам дека пратиш се што се дешава ама сега за сега барем ќе биде во втор план,односно како четврт напаѓач,јас не сфаќам зашто Шчеповиќ ќе почне пред Јованчиќ!!!???

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Дијара тешко дека воопшто ќе влезе,мислам дека пратиш се што се дешава ама сега за сега барем ќе биде во втор план,односно како четврт напаѓач,јас не сфаќам зашто Шчеповиќ ќе почне пред Јованчиќ!!!???
Знам дека и Шчепович и Јованчич се пред Диара, ама сакам да видам како ке играат овие двајца.Мислам дека време е Шчепович да почне да дава голови, тоа го знае и Станојевич затоа мислам дека ке почне во први 11 му дава шанса да се покаже.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па за Шчеповиќ време е да си оди,каков Шчеповиќ,боље Богуновиќ да игра место него,најодбивен фудбалер од кај нас ми е,ни трча ни се бори за топка ништо.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ќе видиме како ке се покаже вечерва, можеби почнал да трча :D

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
очекувам вечер шкендија да се борат ! но како и секогаш кога се у питање македонските клубови на гости ке направат позитивен резултат на домашен ке изгубат :mad: :mad: според мене вечер шкендија ке оди на нерешено !!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Mislev za atmosferata, na videoto nema rezultat, ako go gledase...

М

Мартин`

Гостин
очекувам вечер шкендија да се борат ! но како и секогаш кога се у питање македонските клубови на гости ке направат позитивен резултат на домашен ке изгубат :mad: :mad: според мене вечер шкендија ке оди на нерешено !!
Нерешено ? 5-ка со кромид примаат во Белград минимално ќе видиш :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Дај бе не се заебавајте, какво нерешено ???? Ама ајде ке ве издржиме уште неколку часа :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Mislev za atmosferata, na videoto nema rezultat, ako go gledase...
Јасно ми е ама се што е со таа утакмица поврзано ми се ежи кожа,бев на таа утакмица,топката едноставно НЕ сакеше у гол да влезе!!!!

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.047
Поени од реакции
554
Дали на Алсат ќе ја дават од македонските ?

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Lugje daj te nekoj dobart strim, ovie na myp2p.eu imaat samo eden i toj e vece poln ne se pusta slikata.

Kajgana Shop

На врв Bottom