Фан Клуб: Партизан

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
Ја знам дека ќе се појава бар 200 душе гробари накокани...А ова за без гостински навивачи го побарале од шкендија срамота што фудбал ќе беше ова...Партизан играл со Арсенал,па дошла шкендија да кажуе да соли памет...:confused:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ја знам дека ќе се појава бар 200 душе гробари накокани...А ова за без гостински навивачи го побарале од шкендија срамота што фудбал ќе беше ова...Партизан играл со Арсенал,па дошла шкендија да кажуе да соли памет...:confused:
- Zaista ne znam zašto je predloženo da se navijači ne vode organizovano. Srpska policija i predstavnici UEFA bili su 100 odsto protiv toga da gostujući navijači prisustvuju utakmicama, Partizan nije bio isključiv, ali je imao isti stav, dok smo mi tri ili četiri sata bili protiv te ideje. Škendija nije bila protiv gostovanja, a naši navijači su čak sve organizovali za dolazak u Beograd - rekao je između ostalog Šaćiri za "Blic".

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Raća Petrović: "Obećao sam da ću se vratiti"

Radosava Petrovića nije uzdrmao neostvareni transfer za Vitese. Reprezentativac Partizana je u subotu ponovo obukao crno-beli dres na utakmici sa Jagodinom i dokazao da ga vedar duh ne napušta.

Na pitanje šta se isprečilo prelasku u holandski klub Petrović je rekao:

- Neke stvari na koje ne mogu da utičem i ne želim da se opterećujem sa njima. Najveći hendikep je što sam izgubio pet-šest dana treninga sa Partizanom. Sada sam tu i pozitivan sam kao uvek. Želim da narednih dana nadoknadim ono što sam propustio. Transfer u Vitese nije još uvek potpuno propao, ali ima ko je zadužen da razmišlja o tome, moje je da treniram i igram. Na kraju krajeva obećao sam da ću se jednog dana vratiti u Partizan, rekao je u svom stilu Petrović.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Само уште еден ден и почнуваме со квалификациите за ЛШ ! :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
- Zaista ne znam zašto je predloženo da se navijači ne vode organizovano. Srpska policija i predstavnici UEFA bili su 100 odsto protiv toga da gostujući navijači prisustvuju utakmicama, Partizan nije bio isključiv, ali je imao isti stav, dok smo mi tri ili četiri sata bili protiv te ideje. Škendija nije bila protiv gostovanja, a naši navijači su čak sve organizovali za dolazak u Beograd - rekao je između ostalog Šaćiri za "Blic".
Знаејки какви несакани нешта може да има со скандирања знамиња и други провокации нормално дека нема да сакаат.
Logično da Beograđani, koji imaju dve opomene pred isključenje iz Evrope...

Значи ного нормално оти нема да сакат ... лани у групите бее,со еден Арсенал играаа таа година имат пак изгледни шанси да се квалификуват и да изгубат таква шанса заради несакани нешта од навивачи,нормално оти нема да се согласат.

"Balisti" ne mogu na stadion!

Еве ви од денес изјавата на генералниот секретар на Партизан>

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Добиена е потребната потврда од Бразил за Едуардо и тој ќе игра утре,само да почнеме со Јованчиќ и Едуардо у напад ќе ги згазиме,не сакам да го гледам Шчеповиќ како се влече по терен.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ova utakmicava ce bide ka so zrinski...

Ne za nes drugo, skendija ce ni go isposrami mak fudbalot.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Овие РТС немаат ништо објавено дека ке го пренесуваат натпреварот....

Kajgana Shop

На врв Bottom