Не дај Боже да биде вака,0-0 заврши на пенали изгубивме,пу пу пу...Ocekuem isto vake da bide!!!
Дијара тешко дека воопшто ќе влезе,мислам дека пратиш се што се дешава ама сега за сега барем ќе биде во втор план,односно како четврт напаѓач,јас не сфаќам зашто Шчеповиќ ќе почне пред Јованчиќ!!!???Partizan: Stojković, Aksentijević, Ranković, Ivanov, Volkov, Medo, Babović, Ilić, Vukić, Šćepović, Eduardo. Trener: Aleksandar Stanojević.
Најверојатно ова ке бидат првите 11.Во второ полувреме сакам во нападот да ги видам Едуардо - Диара
Знам дека и Шчепович и Јованчич се пред Диара, ама сакам да видам како ке играат овие двајца.Мислам дека време е Шчепович да почне да дава голови, тоа го знае и Станојевич затоа мислам дека ке почне во први 11 му дава шанса да се покаже.Не дај Боже да биде вака,0-0 заврши на пенали изгубивме,пу пу пу...
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=122942&part=sports
Сигурно ќе најдеш некој линк што работи тука покасно !!!
Среќно нека ни е вечер и да тепаме едно 8-0
--- надополнето: Jul 13, 2011 4:26 PM ---
Дијара тешко дека воопшто ќе влезе,мислам дека пратиш се што се дешава ама сега за сега барем ќе биде во втор план,односно како четврт напаѓач,јас не сфаќам зашто Шчеповиќ ќе почне пред Јованчиќ!!!???
Mislev za atmosferata, na videoto nema rezultat, ako go gledase...Не дај Боже да биде вака,0-0 заврши на пенали изгубивме,пу пу пу...
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=122942&part=sports
Сигурно ќе најдеш некој линк што работи тука покасно !!!
Среќно нека ни е вечер и да тепаме едно 8-0
--- надополнето: Jul 13, 2011 4:26 PM ---
Дијара тешко дека воопшто ќе влезе,мислам дека пратиш се што се дешава ама сега за сега барем ќе биде во втор план,односно како четврт напаѓач,јас не сфаќам зашто Шчеповиќ ќе почне пред Јованчиќ!!!???
Нерешено ? 5-ка со кромид примаат во Белград минимално ќе видишочекувам вечер шкендија да се борат ! но како и секогаш кога се у питање македонските клубови на гости ке направат позитивен резултат на домашен ке изгубат според мене вечер шкендија ке оди на нерешено !!
Дај бе не се заебавајте, какво нерешено ???? Ама ајде ке ве издржиме уште неколку часаочекувам вечер шкендија да се борат ! но како и секогаш кога се у питање македонските клубови на гости ке направат позитивен резултат на домашен ке изгубат според мене вечер шкендија ке оди на нерешено !!
Јасно ми е ама се што е со таа утакмица поврзано ми се ежи кожа,бев на таа утакмица,топката едноставно НЕ сакеше у гол да влезе!!!!Mislev za atmosferata, na videoto nema rezultat, ako go gledase...