- Zaista ne znam zašto je predloženo da se navijači ne vode organizovano. Srpska policija i predstavnici UEFA bili su 100 odsto protiv toga da gostujući navijači prisustvuju utakmicama, Partizan nije bio isključiv, ali je imao isti stav, dok smo mi tri ili četiri sata bili protiv te ideje. Škendija nije bila protiv gostovanja, a naši navijači su čak sve organizovali za dolazak u Beograd - rekao je između ostalog Šaćiri za "Blic".Ја знам дека ќе се појава бар 200 душе гробари накокани...А ова за без гостински навивачи го побарале од шкендија срамота што фудбал ќе беше ова...Партизан играл со Арсенал,па дошла шкендија да кажуе да соли памет...
Pa sto ne gi zemete na toj kanta stadion da igrate a ne u Skopje doagate a?kako be koj vi dozvolil...pa shkendija e od tetovo i navivacite gi ima vo tetovo..kaj sakase ti vo prilep da se prodavat
kanta stadion sto ti samo na son mozes da si dojdes tamu....nie bi igrale vo nasiot stadion..ama ffm ne sakaPa sto ne gi zemete na toj kanta stadion da igrate a ne u Skopje doagate a?
не е дека ФФМ не сака...туку тој с тадион во Тетово не ги исполнува условите за европски натпреварkanta stadion sto ti samo na son mozes da si dojdes tamu....nie bi igrale vo nasiot stadion..ama ffm ne saka
Знаејки какви несакани нешта може да има со скандирања знамиња и други провокации нормално дека нема да сакаат.- Zaista ne znam zašto je predloženo da se navijači ne vode organizovano. Srpska policija i predstavnici UEFA bili su 100 odsto protiv toga da gostujući navijači prisustvuju utakmicama, Partizan nije bio isključiv, ali je imao isti stav, dok smo mi tri ili četiri sata bili protiv te ideje. Škendija nije bila protiv gostovanja, a naši navijači su čak sve organizovali za dolazak u Beograd - rekao je između ostalog Šaćiri za "Blic".
Ќе оди пренос на РТС 1.Овие РТС немаат ништо објавено дека ке го пренесуваат натпреварот....