Фан Клуб: Партизан

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
од кога ќе се изиграат првите мечеви, после две недели се играат реваншите како што читав кога се објави тоа ..

EDIT: сеа видов на уефа, првиот меч е 12 во Белград вториот 19 во Скопје, а кога читав на 24фудбал за ждрепката 26 пишуеше цц my bad ..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
На 12 во Белград на 19 во Скопје пишаа поназад не тресите само.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Поздрав од Гробари Кочани!
Мала припрема :)

Ej izvini ama mizerni ste.....!
Gledajte drugarot so Maica Gate 4 a Gate 4 cel den ve pcuat ne ve priznavat...
Ovie drugite so Maici na Grobari isti tie koj imat napraveno parula za vas Macedonia is Greek !!
NE ZNAM DALI DA PLACEM ILI DA SE SMEEM !

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
А од каде знаеш дека се Македонци,може Срби се!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ovie drugite so Maici na Grobari isti tie koj imat napraveno parula za vas Macedonia is Greek !!
Искрено гледано, од вас помизерни нема, со самото тоа што навивате за Македонски клуб, а на ниеден натрпевар немате барем едно Македонско знаме, е тоа е за плачење... И дај молим ви се, не почнувајте пак, човекот си ставил слика, што сакаат тоа ќе облечат, џабе ќе се дискутира, нема ништо да се смени ниту пак ќе ни го земете Македонското државјанство ако навиваме за Партизан... ајт

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сега можеби некој ќе излезе и со маица на Балистите :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Само да знаеш и ти и сите тие што го делат твоето мислење : Трансот Macedonia is Greek , Kosovo i Serbia e изваден од навивачите на ПАОК, не од Гробари. Толку од тоа.

http://www.youtube.com/watch?v=1yHwNb3WyME&feature=related Eве и поткрепа мала.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Како и да е не се секирајте, бидете гробари од каде сакате ќе бидете измочани во Скопје. А и истото важи и за вас лопатари!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
2
Значи вака сега, бидејќи ја пратам грчката ултрас сцена подолго време како една од најдобрите во светот, да ти кажам дека Гејт 4 се анархистичка група. Честопати вадат и турски знамиња ( знаеме во какви односи се турците со грците), а се збратимени и со навивачите на Бешикташ. Тоа што ги преставувате како националисти кои ја мразат Македонија не е точно. Во Грција речиси и да не постојат националистички навивачки групи, освен навивачите на Олимпиакос.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Охоооо Добредојде Едуардо, има страшна фаца овој, ми изгледа како одличен голгетер :D

--- надополнето: Jun 24, 2011 3:04 PM ---
http://novosti.rs/vesti/sport.72.html:335541-Eduardo-Odbio-sam-Zvezdu

Затоа што е...

http://www.partizan.rs/13060-eduardo-partizan-najbolji-izbor/
ќе стане и овај "ѕвер" како клео, и после "интересот" од ливерпул, ќе замине у кинеска лига, пошто е многу јак играч, нели... :D
за овој испадна еднаш вест дека демек бил договорен у милан за летово или зимото, не знам како беше
нема од тоа никаква вистина нели?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
ufffff cekam ista atmosfera i vo skopje....
--- надополнето: Jun 25, 2011 9:57 PM ---
Сега можеби некој ќе излезе и со маица на Балистите :)
kako pocnalo ne se znae :A:A:A haha
--- надополнето: Jun 25, 2011 9:58 PM ---
Поздрав од Гробари Кочани!
Мала припрема :)

e stvarno ova e katastrofa gate 4 :A:A:A:A:A...nemojte da me svatite pogresno navivacite od mk amaa i ova go vidov leeeee :A:A:A

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Како и да е не се секирајте, бидете гробари од каде сакате ќе бидете измочани во Скопје. А и истото важи и за вас лопатари!!!
Ajdeeeeee, pa ti mnogu jak si bil be Dimitar.. Aj bash da vidime kako ke bideme izmocani, isto kako u Kale li ?

Kajgana Shop

На врв Bottom