Фан Клуб: Партизан

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
A kako ke sedat ovia domasnite grobari u ista tribina so grcite od Paok ??
Добро бе по кој пат да ви кажам/еме дека Македонските Гробари поточно Кумановските се Срби или со Српско потекло и ги влечи таа страна.Дали разбирате дека не се само Албанците малцинство во Македонија?

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Извини,јас не сум напатена душа,ти си напатена душа и човек без идентитет кој очигледно поради нижа самодоверба сеуште талка насекаде;).Ти подржуваш навивчка група која е АНТИ МАКЕДОНИЈА и на сите ние познат нивниот став спрема Македонија и со кого се во братски односи.Штом подржуваш такво нешто за мене си СРБОМАН , ПРЕДАВНИК и потенцијален непријател!!Политика е дел од секоја трибина НА ГОЛЕМО!Да беа аполитични Гробари немаа да вадат пароли и транспаренти„КОСОВО ЈЕ СРБИЈЕ,МАКЕДОНИЈА ЈЕ ГРЧКА„!!Мене таа политика на Гробари е против сите мои национални интереси и затоа ти и таквите како тебе не ги сметам ништо помалку опасни од Грци,Бугари и Албанци!!Вакви теми се правени милион пати и да,сменето е многу во последните 7-8 години.Таквите како тебе се исклоцаа од сите навивачки групи од Скопје,па сега незнаете кај да се „нагузите„!Англичаните,Италијаните,Французите немаат потреба да навиваат за Вардар затоа што 99% од нив навиваат за тимови коишто се нивни национални обележја,затоа и тие народи се ГОЛЕМИ НАЦИИ и владеат со светот.Си го почитуваат нивното за разлика од нас!!
--- надополнето: Jun 21, 2011 2:09 AM ---

Најјак клуб на Балкан!?Ајде де!!Тој клуб неможе 20 години да помине квалификации за ЛШ и кога ќе помине едвај игра 1 коло со сила.Во што е јачината на тој клуб?До вчера играа едвај 0:0 со Македонија Ѓорче Петров.Не е работата во јачината туку што 50 години македонските комуњари им го дудлаа на тие од Белград за подобра фотеља и дозволија многу генерации Македонци ДА СЕ ВОСПИТААТ ПОГРЕШНО И ДА МИ СЕ ИСПЕРАТ МОЗОЦИТЕ!!ТИ И ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ НЕ НАВИВАТЕ ЗАШТО ПАРТИЗАН Е СИЛЕН,ЈАК И СЛИЧНО ТУКУ ЗАТОА ШТО ТАТКО ТИ,ДЕДО ТИ,КОМУЊАРСКИТЕ,ПРОРПСКИТЕ СТРУКТУРИ И СЛИЧНИТЕ НЕМУ ВЕ ВОСПИТАЛЕ ТАКА ДА РАЗМИСЛУВАТЕ!Како дете од 5 години којшто незнае каде е Белград на карта носи дрес на Ѕвезда?Кој му го всадил тоа ако не неговиот татко и дедо.Грчките клубови се 3 пати појаки од Партизан,еден Левски Софија,Хајдук Сплит и ред други клубови се на рамниште со Партизан,ако не и подобри.Балистите и Шкендија не се Македонци,а Гробарите и Партизан се Македонци така?!Од Македонија секогаш имало навивачи на Партизан коишто ги следеле натпреварите во Белград,а дали некогаш тие Срби,Гробари ве испочитувале со некоја парола,транспарент,знаме во чест на Македонија и тоа што доаѓате од Македонија?Никогаш,па ни тогаш така?!Кога можат да прават пароли за Грција и да се веат грчки знамиња секој натпревар тогаш што не ве испочитуваат вас ако толку ве сакаат?!Нели сте браќа гробарски!?

Ако некогаш отишле 10 Србомани од Македонија, извадиле македонско знаме на трибина и 5 Срби ви кажале „Где сте браќо Македонци„ тоа ли ви е мерило дека некој ве почитувал?Сигурно сте испосвршиле у гаќи тогаш.Знаш ми много волимо оно тавче на гравче;)

Јас во домашно првенство не навивам за Силекс,но Силекс да игра со било која странска екипа јас секогаш ќе навивам за Силекс,за разлика од вас.Вие секогаш имате да дадете 2000 денари до Белград да го гледате Партизан,Ѕвезда,а многу ви се 50 денари кога треба да платите да го гледате вашиот клуб од градот.
Уууу друже ама си начитан и паметен еве два дена се чудам не сум знаел дека имало вакви како тебе,сигурно си единствен во Македонија.Оди лечи комплекси на друго место интернет патриоту.
--- надополнето: Jun 21, 2011 1:02 PM ---
Голем дел од работите што ги кажа God only knows се точни, но децава не можат да го сфатат никако. Чим сте толку јаки, тогаш појавете се на стадион против Шкендија, не само да се силите тука, а во реалноста никаде да ве нема. Помогнете му на Партизан, но немојте тоа да биде како што беше во Скопје против Вардар, а посебно против Цементара кога кумановци плачеа за да им го вратат транспарентот. Сите сте Гробари на форумов, Гробари Скопје, Кавадарци, Тресонче, а вон форумов освен на кантер никаде ве нема да го браните тоа име (ова се однесува за македонските "гробари").

Партизан најдобар клуб на Балканот!? Дај бе не тресете вакви дебилизми, дали вие воопшто знаете кои држави се наоѓаат на овој полуостров? Очигледно дека не протестирате џабе против тие тестовите...

Околу натпреварот, очекувам Партизан дома да победи со 4-5 разлика, едноставно 10 класи се подобри од Шкендија, порано можеби имаше клубови кои може да парираат на овие српскиве, но од година во година нашиот фудбал се повеќе пропаѓа, па така очекувам без поголеми проблеми да биде елиминирана Шкендија.
Ај просветли ме кажи мои клубови во моментот на Балканот се најјаки,баш ме интересира!

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
Добро бе по кој пат да ви кажам/еме дека Македонските Гробари поточно Кумановските се Срби или со Српско потекло и ги влечи таа страна.Дали разбирате дека не се само Албанците малцинство во Македонија?
Okej be za srpskoto malcinstvo jasno e se, ama ja mislev za ovie srbomanive koi ocigledno gi ima ovde, i toa vo golem broj. Samiot fan club ovde ima 400 strani valda ne se site od srpsko malcinstvo

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
А ти ќе дозволиш симнување на македонско знаме од јарбол во македонски град и кревање на албанско? Ти се гордееш шо Албански клуб го претставува Македонскиот фудбал во ЛШ? дај не ме заебавај !! ТИ ДРУГАР МОРА ДА СИ ЅВЕЗДАШ ПА ВАКА ШО ПЛУКАШ ПО ПАРТИЗАН!! да ти кажам кој е мојот клуб? МОЈОТ КЛУБ Е БОРЕЦ КАКОВ ТАКОВ ЈАС ГО САКАМ БОРЕЦ А ТИ ШО СИ НАПАТЕН И ШО ЌЕ ИЗИГРАВАШ ПРОДАДЕНА ДУША И ЌЕ НАВИВАШ ЗА ШКЕНДИЈА КОЈА НИКОЈ МАКЕДОНЕЦ НЕ ТРЕБА ДА СИ ДОЗВОЛИ ЛУКСУЗ ВО МАКЕДОНСКА ЛИГА ДА ПОБЕДИ АЛБАНСКА ЕКИПА ТОА Е БРУКА ДРУГАРЧЕ МОЕ МИЛО И ДРАГО ! НАВИВАМ ЗА ПАРТИЗАН !! ДА ! ПАРТИЗАН ДЕНЕСКА КОА ЌЕ СПОМНЕШ Е ИМЕ И БРЕНД !! ВО КОЈ БИЛО СПОРТ!! А ШТО Е ШКЕНДИЈА? ЗА МЕНЕ НИШТО ЗАТОА ДРУГАРЧЕ РАЗМИСЛИ ШТО ТИ ВИКАМ !! НЕМАМ НАМЕРА ДА СЕ ЗАКАНУВАМ ТУКУ УБАВО ТИ КАЖУВАМ АКО СИ НЕСЕЧЕН РАЗМИСЛИ ДАЛИ ЌЕ СИ ЈА ПРОДАДЕШ ДУШАТА ЗА ЛУЃЕ КОЈ ТИ ГО ПАЛАТ НАЦИОНАЛНИОТ ЗНАК ДЕКА СИ МАКЕДОНЕЦ, КОЈ ПРЕДИЗВИКУВААТ ИНЦИДЕНТИ КОИ СЕ ЗАГРИЖУВАЧКИ, И ЗАГРИЖУВАЧКИ Е ФАКТОТ ДЕКА УТРЕ ТВОЕТО ПОТОМСТВО ЌЕ МОРА ДА ИМ СЕ ПОТЧИНУВА НА ТОЈ НАРОД БИДЕЈЌИ МАКЕДОНЕЦОТ Е ПРОСТ!! НИЕ ЕДНО ДЕТЕ ПО КОЛЕНО ОНИ 7 !! Е БРАТЕ ГРОБАРИТЕ ШО СЕ ЗБРАТИМЕНИ СО ГЕЈЛАДА Е ДРУГО !! ТИ НЕ ОДИШ ДА НАВИВАШ ЗА ГЕЈЛАДА ТУКУ ОДИШ ЗА ПАРТИЗАН ....ТЕБЕ КАКО ГЛЕДАЧ ИЛИ НАВИВАЧ ЌЕ ТЕ ЗАНИМА ФУДБАЛОТ ДОЛЕ НА ТЕРЕНОТ НЕ ГОРЕ ИНЦИДЕНТИТЕ НА ТРИБИНИ !!
ако јас одам на Филип втори како шо планирам и ако излезе се по план јас ќе одам да гледам фудбал а не кој со шо бил кој каков бил кој на шо личел
Neznam kaj si procital deka jas ke navivam za Shkendija?Od kaj sega ova?Jas niti navivam za Zvezda , niti pak za Partizan tuku sum Vardarec u dusha!!A,da vidime dali vie sprecite da se vee grcko zname na gradski;).Albancite ne ti simnale zname vo Makedonija tuku muslimanite(ova e golema tema da ne ja otvarame ponataka.Albancite ti simnale zname,a Srbite ne ti ja priznavaat crkvata i preku nea sakaat da vrsat asimilacija i kontrola na Makedonija;).Ne gledam nikakva razlika zosto bi navival i za vtorite.Ti druze razmisli si dali bi navival za klub koisto navijaci ne se nisto podobri od muslimanive vo odnos na Makedonija.Znaci podrzuvaat oficijalna grcka politika.Da ve sakaa tolku ke se zbratimea so makedonski grupi,a ne so grcki;).Kako prvo,Shkendija e makedonski klub zatoa sto e od Makedonija,Tetovo e makedonski grad i sekade kadesto ke nastapuva vo svetot ke pisuva deka e od Makedonija.Albanski klubovi imas vo Albanija,a ne vo Makedonija.Vo Makedonija imas makedonski klubovi i nikoi drugTi mene mi sudis ako sum jas navival za Shkendija zatoa sto e muslimanski klub,a baras opravduvanje zatoa sto ke si navival za Partizan zatoa sto ne te interesirale navivacite.Togas i mene mozebi nema da me interesiraat navivacite na Shkendija.pa ke si navivam za Shkendija,no dali e taka?Znaci ti sto navivas za Partizan ne si prodadena dusa tuku jas sum sto navivam za Vardar taka li kurle?!Otidi na gorbarski i ciganski forumi i vidi kakov im e stavot za Makedonija i kako ne narekuvaat.Ako sakas i ke ti postiram?Samo nemoj da se pravis slep posle ok;)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Hristov: „Petarda“ smiruje „baliste“!

Partizan je dobro prošao na žrebu za LŠ. Moglo bi se reći da je ovo i najbolja varijanta za crno-bele. Dva, tri ili pet golova u Beogradu dovoljno za miran revanš – kaže nekadašnji golgeter šampiona.
Nekada je rešetao mreže u crno-belom dresu, sada je samo navijač Partizana iz druge perspektive, moglo bi se reći iz potpuno druge dimenzije.
Georgi – Goce Hristov zaposlen je u drugoplasiranom klubu makedonskog prvenstva Metalurgu iz Skoplja kao koordinator omladinske škole. Poziv „Sporta“ zatekao ga je u trenucima kada se na kratko „razduživao“ sa klubom.
Škendija je do titule u zemlji naših južnih suseda stigla nadmoćno sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Metalurg. Hristov priznaje da je klub iz Tetova pružio najviše, ali da je to malo za evropsku scenu. Rezultati govore da je Škendija bila najbolja u Makedoniji. Ipak, trebalo bi imati u vidu da je ovo njihov prvi izlazak na međunarodnu scenu. Uz to zbog činjenice da jedino gradski stadion u Skoplju ispunjava uslove za evropska takmičenja neće moći da igraju na svom bunjištu. Da ne dužim, sve ide u prilog tome da će Partizan proći u narednu rundu.
- Eto od danas sam na godišnjem odmoru. Znam, zašto me zovete, toliko sam mogao da odvojim od odmora da ispratim žreb. Partizan je dobro prošao. Ne samo dobro, moglo bi se reći da je ovo i najbolja varijanta za crno-bele – podvukao je na početku Hristov.
Hristov je i bez pitanja apostrofirao atmosferu koja bi mogla da se očekuje u revanšu. Zato je po njegovom mišljenju izuzetno važno da crno-beli već u Humskoj reše pitanje konačnog pobednika.
-Nisam uopšte siguran koliko su oni sposobni da na pravi način organizuju utakmicu takvog naboja. Partizan je daleko kvalitetnija ekipa i zato mora da reši sve dileme već u prvoj utakmici na svom stadionu. Dva, tri ili čak pet golova u mreži Škendije sigurno će spustiti tenzije pred revanš, jer će domaćin automatski imati mnogo manju podršku sa tribina. Ne daj Bože, da bude nerešeno ili samo jedan razlike za Partizan. Biće baš vruće.
O navijačima poznatijim kao „Balistima“ Hristov nije hteo da troši mnogo reči.
-Reč je o vernoj publici, u prvenstvu Makedonije ih je na svakoj utakmici bilo oko 10.000. Siguran sam da će na revanšu u Skoplju stadion biti pun, ali verujem bez tenzije jer bi Partizan u Beogradu trebalo da reši pitanje pobednika – završio je Hristov.
SVE SE VRTI OKO POLUŠPICA
Kada se povede priča o igračkim kvalitetima fudbalera Škendije Hristov je kao iz topa ispalio samo jedno ime i na tome je i ostala analiza kluba iz Tetova. Uz primetno iznenađenje činjenicom da na poziciji štopera igra Srbin.

-Nikitović igra u poslednjoj liniji. Moram da priznam da sam bio prilično iznenađen kada sam video da neko iz Srbije nosi dres Škendije. Mali Hasanikoji ima 21 godinu daleko je najopasniji fudbaler ovog tima. Sve se vrti oko njega, izvodi prekide iz svih pozicija, jednom rečju – kompletan igrač.

И ХРИСТОВ Е СРБОМАН И ТОЈ НЕ ЈА САКА МАКЕДОНИЈА;ОТИШОЛ ВО ПАРТИЗАН,СЕГА ИМ ПОМАГА,ПРЕДАВНИК,НЕ ГО САКАМЕ,НЕ НИ ГО ТРЕБА,ТРЕБАЛ ДА ОТИДЕ НА ШКЕНДИЈА ДА И ПОМОГНЕ!
Дебили глупави со ограничено сфаќање не сте ми јасни што го тупите тука на овој фан клуб,си има уште многу најдете си кој ви е најсоодветен па таму си пишувајте/

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Neznam kaj si procital deka jas ke navivam za Shkendija?Od kaj sega ova?Jas niti navivam za Zvezda , niti pak za Partizan tuku sum Vardarec u dusha!!A,da vidime dali vie sprecite da se vee grcko zname na gradski;).Albancite ne ti simnale zname vo Makedonija tuku muslimanite(ova e golema tema da ne ja otvarame ponataka.Albancite ti simnale zname,a Srbite ne ti ja priznavaat crkvata i preku nea sakaat da vrsat asimilacija i kontrola na Makedonija;).Ne gledam nikakva razlika zosto bi navival i za vtorite.Ti druze razmisli si dali bi navival za klub koisto navijaci ne se nisto podobri od muslimanive vo odnos na Makedonija.Znaci podrzuvaat oficijalna grcka politika.Da ve sakaa tolku ke se zbratimea so makedonski grupi,a ne so grcki;).Kako prvo,Shkendija e makedonski klub zatoa sto e od Makedonija,Tetovo e makedonski grad i sekade kadesto ke nastapuva vo svetot ke pisuva deka e od Makedonija.Albanski klubovi imas vo Albanija,a ne vo Makedonija.Vo Makedonija imas makedonski klubovi i nikoi drugTi mene mi sudis ako sum jas navival za Shkendija zatoa sto e muslimanski klub,a baras opravduvanje zatoa sto ke si navival za Partizan zatoa sto ne te interesirale navivacite.Togas i mene mozebi nema da me interesiraat navivacite na Shkendija.pa ke si navivam za Shkendija,no dali e taka?Znaci ti sto navivas za Partizan ne si prodadena dusa tuku jas sum sto navivam za Vardar taka li kurle?!Otidi na gorbarski i ciganski forumi i vidi kakov im e stavot za Makedonija i kako ne narekuvaat.Ako sakas i ke ti postiram?Samo nemoj da se pravis slep posle ok;)
мило ми е шо навиваш за нашиот најтрофеен тим
Nikogas nemame da imame mkd zname ,!

Sekogas KE PEAME ANTI MAKEDONSKI pesni , ke SKANDIRAM , ke NAVIVAME , ALBANCI SME , !!

NAPRED MOJA SHKENDIJA

Grupa koja bodri Škendiju zove se "Balisti"(Ballistet), a kako se može pročitati na navijačkim forumima, klub su osnovali Albanci. I navijači su Albanci, pa na utakmicama koje Škendija igra na svom terenu u Tetovu nije dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača.
еве зошто нема да бидам за Шкендија.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
FIKO-FAN nemoj da me narekuvas patriot so cinizam za da ne ti go izvadam pevaloto jasno gnido!Ako si tolkav kurle i ako ve ima tolku niz Makedonija kaj bevte da go bodrite Partizan protiv Vardar ili se usravte od polniot zapad?Ako si tolkav kurle ostavi kontakt ke te cekam pred Filip Vtori da napravime eden muabet ok;)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Okej be za srpskoto malcinstvo jasno e se, ama ja mislev za ovie srbomanive koi ocigledno gi ima ovde, i toa vo golem broj. Samiot fan club ovde ima 400 strani valda ne se site od srpsko malcinstvo
Па и фан клубот на Барселона има преку 1000 постови годишно па не се сите Каталонци и Шпанци, кој сака може да постира.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Па и фан клубот на Барселона има преку 1000 постови годишно па не се сите Каталонци и Шпанци, кој сака може да постира.
Колку само си нема врска едно со друго...

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
ne izigravaj bolesen majmun, razlikata e sto barca ili real itd itd imat fan clubovi i vo forumi vo korea i vo siberija a partizan nema :)

П

Паспарту

Гостин
Уууу друже ама си начитан и паметен еве два дена се чудам не сум знаел дека имало вакви како тебе,сигурно си единствен во Македонија.Оди лечи комплекси на друго место интернет патриоту.
--- надополнето: Jun 21, 2011 1:02 PM ---

Ај просветли ме кажи мои клубови во моментот на Балканот се најјаки,баш ме интересира!
Олимпијакос, Панатинаикос, АЕК, ПАОК, неколку романски клубови, Динамо, ај да не ги ставаме и истанбулските клубови (Бешикташ, Фенербахче, Галатасарај) на оваа листа, иако географски пола Истанбул е на Балканот... Зарем сеуште мислиш дека Партизан е најголемиот клуб на Балканот?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Од една е*ана утакмица напраевте ка да се спрема војна. Добро бе мајку му, тој што навија за Партизан ваљда има некоја причина зошто навија за нив, а тиа што са неутрални не треба уопште да се замараа со утакмицава. Дрвите стапоој 2 дена више, те некој предавник бил, те некој немал врска од историја...да не види некој од страна колку се замарамо за Србиве и овја комшиеве наши ќе ни се згази од смеење. После зошто играа курот со нас, па ќе играа нормално.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Остави го, човеков нема ниту најопшто познавање од фудбалот, како и 99% од оние што пишуваат на фан клубот Шкендија... Партизан не сме го гледале во Скопје, па преку Шкендија ќе сме ја имале таа шанса - ова е врв на неговото фудбалско познавање! :)
znaem i jas deka partizan bil vo SK...nooo bi rekoll...na takva atmosfera kako sto ke bide sega ste ja nemale videno..nemojte da me svatite pogresno....

M

MrzaRules

Гостин
А најавено е гостување на Грците ?
мислам дека на форумот на партизан видов некое мислење дека можно било да се приклучат паокара....не сум сигурен ама мислам дека видов такви мислења...колку е точно незнам

Kajgana Shop

На врв Bottom