Фан Клуб: Партизан

K

kalimer0

Гостин
На 0:02 тој со сивата маица долу како се крши - ѕвер :D

Еве уште едно добро видео од Гробари:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Колку само си нема врска едно со друго...
Чекај бе зашто во фан клуб на Партизан мора сите да се Срби за да постираат? Кој сака слобоно може да си пише тука.

ne izigravaj bolesen majmun, razlikata e sto barca ili real itd itd imat fan clubovi i vo forumi vo korea i vo siberija a partizan nema :)
Ти огледалото да си го зачуваш, тоа што го гледаш јавно не го кажувај, а секој клуб има форум таму каде што има навивачи и интерес. Очигледно Партизан има тука па затоа си има и свој фан клуб.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Neznam kaj si procital deka jas ke navivam za Shkendija?Od kaj sega ova?Jas niti navivam za Zvezda , niti pak za Partizan tuku sum Vardarec u dusha!!A,da vidime dali vie sprecite da se vee grcko zname na gradski;).Albancite ne ti simnale zname vo Makedonija tuku muslimanite(ova e golema tema da ne ja otvarame ponataka.Albancite ti simnale zname,a Srbite ne ti ja priznavaat crkvata i preku nea sakaat da vrsat asimilacija i kontrola na Makedonija;).Ne gledam nikakva razlika zosto bi navival i za vtorite.Ti druze razmisli si dali bi navival za klub koisto navijaci ne se nisto podobri od muslimanive vo odnos na Makedonija.Znaci podrzuvaat oficijalna grcka politika.Da ve sakaa tolku ke se zbratimea so makedonski grupi,a ne so grcki;).Kako prvo,Shkendija e makedonski klub zatoa sto e od Makedonija,Tetovo e makedonski grad i sekade kadesto ke nastapuva vo svetot ke pisuva deka e od Makedonija.Albanski klubovi imas vo Albanija,a ne vo Makedonija.Vo Makedonija imas makedonski klubovi i nikoi drugTi mene mi sudis ako sum jas navival za Shkendija zatoa sto e muslimanski klub,a baras opravduvanje zatoa sto ke si navival za Partizan zatoa sto ne te interesirale navivacite.Togas i mene mozebi nema da me interesiraat navivacite na Shkendija.pa ke si navivam za Shkendija,no dali e taka?Znaci ti sto navivas za Partizan ne si prodadena dusa tuku jas sum sto navivam za Vardar taka li kurle?!Otidi na gorbarski i ciganski forumi i vidi kakov im e stavot za Makedonija i kako ne narekuvaat.Ako sakas i ke ti postiram?Samo nemoj da se pravis slep posle ok;)
Ќе идеш на трибина со Балисти да го поддржуваш македонскиот претставник?
НЕ!
ЕПА ПРЕСТАНИ ДА ЗАМАРАШ!

Поглупи од Балисти во државава се само Комитите.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Олимпијакос, Панатинаикос, АЕК, ПАОК, неколку романски клубови, Динамо, ај да не ги ставаме и истанбулските клубови (Бешикташ, Фенербахче, Галатасарај) на оваа листа, иако географски пола Истанбул е на Балканот... Зарем сеуште мислиш дека Партизан е најголемиот клуб на Балканот?
За Аек,Паок,Бешикташ и според традиција и историја и според успеси е гигант!
Моментално е боље од горе споменативе,за романските клубови не сакам ни да правам муабет,кога и да игра Партизан со нив во Европа ги победува,Рапид пред неколку години,Темишвар пред 2 години .

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
Чекај бе зашто во фан клуб на Партизан мора сите да се Срби за да постираат? Кој сака слобоно може да си пише тука.

Ти огледалото да си го зачуваш, тоа што го гледаш јавно не го кажувај, а секој клуб има форум таму каде што има навивачи и интерес. Очигледно Партизан има тука па затоа си има и свој фан клуб.
Pa interes ima zosto ovde ima mnogu srbomani a vo drugive zemlji nema.
A monkey would have understood what i'm saying to it, but u r special !

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не ми е мене зборот дека мора да се Срби оние кои сакат да пишуваат овде.Зборот ми е дека споредуваш со Барселона.Под Барселона гарант мислиш појаките клубови од Европа зошто гарант Барса прва ти паднала на памет.Ти навивањето за Партизан го споредуваш со она на Барса.Океј луѓево во Белград да,па у Кумановци али овде во Македонија повеќето се диват на Гробари.Они не навиваат за Партизан ради фудбал,туку ради Гробарите.Ни 2 фудбалери да го прашаш нема да ти наброи.Наводно тие биле хулигани ко натчовечки битија ги рачунаат.А да навиваш за Барса или кој било ддруг појак тим ти едноставно си подржувач на нивниот стил на игра.Тие немаат навивачки групи па да се дивиме на нив.Само таму атмосферата ја праи цел стадион а не само навивачката група.Таму пее цел стадион а на Балканот публиката е поделена на оние што пеат(навивачки групи) и оние што не пеат(семкари).Партизан да беше јак ќе го сакаа луѓе и од други земји.Вака очигледно е дека кај нас се диват на Гробари не на нивната игра.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не ми е мене зборот дека мора да се Срби оние кои сакат да пишуваат овде.Зборот ми е дека споредуваш со Барселона.Под Барселона гарант мислиш појаките клубови од Европа зошто гарант Барса прва ти паднала на памет.Ти навивањето за Партизан го споредуваш со она на Барса.Океј луѓево во Белград да,па у Кумановци али овде во Македонија повеќето се диват на Гробари.Они не навиваат за Партизан ради фудбал,туку ради Гробарите.Ни 2 фудбалери да го прашаш нема да ти наброи.Наводно тие биле хулигани ко натчовечки битија ги рачунаат.А да навиваш за Барса или кој било ддруг појак тим ти едноставно си подржувач на нивниот стил на игра.Тие немаат навивачки групи па да се дивиме на нив.Само таму атмосферата ја праи цел стадион а не само навивачката група.Таму пее цел стадион а на Балканот публиката е поделена на оние што пеат(навивачки групи) и оние што не пеат(семкари).Партизан да беше јак ќе го сакаа луѓе и од други земји.Вака очигледно е дека кај нас се диват на Гробари не на нивната игра.
Ти нема везе ова што го пишуваш ни 5 %,го направи Партизан како Миравци да е,факт е дека Партизан како клуб многу навивачи низ цела Европа има поради Гробари,ама последниве 5 години има добиено многу навивачи поради кошаркарскиот клуб кој што има успеси во Евролига ,најмлад тим години наназад а газат во Европа,плус фудбалскиот клуб последниве години доминара во Србија,секоја година игра во Европа,последната во Лига на Шампиони,па сеа види дали е само поради Гробарите !

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Луѓе што прајме за во Скопје ќе има организирано нешто или јок ?

Член од
15 јуни 2011
Мислења
77
Поени од реакции
21
Ќе идеш на трибина со Балисти да го поддржуваш македонскиот претставник?
НЕ!
ЕПА ПРЕСТАНИ ДА ЗАМАРАШ!

Поглупи од Балисти во државава се само Комитите.
биди храбар како на тастатура,тоа да го кажеш на некој Комита;)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
А бе друже те разбирам донекаде, ама не значи дека само Срби постираат во овој фан клуб. Точно е дека Барса ја сакаат поради стилот на игра, ама сега ако се диват на навивачите и тоа е причина за навивање, не значо дека треба да бидеш србоман или Србин па да навиваш за некој клуб.

Pa interes ima zosto ovde ima mnogu srbomani a vo drugive zemlji nema.
A monkey would have understood what i'm saying to it, but u r special !
Овде нема србомани има Срби, како и секаде, има и фанови на Партизан и фанови на Гробари, ама изгледа IQ имаш колку собна температура, нема повеќе да ти реплицирам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Neznam kaj si procital deka jas ke navivam za Shkendija?Od kaj sega ova?Jas niti navivam za Zvezda , niti pak za Partizan tuku sum Vardarec u dusha!!A,da vidime dali vie sprecite da se vee grcko zname na gradski;).Albancite ne ti simnale zname vo Makedonija tuku muslimanite(ova e golema tema da ne ja otvarame ponataka.Albancite ti simnale zname,a Srbite ne ti ja priznavaat crkvata i preku nea sakaat da vrsat asimilacija i kontrola na Makedonija;).Ne gledam nikakva razlika zosto bi navival i za vtorite.Ti druze razmisli si dali bi navival za klub koisto navijaci ne se nisto podobri od muslimanive vo odnos na Makedonija.Znaci podrzuvaat oficijalna grcka politika.Da ve sakaa tolku ke se zbratimea so makedonski grupi,a ne so grcki;).Kako prvo,Shkendija e makedonski klub zatoa sto e od Makedonija,Tetovo e makedonski grad i sekade kadesto ke nastapuva vo svetot ke pisuva deka e od Makedonija.Albanski klubovi imas vo Albanija,a ne vo Makedonija.Vo Makedonija imas makedonski klubovi i nikoi drugTi mene mi sudis ako sum jas navival za Shkendija zatoa sto e muslimanski klub,a baras opravduvanje zatoa sto ke si navival za Partizan zatoa sto ne te interesirale navivacite.Togas i mene mozebi nema da me interesiraat navivacite na Shkendija.pa ke si navivam za Shkendija,no dali e taka?Znaci ti sto navivas za Partizan ne si prodadena dusa tuku jas sum sto navivam za Vardar taka li kurle?!Otidi na gorbarski i ciganski forumi i vidi kakov im e stavot za Makedonija i kako ne narekuvaat.Ako sakas i ke ti postiram?Samo nemoj da se pravis slep posle ok;)
Сите постови ти се зошто ние не сме смееле да навиваме за Партизан заради политика.
Па ме боли курот што некои искомплексирани копиљаци на српски форуми пишувале.
Ме боли курот дали се збратимени со ПАОК или не.
Јас навивам за одредени клубови за ради фудбалот, не заради политика.
Ама ние македонците никако тоа да си го вметнеме во глава, им дозволуваме да ни ги покрадуваат клубовите, а ние само се сеќаваме на некои времиња стари.
На тоа е спаднат фудбалот во Македонија. На криминал и политика.

Kajgana Shop

На врв Bottom