Фан Клуб: Партизан

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
што мислиш за песната?

Песната е извонредна!!!Иако не е направена за на стадион,не е толку навивачка,направена е така за навивачите да се загреваат дома:)
Супер одлична песничка,ми се допаѓа.:helou:

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Utre protiv Borec od Cacak igrame, sto tipuvate ? Sigurna pobeda, i da go zadrzime prvoto mesto. Ke vidime komsiite sto ke napravat so nivniot nov trener, sepak nas oni ne ne interesiraat. Sigurna pobeda, i prodolzuvame so serijata pobedi vo domasnoto prvenstvo, vo super ligata.od

Gde god i da igras ti, tu su tvoji Grobari, samo tebi verni, samo tebi odani.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Нема да биде лесна утакмица ама битно е да се освојат не е важно колку ќе биде резултатот
типувам 1-0,2-0 максимум дај боже и повеќе да тепаме:wink:
позз до сите ГРОБАРИ

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Teska utakmica, bidejki Borec ke igra bunker, no ke vidime, se nadevame na pobeda, inace loso vreme vo Beograd, tesko ke e ......

Pozdrav Grobari Braka

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
2-0 добро е ова по мене беше најклучна до сега!
На победа во Темишвар

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Dominacija na Partizan na celiot natprevar, majstorski gol na Moreira, i ubav pocetok za patot sto ne ocekuva co cetvrtok vo Temisvar.
Partizan - Borac 2 i 0

Grobari Jug

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
супер резултат 2-0 и добра игра на партизан

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Добро е 3 бода важно зедовме,а буљашите Звезвда што направија?

Буљашите се подоби и подобри:pos2: одиграа 2-2 со Чукарички и сега не се на последното туку се на претпоследното место на табелата со заостанување зад Партизан од цели 10 бода.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ѕвезда хахаха:pos2::pos2: ќе биде море ќе оборат опстанок оваа сезона со Јавор Рад и Јагодина ќе водат жестока борба за опстанок:pos2::pos2::pos2::pos2:Инаку добра игра на Мореира пред се ги исцепи Чачнци народски кажано инаки овој Заим дебитираше го пуштија на крајот.:salut:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Одличен старт за Јаневски само вака и догодина ќе играте против Срем :pos2:
Ејјјј и тоа со пенал стигнаа до бод:tapp:.Иначе немаше везе од пенал.
Темишвар нека му ја пази сега
Напред ПАРТИЗАН

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Во четврток не знам колку ќе биде интересен натпреварот со Темишвар,но најдобро би било Партизан да си ја заврши уште таму работата и мечот во Белград да биде само формалност.Но знаеме дека анонимните екипи во овој случај Темишвар знаат некогаш да бидат и незгоден противник.
НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Mislam deka nema potreba da ja komentirame sostojbata na Crvena Zvezda. Ednostavno nas ciganite ne ne interesiraat.
Nas samo ne interesira odlicnata igra na Partizan i pobeda protiv Temisvar.
Samo Partizan.
Grobari odat organizirano vo Temisvar.
Ke bide interesno, samo Partizan da prodolzi so odlicnata igra.
Iako, kako se zboruva deka Politehnika od Temisvar ne e za potcenuvanje, se nadevam na pobeda od eden ili dva nula za Partizan, ako i samo ako , Partizan ja igra svojata igra, vo drug slucaj, ke bide neizvesno i vo Beograd.
Nie treba uste tamu da si obezbedime plasman vo grupata i samo da gi cekame jakite ekipi vo Beograd.
I tuka nastapuvaat i Grobari od Makedonija, odime organizirano i go bodrime svojot tim.
Pozdrav od GROBARI Kumanovo

Kajgana Shop

На врв Bottom