Фан Клуб: Партизан

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Натпреварот ќе биде интересен во секој случај.Започнува во 19:45 по македонско време и се очекува на натпреварот да бидат присутни околу 1500 Гробари кои несомнено ќе дадат одлична подршка и ќе му помогнат на Партизан да изигра онака како сите што посакуваме.:)

Член од
21 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
Mislam deka nema potreba da ja komentirame sostojbata na Crvena Zvezda. Ednostavno nas ciganite ne ne interesiraat.
Nas samo ne interesira odlicnata igra na Partizan i pobeda protiv Temisvar.
Samo Partizan.
Grobari odat organizirano vo Temisvar.
Ke bide interesno, samo Partizan da prodolzi so odlicnata igra.
Iako, kako se zboruva deka Politehnika od Temisvar ne e za potcenuvanje, se nadevam na pobeda od eden ili dva nula za Partizan, ako i samo ako , Partizan ja igra svojata igra, vo drug slucaj, ke bide neizvesno i vo Beograd.
Nie treba uste tamu da si obezbedime plasman vo grupata i samo da gi cekame jakite ekipi vo Beograd.
I tuka nastapuvaat i Grobari od Makedonija, odime organizirano i go bodrime svojot tim.
Pozdrav od GROBARI Kumanovo
pozdrav od crno beli grad Prilep partizan pobeduva sekako vo cetvrtok

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ај еве и јас да не бидам покусо поздрав од Гробари Кавадарци победуваме во четврток во Романија генерал Жука ќе реше осеќам:baeh::baeh:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Поздрав и до вас дечки од црно-бело Куманово.
И јас чувствувам дека Жука ќе ја реши работата.:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Поздрав и од Скопје:vozbud:
У четврток тепаме 0-1 стрелец Заем мој тип

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Se soglasuvam za Zaim i Zuka, borbeni igraci, sepak Zaim treba uste da se dokazuva, inaku se znae koj e profesorot - Moreira.

Kumanovo e crno belo :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Натпреварот ќе го има на романската Телеспорт во живо[/quote

Хуху!!Супер!!:vozbud::vozbud::vozbud:
А на некоја од овие српските да не знаеш дали ќе даваат.На РТС1/2,ПИНК или пак Б92?Сепак да го направи филмот и коментаторот.:)

В

Вори

Гостин
Штом веќе почнавте со поздрави ај еден поздрав од Гостивар,ајмо гробарииииииии.

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Poleka poleka se sobirame se poveke i poveke, Grobari od site gradovi od Makedonija. Taka i treba da prodolzime.Koj ima neka pise nekoja novost ili nekoja slucka okolu Partizan ili Grobari, moze i nesto privatno, nasi sme si.
Treba da dokazeme deka i vo Makedonija ima dosta Grobari, fanatici na Partizan.

Inaku, ako nekoj ne e vo moznost da ja sledi utakmicata na tv, na rts ( ako ja davaat, bi trebalo da ja davaat direktno ) , ili na tele sport ) ke ima direkten prenos ) , eve link , da ja gleda vo zivo, ne e sigurno , no bi trebalo da ja ima : http://www.gttv.ro/Romanesti/TeleSport.html . :)

Uste nesto interesno, navivacite na Politehnika vo nivniot razvitok, za primer gi imaat zemeno navivacite na Partizan, Grobari. Za niv Grobari bile i se primer kako se bodri svojot klub, i kako se naviva. :)

Zatoa, tie se prijatelski nastroeni i imaat samo pofalni zborovi Za Partizan i za Grobari.Ne bi trebalo da ima bilo kakvi problemi vo Temisvar.Cetvrtok se blizi, Grobari se spremaat za pat vo Temisvar, nie psihicki se pripremame za natprevarot, se e spremno, treba samo igracite da ja ispolnat nasata zelba, pobeda i plasman vo grupite , bi bile site srekni i zadovolni.
Cetvrtok 19:45, site pred malite ekrani :) Samo Partizan :)

Pozdrav Grobari

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Problemi nema da ima
Prenos ke ima i na rts 1 i na telesport pozz

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Тоа е добро што ќе нема проблеми со преносот и ќе можеме да си го пратиме Партизан без проблеми.Утре очекувам добра и цврста игра.Мислам дека првото полувреме ќе биде без голови и воглавно ќе се испитуваат силите на теренот,но во второто ќе очекувам поотворена игра и се разбира голови за ПАртизан.Мислам дека имаме и ќе одиме на сигурна победа.
Поздрав Гробари!!!!

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Politehnika - Partizan 2.40 - 2.70

Mislam deka kladilnicite ja precenija Politehnika, i ja smetaat za favorit.
Kako i da e, ostanuva da vidime dali se vo pravo, mislam deka gresat... Partizan Sampion.

Pozdrav Grobari.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ne e favorit u bograd ke bide 1.50 za partizan vecer tepame 0-1
idete na partizan.net ima klipce so golovite na moreira interesno e
pozz grobari