Фан Клуб: Партизан

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.749
Оди на лекар и провери се изгледа не ти се слуша добро.
За фаулот над Тејго или за театарот на играчот на Војводина зборуваш ?
За "фаулот" над Тејго зборам...
Немаше ни допир човече...
Колку што беше едното пебнал, тогаш требаше и на Војводина да и даде иако не стануваше ни збор за пенал...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
^Спасев

Во ситуација кога нема што да кажеш, одма ми ставаш материјали од прошла сезона.

Немој да почнеме пак со иста приказна, зошто ако почнем да поставуем материјали со вас, нема да има место у постов.

Толку од мене, не сакам да ме замарате, све што имав кажав у претходниот пост.

Славете ја незаслужената титула.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Нека излезат клиповите на интернет па потоа ќе зборуваме.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
КУП СЕ ВРАТИО КУЧИ :)

А, сите што доаѓате тука да серете, можете само да го дудлате... Никаде не слушнав за првиот гол на Мојсов да кажете дека Мојсов и уште еден беа еден метар во офсајд, голот на Мојсов со оправдање поништен, десет пати дадоа репетиција со доближување на камертата и се гледаше влечењето за дрес, во првото полувреме директен црвен картон немаше за Тумбашевиќ... пенал немаше никаков, нека не се брукаат само... а, за пеналот врз Тејго, нема коментар, со намера му отиде колено во колено Мојсов, ама оти е Македонец и пеналот е за Партизан, затоа јадете гомна...

Николче, боли кога гледаш како во Чмаракана дигаме трофеј, а? хахахахахах

Сајбер, го нема Клинт Иствуд, сега ти ли ќе го заменуваш кога во прашање е навивачката култура... ти ќе кажуваш за Гробари, абе светлосни години се пред вас, не се резили само... Освен кога дадоа гол, Сланинарите не ги ни слушав, и на крај тоа Лопови...

Одјебете сите

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.749

А, сите што доаѓате тука да серете, можете само да го дудлате... Никаде не слушнав за првиот гол на Мојсов да кажете дека Мојсов и уште еден беа еден метар во офсајд, голот на Мојсов со оправдање поништен, десет пати дадоа репетиција со доближување на камертата и се гледаше влечењето за дрес, во првото полувреме директен црвен картон немаше за Тумбашевиќ... пенал немаше никаков, нека не се брукаат само... а, за пеналот врз Тејго, нема коментар, со намера му отиде колено во колено Мојсов, ама оти е Македонец и пеналот е за Партизан, затоа јадете гомна...

Сајбер, го нема Клинт Иствуд, сега ти ли ќе го заменуваш кога во прашање е навивачката култура... ти ќе кажуваш за Гробари, абе светлосни години се пред вас, не се резили само... Освен кога дадоа гол, Сланинарите не ги ни слушав, и на крај тоа Лопови...

Одјебете сите
Како што влечеше Мојсов така влечеше и вашиот, тоа беше ДУЕЛ фудбалски и немаше никаков фаул таму. Му вблегол колено со колено за пеналот? хахахахаха
Дај не ме заебавај...
Мојксов се тргаше и Теиго се фрли пред него, воошто немаше ни контакт, мада овој коментаторов сто пати кажа дека го допрел, а убаво се гледаше дека го заобиколи. Такво нешто не се суди ни за фаул ван шеснаесетник па камоли за пенал во финале на куп...
Не го9 заменувам Иствудот, нити па ме занима. Пред нас се и тоа не го оспорувам, само кажав дека очекував повеќе од нив. Додуша не пратам многу Српски фудбал, и сосема случајно ја загледав утакмицата, па ми беше чудно што и на двете трибини дали пола од луѓето пееа :)
Очекував многу повеќе од оние кои наводно биле најдобри навивачи во Европа, а не да бидат рамо до рамо со Фирма која дојде во нивниот град во сосема голем број...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Оставете ги како што кажа Гробар Мкд не е лесно да гледаат како дигаме пехар на Маракана, сватете ги :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281

Oхохохохохох, што кажа сеа ?
Дигавме трофеј лани, дигавме 2007 на двапати, дигавме трофеј и 2006 на вашето ругло.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Како што влечеше Мојсов така влечеше и вашиот, тоа беше ДУЕЛ фудбалски и немаше никаков фаул таму. Му вблегол колено со колено за пеналот? хахахахаха
Дај не ме заебавај...
Мојксов се тргаше и Теиго се фрли пред него, воошто немаше ни контакт, мада овој коментаторов сто пати кажа дека го допрел, а убаво се гледаше дека го заобиколи. Такво нешто не се суди ни за фаул ван шеснаесетник па камоли за пенал во финале на куп...
Не го9 заменувам Иствудот, нити па ме занима. Пред нас се и тоа не го оспорувам, само кажав дека очекував повеќе од нив. Додуша не пратам многу Српски фудбал, и сосема случајно ја загледав утакмицата, па ми беше чудно што и на двете трибини дали пола од луѓето пееа :)
Очекував многу повеќе од оние кои наводно биле најдобри навивачи во Европа, а не да бидат рамо до рамо со Фирма која дојде во нивниот град во сосема голем број...
Значи, погледни убаво, изанализирај и најобјективно дој кажи како е и што е... судијата свирна фаул уште пред Мојсов да ја удари топката со глава, се слушна свирчето... Мојсов го влечеше Савиќ и убаво се виде тоа, сигурно Савиќ не би паднал затоа што дувнало посилно ветер? :)... Погледни убаво и за пеналот, дали е било контакт и не, молим те, за да не го дрвиме до утре... Нормално дека во текот на натпреварот има падови во навивањето, неможе 90 минути да се пее во исто темпо, барем самиот го знаеш тоа... и незнам кога тоа Фирма цело време пееле, ти викам дека освен Лопови на крајот и Напред Војводино на 2-3 пати во текот на играта, не ги ни слушнав... освен некое скандирање... и незнам каде ти ги спореди со Фирма, кога овие прв пат се собираат во толкав број, нели виде на почетокот имаше и деца по 10 години дојдено, се собирале од 7 до 77, бидејќи ова е најбитен натпревар, немаат освоено куп никогаш во историјата...

--- надополнето ---

Oхохохохохох, што кажа сеа ?
Дигавме трофеј лани, дигавме 2007 на двапати, дигавме трофеј и 2006 на вашето ругло.
А последните 4 години дигате Гробарски курац... :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај бе па вие се трудите да им објасните, и самите знаа ама нормално нема да признаа у никој случај. Па и да мислат дека све е у ред, не се чудите па и вие. Навикнати са на тоа, и ако не биде така тогаш ќе им биде чудно, не сега.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Дечки,колку и да сум за Партизан,морам да кажам дека беше незаслужен трофејот и со ОГРОМНА помош од судиите :toe: . Факт е тоа,и можеме да се правиме удрени колку што сакаме :toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Дечки,колку и да сум за Партизан,морам да кажам дека беше незаслужен трофејот и со ОГРОМНА помош од судиите :toe: . Факт е тоа,и можеме да се правиме удрени колку што сакаме :toe:
упс :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Респект!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ама и кога Звездаш ќе дојде и ќе признае дека во секој спорт Партизан години имго зема здравјето и волјата за живот и ја ќе му речам респект.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.749
Значи, погледни убаво, изанализирај и најобјективно дој кажи како е и што е... судијата свирна фаул уште пред Мојсов да ја удари топката со глава, се слушна свирчето... Мојсов го влечеше Савиќ и убаво се виде тоа, сигурно Савиќ не би паднал затоа што дувнало посилно ветер? :)... Погледни убаво и за пеналот, дали е било контакт и не, молим те, за да не го дрвиме до утре... Нормално дека во текот на натпреварот има падови во навивањето, неможе 90 минути да се пее во исто темпо, барем самиот го знаеш тоа... и незнам кога тоа Фирма цело време пееле, ти викам дека освен Лопови на крајот и Напред Војводино на 2-3 пати во текот на играта, не ги ни слушнав... освен некое скандирање... и незнам каде ти ги спореди со Фирма, кога овие прв пат се собираат во толкав број, нели виде на почетокот имаше и деца по 10 години дојдено, се собирале од 7 до 77, бидејќи ова е најбитен натпревар, немаат освоено куп никогаш во историјата...

Ајде да речеме дека пристрасно сум оценувал за вториот гол (мада ќе почекаме снимка), ама за пеналот незнам како сеуште се обидуваш да ми објасниш. да не беше тој гол, немаше ни да биде во водство Партизан, а пошто почна да се затвара ќе беа во многу незавидна позиција...
Во текот на мечот, може да се каже дека беа подобар противник, мада севкупно мечот беше тапа и немаше никаква убавина во него. За нијанса беа подобри Партизан, али имаа и помош од судиите...
Па баш дека ги споредувам со Фирма, значи дека денеска не биле во елемент :) Не негирам дека кај Фирма имаше луѓе од сите возрасти, али вака непристрасно мене сосема убаво ми звучеа во текот на мечот нормално со подеми и падови во зависност од резултатот:)

Kajgana Shop

На врв Bottom