Фан Клуб: Партизан

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
"* 1991 godine Zvezda je osvojila i interkontinentalni kup u Tokiju, koji mnogi KVAZI novinari pogresno nazivaju titulom prvaka Sveta. Nazalost Zvezda NIKADA nije bila prvak Sveta, da li bi bila ,to niko ne zna. Jedno je sigurno, utakmica izmedju prvaka Evrope i Juzne Amerike ne moze biti utakmica za prvaka Sveta. Prvi zvanicni sampion Sveta je bila ekipa KORINTIJANSA (iz Brazila), koja je na svetskom prvenstu klubova 2000. (ucestvovali su sampioni svih kontinenata) osvojila prvu zvanicnu titulu prvaka Sveta.
Radi lakseg razumevalja, sledi: Ako je pobednik interkontinentalnog kupa isto sto i prvak Sveta, svetsko prvenstvo u Juznoj Africi 2010. ne bi ni trebalo da se igra, vec bi bilo potrebno da se sastanu sampion Evrope SPANIJA i sampion J.Amerike BRAZIL, i ko trijumfuje postao bi sampion Sveta!"
Miki dja, drugarce do koga so vie amaterski tekstavi ki si sa teste ? Trofejut e vo vitrinte na Marakana, na nego e izgravirano 1991 FK CRVENA ZVEZDA, a sega dali bilo KES ili LS, dali bilo Toyota Cup ili KSP manje bitno, imijnta sa menat trofejut e ist i samo toa sa racune. Baska i na poslednoto KSP dodelavaa najnova Tojota za najdobriut fudbaler.

P.S Ali sporedbata samo megu KSP i SP e nogo jaka koj znae od koe iskompleksirano grobarce e pisana, ali nema veza va razbirum ka nemojste da osvojte vi ostanave samo da sa teste so imijnta, protivnicte itn.

So sa odnesave do posettenosta, ja pa na site utakmici sa ode organizirano, ili pa od hokej i fudbal birte hokej,sa znae vo srbija i posiroko na koi sportovi sa navije organizirano i se najmasovno posetani, kosarka, fudbal i cat pat rakomet. Dosta sa zalzavte oti ste golem broj ka ste tie 3-4 iljadi so odat nonstop na utakmici sve ostalo e povremeno ili inak kazano Partizan im e samo moden detalj i ako go pitis ne znae da ti kaze edna legenda na Partizan :smir:
 
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Štoper koji je počeo u Humskoj mogao bi ove zime da se vrati u klub.
Partizan cilja igrače Rada, pominjani su Dimitrijević i Todorovski, ali bi pre njih dvojice u crno - belom mogao da završi Tomislav Pajović.

Todorovski prema viđenju Stanojevića ne bi doneo ništa novo u odnosu na Miljkovića i Stevanovića, dok je "mali Čava", Miloš Dimitrijević tiha patnja. U Partizanu ga žele, ali su mesta u vezi popunjena.

Zato bi na Topčidersko brdo mogao Tomislav Pajović.

Pajović u Partizanu?

Ovaj štoper je počeo u Partizanu, morao je da se dokazuje u Čukaričkom, u Radu je stasao u komandanta odbrane i sada bi mogao da napravi korak više u karijeri.

Naime, ako ode Jovanović, Savić i Krstajić su neprikosnoveni, ali bi Pajović bio alternativa, zajedno sa Stankovićem.

Pajović ima 24 godine, njegov menadžer Ranko Stojić veruje da je vreme da promeni klub, a hoće li u inostranstvo ili Partizan ostaje da vidimo.
 

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Miki dja, drugarce do koga so vie amaterski tekstavi ki si sa teste ? Trofejut e vo vitrinte na Marakana, na nego e izgravirano 1991 FK CRVENA ZVEZDA, a sega dali bilo KES ili LS, dali bilo Toyota Cup ili KSP manje bitno, imijnta sa menat trofejut e ist i samo toa sa racune. Baska i na poslednoto KSP dodelavaa najnova Tojota za najdobriut fudbaler.

P.S Ali sporedbata samo megu KSP i SP e nogo jaka koj znae od koe iskompleksirano grobarce e pisana, ali nema veza va razbirum ka nemojste da osvojte vi ostanave samo da sa teste so imijnta, protivnicte itn.
"Interkontinentalni Kup je takmicenje koje osim mizerne zarade (u zapadnoevropskim okvirima) i dodele jednog automobila najboljem igracu, zvanicno nije nudilo nista. UEFA I FIFA nikada nisu dozvolile da naslov pobednika tog kupa bude zvanican naslov Prvaka Sveta! Medjutim, uprkos tome nasi mediji su zeleli to tako da predstave (donekle je to razumljivo, s obzirom da je jedan tim iz nase zemlje taj kup uspeo da osvoji).
*Ali ako cemo gledati istini u oci, stvari su sledece, 1960. kada je osnovan ovaj kup, FIFA I UEFA su doneli odluku da to NIJE titula Sampiona Sveta, vec samo komercijani kup, kojim bi se Juznoamericki fudbal doveo na profesionalniji nivo.
Tog momenta i tom odlukom pre svega FIFE je marginalizovano takmicenje, sto je za POSLEDICE imalo sledece:

7 (SEDAM) Evropskih sampiona je bez razmisljanja odbilo da igra to takmicenje! Siguran sam da 99 posto stanovnistva Srbije to NE ZNA! A iskljucivo zbog ovdasnjih medija, naravno. Za sportske sladokusce i ljubitelje istnitih podataka, sledece:

1971. Evropski sampion AJAX odbija da igra to takmicenje, jer su u klubu smatrali da je to nepotrebno umaranje igraca, odnosno predug put do Urugvaja (tada se igrao dvomec). Umesto njih poziv je dobio grcki Panatinaikos! Da je kojim da slucajem pobedio ekipu Nacionala (URU), po racunici nasih OBJEKTIVNIH novinara PAO bi postao Sampion Sveta, a da nikada ni Evropski prvak nije bio!

1973. Evropski sampion AJAX, iz istih razloga kao i 1971. ne odlazi da igra taj dvomec. Umesto njega poziv prihvata Juventus, pokusavajuci da sebi napravi dobru reklamu ucestvovanjem u tom mecu, jer u tom trenutku nije imao nijedan trofej osvojen van Italije.

1974. Evropski Sampion BAJERN MINHEN, takodje iz razloga neumaranja igraca, i zgusnutog rasporeda bitnijih utakmica odbija da igra intekontinentalni kup. Umesto Bajerna poziv dobija Atletiko Madrid, koji pobedjuje predstavnika J.Amerike ekipu Indepedientea , i postaje kako bi nasi kvazi novinari rekli “Prvak Sveta”!? Atletiko-Prvak Sveta, a nikada ni prvak Evrope nije bio…zanimljiv “Biser” nasih medija.

1975. Evropski prvak je ponovo BAJERN MINHEN, i iz istih razloga odbija da igra Interkontinentalni Kup kao i godinu ranije, jer su “Bavarci” ponovo ovaj trofej smatrali irelevantnim, i prevelikim zamaranjem igraca. Organizatori nisu mogli ni vicesampiona Evrope (sada engleskog treceligasa) ekipu LIDS JUNAJTEDA da ubede da predstavlja Evropu na ovom mecu. Pa se `75 Interkontinentalni kup cak nije ni odigrao!

1977. Evropski prvak LIVERPUL, takodje odbija da igra taj kup, zbog prevelikog puta i vaznijih meceva u napornoj sezoni Engleskog sampionata. Umesto njih poziv je dobila nemacka ekpa B.Menhengladbah. Takodje tim koji nikada nije bio prvak Evrope.

1978. Evropski Sampion LIVERPUL iz istih razloga kao i godinu ranije, ponovo odbija da igra Interkontinentalni Kup. Ovoga puta organizatori kupa, nisu uspeli da nadju protivnika juznoamerickom timu, jer je cak i vicesampion Evrope tada jos neafirmisani Belgijski BRIZ, odbio da igra taj mec Interkontinentalnog kupa. Tako da se ni `78 ovaj kup nije ni igrao.

1979. Evropski Sampion NOTINGEM FOREST, takodje odbija da igra Interkontinentalni Kup, ne videvsi svoj interes u igranju meca koji bi ih vodio nekoliko hiljada kilometara od kuce, a koji bi im doneo naslov samo jednog kupa koji je komercijalnog karaktera. Umesto njih poziv je dobio maleni svedski MALME! Da je kojim da slucajem pobedio ekipu Nacionala (URU), po racunici nasih OBJEKTIVNIH novinara i MALME bi postao “Sampion Sveta”!

O svim finalima ovog takmicenja: http://en.wikipedia.org/wiki/Intercontinental_Cup_(football)#Intercontinental_Cup_finals
Toliko o ovom internacionalnom kupu. Da li je on marginalno takmicenje u odnosu na ostala takmicenja (Kup-Ligu Sampiona, Kup UEFA, Kup Kupova, Kup Libertadores) prosudite sami. Ono medjutim, o cemu nema mestu samostalnom prosudjivaju je cinjenica da ovo nije bio trofej namenjen Sampionu Sveta. O jedinom zvanicnom trofeju Prvaka Sveta je bilo reci iznad u textu."

За овие работи можеш слободно да си потражиш по гугл и сам ќе си се увериш... мисли си ти и понатаму дека овој текст е пишуван од искомплексиран човек, сигурно тој истиот не би се брукал, и не е ова се', има уште многу други работи, нормално со аргументи... ајде :helou:
 
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Đurić: Igračima pet miliona!

Godina uspeha i košta! Predsednik FK Pratizan, Dragan Đurić, kaže da je klub iz Humske morao mnogo novca da izdvoji za premije, prvenstveno zbog Lige šampiona i nove titule u Srbiji a neki igrači, pre svih Moreira, imaju „jake" ugovore.

- Isplatili smo pet miliona evra fudbalerima. Premija za Ligu šampiona iznosila je 40.000, tu je i naša titula, ugovorne obaveze prema prvotimcima... A veliki je broj fudbalera koji su dobili pune premije. Zaslužili su novac, zahvaljujući njima klub ima zaradu od učešća u evropskoj eliti. Daj Bože da im sledeće godine damo još više! - ističe Đurić za Sport.

Sa druge strane vlasnik Banata, Mirko Vučurević, žali se da ne dobija deo novca na koji ima pravo od transfera Zorana Tošića.

- Reč je o manje od 20 odsto od transfera, a dobili smo od suda nalog da ne možemo da isplatimo novac Banatu, koji ima obaveze prema agenciji čiji je Tošić igrač. Pare su spremne i kad dobijemo dozvolu biće uplaćene. Zbog toga su sve te priče bez osnova, problem je između Banata i menadžera, ne u Partizanu - objašnjava Đurić, prenosi Sport.

--- надополнето ---

Stanojević bira za 2.000.000 evra

KAKO će izgledati tim Partizana na proleće 2011. godine u ovom trenutku zasigurno ne zna ni trener Aleksandar Stanojević. Više od dva meseca ima do nastavka

polusezone, a u Humskoj 1 se tek spremaju za zimski prelazni rok. I opet su im ruke prilično vezane, pošto dovođenje igrača u velikoj meri zavisi od toga koji će sve fudbaleri otići.Sa najvećom dozom sigurnosti se može govoriti o odbrambenoj liniji. Tu će biti najmanje promena. Vladimir Stojković ostaje na golu, Mladen Krstajić još šest meseci komandovaće defanzivom, a kako je Marko Jovanović dobio zeleno svetlo za odlazak, na njegovo mesto uskočiće Stefan Savić. Na levom boku Aleksandar Lazevski bi mogao da ode u slučaju prave ponude, dok će Džozef Kizito dobiti još jednu šestomesečnu šansu da se dokaže, iako su u Humskoj 1 prilično nezadovoljni njegovim igrama.

Kao jedino novo lice u odbrani Partizana pominje se desni bek Rada Aleksandar Todorovski. Međutim, igrama tokom polusezone nije uverio stručni štab crno-belih da je bolje rešenje od Stevanovića i Miljkovića, pa je njegov dolazak neizvestan.

Budući vezni red Partizana je jednačina sa više nepoznatih. Pozicija zadnjeg veznog je odlično popunjena i ukoliko ode Radosav Petrović, tu će za jedno ili dva mesta, zavisno od formacije, konkurisati oporavljeni Ljubomir Fejsa, Mohamed Kamara i Milan Smiljanić. I onda nastaje „čvor“...

Ključ je, kako stvari stoje, kod Almamija Moreire. Ukoliko Portugalac dobije najavljivanu ponudu iz Katara, onda bi Saša Ilić zauzeo njegovo mesto u centralnom delu terena i otvorio bi se prostor za dovođenje dva brza krila. U slučaju da Moreira ostane, ne bi ni Ilić menjao poziciju i onda bi Partizan u januaru gledao da dovede samo „brzanjca“ za desni bok. Tu su i Stefan Babović, koji je odlično odigrao drugi deo polusezone, pa „pokajnik“ Nemanja Tomić, mada ne bi bilo iznenađenje da on ipak ode.

Informacije iz Humske 1 su prilično konfuzne kada je u pitanju napadačka linija. Uporno se priča da se traži jedan špic, pa čak i u slučaju da ode Kleo, što je van pameti. Partizanu je potreban hitronogi, kvalitetan napadač čak i u malo verovatnoj varijanti da Brazilac i posle januara ostane u crno-belom dresu. Ivica Iliev i „pomilovani“ Marko Šćepović su ionako jedine alternative posle odlaska Pjera Boje i stavljanja na transfer-listu Miloša Bogunovića.

Sve u svemu, modni izgled Partizana za proleće 2011. godine i dalje je u velikoj meri nepoznat. Mesec dana do početka priprema i dva miliona evra u novčaniku su dva uslova koje crno-beli imaju da stvore tim jači od ovog koji je branio boje Srbije u Ligi šampiona.

SA MOREIROM ILI BEZ NjEGA

PROMENILI su se malo u poslednje vreme odnosi prema Almamiju Moreiri. Omaleni Portugalac nije bio baš omiljen u prethodnih devet meseci, ali njegove igre u Superligi nisu ostavile ravnodušnim čelnike kluba. Posle poraza od Vojvodine, Moreira je zauzeo svoje mesto u prvoj postavi i „parni valjak“ je nastavio da melje. Jedino poveliki ugovor i dalje ostaje da žulja.
 

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Среќна нова 2011 година,Гробари,па пак да бидеме шампиони,оваа година и купот го вратиме каде што му е место!!!
 

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.278
Поени од реакции
17.958
Среќна Нова и од мене и уште многу титули и успеси со Партизан :)
 
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Среќна Нова 2011 и од мене,уште многу радост и титули од Партизан и како за нова година еве една убава вест.

Moreira ostaje u Partizanu

Almami Moreira će i na proleće nositi dres Partizana, osim ako do početka priprema crno-belih ne stigne ponuda koja se ne može odbiti.

- Pre odlaska na odmor sam se čuo sa menadžerom, rekao mi je da nema ponuda. Bilo je nekih kombinacija, raspitivanja, ali ništa što bi me zainteresovalo. Ni sa kim iz kluba nisam razgovarao od kraja jesenjeg dela sezone, dogovorili smo se da se vidimo 17. januara na početku priprema. Kako se moj status u međuvremenu nije promenio, osećam se i dalje fudbalerom Partizana, što znači da stižem na prozivku, rekao je Moreira za “Sportski žurnal”.

On, ipak, nije odbacio mogućnost da se situacija promeni u danima koji slede.

- Tek ako bude nešto pimamljivo, predlog kojim bi i ljudi iz Partizana i ja bili zadovoljni, sešćemo i to razmotriti. Do tada ću se ponašati kao i u svim situacijama, profesionalno, što znači da ostajem među crno-belima, zaključio je Moreira.

--- надополнето ---

Partizan će u narednih desetak dana probati da završi posao sa Južnoafrikancem. Kleo i dalje na listi čekanja za prodaju...

Mfela je velika želja Partizana i kako se saznaje, klub iz Humske će probati da ga dovede, čak i ako Kleo ne ode ove zime. Brazilac bi u tom slučaju ostao još šest meseci u klubu, a Južnoafrikanac bi imao period adaptacije kako bi bio pravi tokom leta, u kvalifikacijama za Ligu Šampiona.

Sevilja je odustala od Petrovića, čekaju se ruski klubovi, a pominje se i interesovanje klubova Premijeršipa. Za Jovanovića i dalje osim raspitivanja francuskih klubova nema konkretnih ponuda.

Stvari su i dalje nepromenjene, ponude za Savića su odbijene, a Partizan neće insistirati na bočnim igračima jer Moreira ostaje, pa će Ilić i dalje igrati na bočnim pozicijama.
 

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Како се лепо завршила 2010 година. Фудбал: Црвена Звезда - Партизан 0:1, Кошарка: Црвена Звезда - Партизан 68:99, Одбојка: Црвена Звезда - Партизан 1:3, Рукомет: Црвена Звезда - Партизан 26:29, Ватерполо Партизан 74:0 Црвена Звезда





Зашто ћутите??? :icon_lol:
 

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Bilo je to davno, kad sam bio mali, da volim PARTIZAN mnogi nisu znali, bilo je to davno, jednog Badnjeg dana, rekoh samom sebi da volim PARTIZANA, bilo je to davno jedno Badnje vece, voleces PARTIZAN meni tata rece. Evo i dan danas ja PARTIZAN volim i svakoga dana za njega se molim. Zato ljudi znajte da je on u modi, ZIVI, ZDRAVI BILI I HRISTOS SE RODI :)
 
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Kleo menja Luku Tonija

Najbolji strelac Partizana, Gabrijel Kleo mogao bi da se pridruži Bošku Jankoviću u Đenovi ove zime.
Đenovljani su nedavno prodali Luku Tonija i zamenu za njega vide baš u centarforu crno-belih. Partizan je odredio pet miliona evra kao obeštećenje za Klea što je do sada bio spreman da plati jedino Liverpul. Kleov prelazak u Englesku je međutim teško izvodljiv zbog problema sa radnom dozvolom, jer Brazilac nije odigrao ni jedan jedini meč za reprezentaciju.

Agent Partizanovog napadača Žorž Gama je rekao da je pet miliona evra velika suma čak i za velike klubove, ali s obzirom da je Đenova dobila novac od Juventusa za Luku Tonija nije nerealno da pristane na uslove crno-belih i angažuje Klea.
 
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Линк од овоа некаде :)??
http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:314746-IFFHS-Partizan-85-Zvezda-309-na-svetu

Повели! (Ме нервираш кога не ми веруваш:)

--- надополнето ---

Mfela: "Partizan je pravi klub za mene"
Partizan hoće Mfelu, Južnoafrikanac želi u redove šampiona Srbije, ostaje još samo da njegov klub prihvati ponudu crno-belih i prvi "pik" Aleksandra Stanojevića može u avion za Beograd.

26-godišnji reprezentativac Južne Afrike se oglasio povodom priča da je Partizan zainteresovan za njega i jasno stavio do znanja čelnicima Mamelodi Sandaunsa da je vreme da promeni klub.

- Veoma sam zahvalan Sandaunsu za sve što mi je dao, ali ja neću biti mlađi i osećam da je vreme da se preselim u Evropu. Osećam da sam u Južnoj Africi postigao sve što sam mogao i želim da se ponovo okušam u Evropi i napredujem kao igrač. Molim čelnike kluba da me puste da ostvarim svoje snove, rekao je Mfela.Južnoafrikanac zna i zašto želi u Partizan.

- Prelazak u Partizan bi bio dobar za mene jer je to klub koji je poznat po tome što prodaje igrače u najveće evropske lige. To je dobro mesto za početak, a ako budem igrao dobro i postizao golove, znam da će veliki klubovi doći po mene. Ako odem u Partizan neću imati pritisak koji bih osećao da sam odmah otišao u neku od najvećih evropskih liga, zaključio je Mfela.
 

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Клео ке потпише договор со Џенова, но до крајот на сезоната ке остане во Партизан па потоа ке оди :)

http://www.zurnal.rs/2011/01/15/kleo-u-djenovi/index.html

И јаре и паре! Партизан је на прагу реализације посла који ће обрадовати не само руководиоце, чланове стручног штаба, најбољег стрелца, него и навијаче. Габријел Клео остаје међу црно-белима, иако ће за неколико дана потписати предуговор са Ђеновом, који ће се активирати на лето.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom