Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ќе ги сменат многу брзо столчињата не се секирајте :)

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Среќно вечер, покажете им на препотентните англиски дебилчиња дека и во Србија се игра фудбал.
:smir:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Едвај чекам да дојде утакмицата.Само да ги издржиме почетните минути, да се ослободиме од притисокот.Одбраната им е катастрофа и затоа мора да напагаме па што биде нека биде.... :)

--- надополнето ---

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=771&Jez=sr&sec=2&prikaz1=2010
:) :)

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Дошо је и тај дан..... уше 7 саати и поаѓам, ако направам некоја добра фотка ќе ја постирам :)

--- надополнето ---

Нек Умре Свако Ко Не Воли Партизан! Марш у фан клуб кај енглеските цигани!
Полека смири ги малце хормоните. Знам дека ти се дига на партизан али ја во мојот пост не навредив никој од навивачите на Партизан, само си ја кажав причината зошто не навивам за нив туку за Арсенал. СеЉак

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ А, мислиш на нас ни е дојдено до твоето мислење, зошто не си за Партизан, а зошто за Арсенал... Ајде пали :motor:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
hahahahhaa. Porasni :D
Зајакот му рече на магарето имаш големи уши:)

Ајде уште два саата и почнува журката. Сампо нека одиграат на ниво, нека изиграат оноа што го знаат најдобро па за другото шо како дошло.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
ајде бе одјеби веќе,многу не заболе сите нас за кого навиваш ти.
Не му обрнујте внимание дојден е да провоцира и да ја сврти темата на политика , Одјеби брате боли ме ку.рац за кога навијаш , ЗА СВЕ СЕ НАВИЈА ПАРТИЗАН СЕ ----------------В-О-Л-И---------

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
'The atmosphere is one of the best in Europe'

BACKGROUND INFO
Partizan are definitely the most powerful team in Serbia, they have been champions three years in a row. They have changed their team a lot from last season and they also have a very young coach. They weren’t expected to get to the Champions League but now they are here they are very prepared for the games ahead.

THE MAN IN CHARGE
Aleksandar Stanojević is the youngest coach in Partizan history. He is a very tough, hard-working guy and is very ambitious. Along with the Partizan president he has created a very good team with a lot of players with the same qualities that he has. He got his chance and until the loss against Shakhtar in the opening game he hadn’t lost a match. His players have a lot of respect for him and he is a man who knows exactly what he wants. He is a man that is always thinking about football – this is a big chance for him and a big chance for the team.

THE STADIUM
The atmosphere is one of the best in Europe. The Partizan fans are brilliant, they are very loud. You will see tonight that the atmosphere is excellent. Partizan fans are really loud and are known as ‘the gravediggers’. They sing about the Partizan team and they have many scarves. They have 7,000 loyal fans who sit at the south of the stadium and sing for the whole 90 minutes no matter what the score is. They will sing and they will very much be with their team. Partizan’s realistic hope for this year is to finish third in the group. Arsenal is the most powerful team in our group so anything they get from the game will be a positive result. I think a draw is the best result Partizan can hope for tomorrow

KEY MEN
The best players Partizan have are Ilić Saša, Cleo and Krstajić Mladen. They are the backbone of the team.

IMPRESSIONS OF ARSENAL
This is the biggest game for Partizan since they played Real Madrid in 2003. They were in a strong group in 2003/04 in their only previous Champions League appearance. They lost three games away from home but here they drew three games. They played well, I was very young but Partizan came very close to beating Real Madrid, it was a very tough game. I hope tomorrow is the same. Partizan played well. Thy conceded a goal in the 70th minute but the game was good for our team because last year they also played against Shakhtar and lost 4-0 in Ukraine. This time it was a completely different game so the reaction was very good.

Од сајтот на Арсенал

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Почетни состави:

Партизан:
Стојковиќ, Стевановиќ, Медо, Томиќ, Петровиќ, Клео, Боја, Јовановиќ, Лазевски, Крстаиќ, Илиќ

Арсенал:
Фабиански, Сања, Росицки, Денилсон, Сонг, СКилачи, Вилшер, Џуру, Аршавин, Гибс, Чамак

В

Вори

Гостин
Нема врска..сега се уклучија во живо од ЈНА и си беше се нормално.
Како и да е,ја мислам дека Партизан ќе изненади вечер,и дека ќе го победи Арсенал.

Медо ќе даде гол :pos:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Срамота бе со струјата!!!
Ајдемо момци,само храбро,па што биде !!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom