Еве го нашето ново и нашето ,,старо" ново засилување Медо и Боја,а за Диара се извинувам бидејќи истата вест ја прочитав на една српска страна ама изгледа и тие дека погрешиле.
Afrički tandem Mohamed Kamara - Pjer Boja zaključio je "letnji pazar" u Humskoj 1.
Doskorašnji fudbaler Helsinkija igra na poziciji zadnjeg veznog, ima 22 godine, rodom je iz Sijera Leona, ali ima pasoš Finske, zemlje u kojoj je svojevremeno tražio i dobio azil. Mohamed Kamara, popularan kao Medo, predstavio se crno-belima u najboljem svetlu u nedavnom dvomeču u kvalifikacijama za Ligu šampiona.
Kamara je potpisao trogodišnji ugovror i dobio dres sa brojem 4.
"Stigao sam u ponedeljak kasno uveče, u utorak ujutru je prošao preglede i osećam se fantastično. Ne znam mnogo o klubu, ali sam siguran da je veliki i srećan sam što sam ovde. Biću zadovoljan ulaskom u prvi tim kako bih po mogao ekipi da što bolje igra i u prvenstvu u u Lilgi šampiona", rekao je na predstavljanju Mohamed Kamara.
--- надополнето ---
А еве и некој кој си заминал од Партизан(за жал ама некој мора да си оди)/Радосављевиќ(млад голман) и Јовановиќ.
Nakon silnih dolazaka u crno-beli tabor ovih dana, danas su dvojica otišla u suprotnom smeru.
Aleksandar Radosavljević i Branislav Jovanović, raskinuli su sporazumno svoje ugovore sa crno-belima i nastaviće karijeru u drugim klubovima.
Radosavljević se "uhlebio" u mađarskom Đeru, dok je Jovanović u postupku nalaženja novog kluba.