Фан Клуб: Партизан

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Аман што ќе им е тој наркоман ќе им го зафркне тимот тој каде отиде се расипа нешто поарно нека не го земаат

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Опааа се вратил и ЛАМИНЕ ДИАРА!! Ајде сега повторно тандем Клео-Диара (можат да бидат трио) Клео-Диара-Илиев

НИКО ТЕ НИКАД ВОЛЕТИ НЕЌЕ КО ШТО ТЕ ВОЛИМ ЈААА ДИАРААА ДИАРААА УБИЦО ЦИГАНА!!!!

--- надополнето ---

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Kај прочита дека се вратил ?

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Најверојатно згрешил :)

--- надополнето ---

0:1 Илиев :)

--- надополнето ---

0:2 Томич :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Полувреме 0-2, Илиев и Томиќ... како лагано само си играме :wink: Штета и што Клео не го даде голот со глава ама јбг, убава соло-акциичка направи Томиќ и прекрасен центаршут, но :toe:

Ајде уште 1-2 во второ без да примеме гол и ќе биде одлично... :)

Партизан Оле Ја Лудо Волим Те, Знај Да Уз Тебе Ја, Сам Све До Победе... Ако Треба Ја, И Живот Чу Да Дам, Цео Свет Нек Зна Да Партизан Волим Ја... :vozbud:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Одлична рутинска победа.Добро изигравме во одбрана, а Клео денеска си зеде слободен ден за постигнување голови :)

П.С Могу само да ти пуше Радиша, Клео Гробаре, Узми Сале Евро титулу, евро титулу хахаха :) :) Један је РАДИША ИЛИЧ :aplauz::aplauz:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Абе Радиша нова фризура има :pos:.

Го гледав само 1вото полувреме во кое имавме целосна доминација,штета што Клео не погоди на асистенцијата на Илиев (мислам беше). али и 0-2 е супер :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Супер одиграа не форсираа многу али добро изиграја а и многу шанси не искористија али во глобала супер одигран меч

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Еве го нашето ново и нашето ,,старо" ново засилување Медо и Боја,а за Диара се извинувам бидејќи истата вест ја прочитав на една српска страна ама изгледа и тие дека погрешиле.

Afrički tandem Mohamed Kamara - Pjer Boja zaključio je "letnji pazar" u Humskoj 1.

Doskorašnji fudbaler Helsinkija igra na poziciji zadnjeg veznog, ima 22 godine, rodom je iz Sijera Leona, ali ima pasoš Finske, zemlje u kojoj je svojevremeno tražio i dobio azil. Mohamed Kamara, popularan kao Medo, predstavio se crno-belima u najboljem svetlu u nedavnom dvomeču u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kamara je potpisao trogodišnji ugovror i dobio dres sa brojem 4.

"Stigao sam u ponedeljak kasno uveče, u utorak ujutru je prošao preglede i osećam se fantastično. Ne znam mnogo o klubu, ali sam siguran da je veliki i srećan sam što sam ovde. Biću zadovoljan ulaskom u prvi tim kako bih po mogao ekipi da što bolje igra i u prvenstvu u u Lilgi šampiona", rekao je na predstavljanju Mohamed Kamara.

--- надополнето ---

А еве и некој кој си заминал од Партизан(за жал ама некој мора да си оди)/Радосављевиќ(млад голман) и Јовановиќ.

Nakon silnih dolazaka u crno-beli tabor ovih dana, danas su dvojica otišla u suprotnom smeru.

Aleksandar Radosavljević i Branislav Jovanović, raskinuli su sporazumno svoje ugovore sa crno-belima i nastaviće karijeru u drugim klubovima.

Radosavljević se "uhlebio" u mađarskom Đeru, dok je Jovanović u postupku nalaženja novog kluba.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Си отишол и Лазетич од кај звезда. Прашање на време е колко комада ќе примат :) :)

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Си отишол и Лазетич од кај звезда. Прашање на време е колко комада ќе примат :) :)
ЛазетиЧ си отишол? Ахам...слушам и Зидан се пензионирал скоро...
Зашто бе со вакви испади кога не пратите алоо????

Kajgana Shop

На врв Bottom