BoR4e
Manchester United
- Член од
- 28 февруари 2008
- Мислења
- 2.384
- Поени од реакции
- 36
Ma kakov partizan, gi cekame Dinamo da napravat podvig i da gi anuliraat dvata gola prednost na.... ne pamtam koj bese
шахтиор ама тешко многу тешко
Ma kakov partizan, gi cekame Dinamo da napravat podvig i da gi anuliraat dvata gola prednost na.... ne pamtam koj bese
Јужниве соседи ќе се докопаат за жал.Тешко некој од соседите да се докопа до европско натпреварување. Јас најмногу шанси и давам на Левски Софија, иаку и Партизан не е во лоша позиција. Абе фудбал е тоа луѓе, се е можно.
Еве уште еден наш лажен патриот што се треска во гради за џабе!Што е бе друже нешто по коментариве овие и претходните многу си огорчен од Партизан!Незнам што ти сметаат толку?!Изгледа патиш од синдром некој!Комлекс имаш некаков!!!Можда навиваше за Турците што те ебеле 5 века незнам,ама ова не е во ред!Можеме во секое поле да учиме од Србиве,а особено во спорт!Ma kakov partizan, gi cekame Dinamo da napravat podvig i da gi anuliraat dvata gola prednost na.... ne pamtam koj bese
.....OOOOOOO PARTIZANE VOLIMO TE IS SRCEM SVIIIM GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOI GROBARI SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI OOOO.....ми ту ако оде понатама може со јунајтед да се паднее :smir::smir:
ајмо партизан ајмо гробари .........
офф: знаа ли га некој песната шо га пеет гробари оооо партизане ако га знаа некој нека га напише тука :smir::smir:
Немаш право на збор,дека Работнички го кркна од Интер Баку со чувство,а сега ќе го кркне и од Вардар.Извини друже ама Скопје навива за Вардар!!!!!!!!Ma kakov partizan, gi cekame Dinamo da napravat podvig i da gi anuliraat dvata gola prednost na.... ne pamtam koj bese
TAKA E SUPPORT ZA VARDAR I KOMITIНемаш право на збор,дека Работнички го кркна од Интер Баку со чувство,а сега ќе го кркне и од Вардар.Извини друже ама Скопје навива за Вардар!!!!!!!!
Никој со крената глава нема излезено од Турција! Го имаат јадено многу екипи таму, посебно од Фенербахче. И Челзи и многу други пробале, ама тешко...Тешко некој од соседите да се докопа до европско натпреварување. Јас најмногу шанси и давам на Левски Софија, иаку и Партизан не е во лоша позиција. Абе фудбал е тоа луѓе, се е можно.
drugar togas partizan tepaa so 4-3 i taka odea ponatamuКако прво судијата не заеба и тоа гадно,досуди непостоечки пенал и ни поништи еден гол,тоа беше пресудно.Прво полувреме турците не знаеја главата кај им е,ама тоа е.Иначе не губите надеж дека,пред 4 години(поправетеме ако грешам),Партизан изгуби дома од Њукасл 0-1,а на СТ Џејмс Парк победи 0-1,и на крај на пенала дојде до фазата во групи,така да..........Напред Гробари!!!
da da malku se zdrkav moja greska taa utakmica so mnogu gola bese so CELTIC vo 89-90 vo UEFA CUP finaleМалку си грешка другар,на пенали Партизан помина тогаш...
Ajde se javi "MAKEDONCETO" so kompleks od srbite , bravo bravo , i ti mene ke ucis za partiotizam. Sto ima da ucime od srbite vo sport? Partizan ima bujet od 10tina milioni evra a momentalno Rabotnicki ima 700 000 . Ako tolku te palat srbite , slobodno preseli si se kaj niv , eve ti ja juzna srbija so site nejzini ubavini , VRANJE, PRESEVO , MEDVOJE . Inace ne bev ni za Partizan, ni za Fener , ednostavno me zabole i za ednava i za drugava stoka.Еве уште еден наш лажен патриот што се треска во гради за џабе!Што е бе друже нешто по коментариве овие и претходните многу си огорчен од Партизан!Незнам што ти сметаат толку?!Изгледа патиш од синдром некој!Комлекс имаш некаков!!!Можда навиваше за Турците што те ебеле 5 века незнам,ама ова не е во ред!Можеме во секое поле да учиме од Србиве,а особено во спорт!
Партизан повеќе среќа следниот пат!Браво и за ова што го покажа!
ПОЗДРАВ ГРОБАРИ