Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Obijore Odita bi još jednom mogao da predvodi napad srpskog šampiona, ako Dijara napusti Humsku. Za Partizan, to je proverena varijanta.
Zamena za Lamina Dijaru koji je pred transferom u Tursku bi mogao da bude Obijora Odita. Nekadašnji napadač Partizana se, posle odlaska iz Humske, oprobao na Bliskom Istoku, a sada je u Belgiji.

Kako pišu prestonički mediji, Partizan je raspoložen da ga vrati, imajući u vidu da je ostavio sjajan utisak kada je prvi put nosio crno – beli dres. U ovom trenutku postoji još nekoliko kandidata, ali je Odita provereno rešenje.

Kada je predvodio napad Partizana, crno – beli su poslednji put prezimili u Evropi.

ako me prasas mene nee losa odluka..ali ipak Dijara e Dijara ;)
Но ако си оди Диара јас сум за да го вратиме Одита.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Каков Одита бе,ако сакаме нешто озбилно во Европа нас ни треба некој подобар напаѓач.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Потерајте до 2:09 добар им е текстот,хехехе :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Во квалификацииве имам огромна желба да падне ренова и да ги уништат со по едно 4-5 гола па на хари не му текне да мести пак.Иначе овој дечково со текстот ги уништи сите незнам колку е точно ама мислам дека делиите треба да се срамат.

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
danas na novom beogradu uhapsen Kimi

wtf !!!
nz kolku e tocna informacijata, ako znae nekoj povise neka pise!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=05&dd=21&nav_category=16&nav_id=433051 :nesvest:

ПОДРШКА ЛЕ, ЗА УХАПШЕНЕ ГРОБАРЕ, НЕ ДАЈТЕ СЕ БРАЧО НАША, С ВАМА СМО ДО ПОБЕДЕ... ГРОБАРИ ЛЕ, АЈМО СВИ ЈОШ ГЛАСНИЈЕ, НЕК СЕ ОВОМ ПЕСМОМ СРУШЕ, ЦРНО-БЕЛЕ ЧЕЛИЈЕ !!!

http://sportal.rs/news.php?id=27891 :nesvest:
Две разочарувачки работи во еден ден :kesa:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

Спасев

Партизан, Мајами Хит