Фан Клуб: Партизан

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Олееееееее :eek:lee:... 6-0 за крај на оваа сезона во која по трет пат станавме Шампиони... Со Господ Напред па да влеземе во Лигата на Шампионите оваа година :vozbud:

И да се задржат играчите ако е тоа можно и со 2-3 добри засилувања успешно да се претставиме во Европа :smir:

Дијара со хет-трик ја завши оваа сезона која му беше послаба од ланската :wink:, а во листата на стрелците се запишаа и Илиќ, Давидов и Марко Ломиќ :helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Има сега снимка на РТС ,второ полувреме е пуштете си :)
Ја волим тај секс...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Има сега снимка на РТС ,второ полувреме е пуштете си :)
Ја волим тај секс...
Ако некој најде линк со денешната прослава на 22-рата титула на ЈНА нека го ставе, овие од РТС се исклучија, требало нешто да пренасевуваат :wink:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еве и неколку слики од прославата на 22-рата Титула :wink:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Не бев во можност да пишувам последниве денови...Нека е честито ТИТУЛАТА 3 по ред.:vozbud:

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2

:pos2::pos2::pos2::pos2: kolku se ludiii hahaha

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
http://www.mondo.rs/s170050/Fudbal/LS-_Tezak_put_za_parni_valjak.html

Според мене:

2-ро Коло - Ренова
3-то Коло - Актобе / Екранес
4-то Коло - Хапоел Тел Авив

2-рото и 3-тото коло мислам дека ќе ги поминеме без проблем, со оглед на можните противници, мислам дека сме за класа појаки од сите... Проблем ќе биде четвртото, последно коло во кое фаворитската улога им припаѓа на нашите можни противници, но само да ги задржиме играчите и да доведеме 2-3 добри засилувања и со малку среќа да се пласираме во ЛШ :wink:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Potencijalni protivnici crno-belih u drugom krugu su Levadija (Estonija), Metalurg Lijepaja (Letonija), Hafnafjordur (Island), prvak BiH (Željezničar ili banjalučki Borac), Olimpi Rustavi (Gruzija), Pjunik (Jermenija), Koper (Slovenija), Inter Baku (Azerbejdžan), Renova (Makedonija), Dinamo Tirana (Albanija), Toršavn (Farska Ostrva), Nju Seints (Vels), Santa Koloma (Andora), Linfild (Severna Irska), prvak Luksemburga i pobednici iz prvog kola, u kojem učestvuju Birkirkara (Malta), prvak San Marina, Santa Koloma (Andora) i Rudar Pljevlja (Crna Gora).

Противниците можни за првото коло што го играме.

U trećem kolu mogući rivali Partizana bi verovatno bili Bate Borisov (Belorusija), Leh Poznanj (Poljska), Žilina (Slovačka), Šerif (Moldavija), Omonija Nikozija (Kipar), AIK (Švedska), Bohemijans Dablin (Republika Irska), Ekranes (Litvanija), Aktobe (Kazahstan) i još jedan od pobednika iz drugog kola.

Второто

Poslednji stepenik pred grupnu fazu Lige šampiona je i najviši, a kada bi u prethodnim rundama pobeđivali favoriti, crno-beli bi se borili sa Bazelom, Anderlehtom, Kopenhagenom, Hapoelom iz Tel Aviva ili praškom Spartom.

Последното

Кога би бирал јас вака би одбрал :
Партизан-Санта Колома/Ренова
Партизан-Бохемианс
Партизан-Спарта Прага

Сепак ова е далеку моментално,се повеќе се збори дека ќе има реконструкција на тимот,лошо ќе биде тоа за квалификацииве ама тоа е што е,ако пројдеме првото коло тогаш имаме обезбедено учество во Европа Лига,барем за тоа и со реконструиран тим не би требало да имаме проблеми.
Ништо не мора да значи тоа ,видете 2003 година со кој тим игравме ЛШ,Стојановски,Илиев,Малбаша,Чирковиќ и ред други вакви играчи,само Тарибо Вест што беше звучно име,мене најбитно ми е да се задржи Мореира :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Во вториот круг никој не би требало да ни претставува проблем,во третиот круг ја сакам Жилина или екипата од Казахстан,а во последниот круг или Копенхаген или Спарта Прага :helou::helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не бе Копенхаген,они и Андерлехт никако,подобро Базел него Копенхаген,јаки се тие,ама прво да се стигне до таму нема да биде лесно :)

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
Obijore Odita bi još jednom mogao da predvodi napad srpskog šampiona, ako Dijara napusti Humsku. Za Partizan, to je proverena varijanta.
Zamena za Lamina Dijaru koji je pred transferom u Tursku bi mogao da bude Obijora Odita. Nekadašnji napadač Partizana se, posle odlaska iz Humske, oprobao na Bliskom Istoku, a sada je u Belgiji.

Kako pišu prestonički mediji, Partizan je raspoložen da ga vrati, imajući u vidu da je ostavio sjajan utisak kada je prvi put nosio crno – beli dres. U ovom trenutku postoji još nekoliko kandidata, ali je Odita provereno rešenje.

Kada je predvodio napad Partizana, crno – beli su poslednji put prezimili u Evropi.

ako me prasas mene nee losa odluka..ali ipak Dijara e Dijara ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom