Фан Клуб: Партизан

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Тука нешто имам проблеми околу регистрирањето... има ли некој друг линк? :smir:

EDIT: 0-1 за Воша, Мрџа даде гол :nesvest:

EDIT: ГООООООЛЛЛЛЛЛ Рача Петровиииииииќ :vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ај на Здравје... не ја гледав, бидејќи немав каде, но резултатот се' кажува. Кога израмнивме, помислив дека можеме и до победа, но Мрџа одново ни даде гол, а подоцна и Џуровски и така Воша ни врати за поразот во Нови Сад од нас пред некоја недела :toe:

А, да ќе заборавев... изгубивме од Војводина, сепак не изгубивме од Севојно :helou:

Продолжуваме во Првенството...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Стеванович дошло је време да напустиш Партизан :tapp::tapp: Дечки во голема криза сме и ако не излеземе од неа за брзо време лошо ни се пишува...:toe: Идемо далје :wink:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ја има сега снимката на РТС Сат, кој сака може да ја гледа :toe:

П.С. Намерно изгубивме денеска, Гробари се уплашија од Делије :tapp: (теории на Луди Милојко) :wink:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Кад је најтеже, нас је навише <3

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
да не замараш тука најпаметно би ти било :)

Не ја гледав утакмицата на тренинг бев,напизден сум 100% нормална работа,фатив последните 10 минути од снимката,што да гледам,влечење у буквален превод....
Заслужен пораз,дојде тоа што потајно го очекував/ме,ЛОША УПРАВА кога се има не може да се очекува нешто да се освои,изборите си ги намести оној мајмунот ,Јокановиќ го избркаа,Томиќ,Мирковиќ и компанија и нив ги избркаа,купуваат играчи од типот на Камберовиќ:tapp:
Сезонава ништо изгледа,лигата не е изгубена,јас сум убеден дека ќе тепаме у дерби,звезда се надевам дека ќе киксне барем една има 2 тешки гостувања во Чачак и Кула па ако може да се искористи нешто,ако не Тумбаковиќ тренер за идната сезона,Ѓуриќ аут и то е то...
Плави си поднел оставка вечерва,нормален човек фала му на бога што поднесе требаше и малце порано да го направи ова,не да го изебе купот,ама среќа во несреќа што постојат уште шанси за првенството,не се знае кој ќе биде наследник,Моца Вукотиќ се споменува нешто ама ќе се знае дефинитивно изгледа утре!
КОЈ и да биде тренер мора Мореира и Дијара да ги игра по 90 минути,барем Дијара да им даде едно 2-3 гола на циганите тоа му е барем сигурно!

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Ма што кењаме и ние , цитат од братанац еден:

Ко год да дође ви би опет СРАЛИ на све стране, питајте ваше родитеље колико су они година чекали на титуле, а ви је хоћете сваке године - много је лепо навијати када си први и када не губиш, а чим неки пораз ви одмах кењате, ко цигани неки...

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
prvo pozz do site pravi navivaci na Partizan!!

vtoro mislam sramota da izgubis od Vosa i da primis 3 gola doma mislam..:toe:
mora neso da se prevzeme hitno!!! i treto-Stevanovic idi odma ubij se!!!!!!!!!
fali mn Fejsa jbg !!

Uzmi Dule FK Partizan!!!

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
prvo pozz do site pravi navivaci na Partizan!!

vtoro mislam sramota da izgubis od Vosa i da primis 3 gola doma mislam..:toe:
mora neso da se prevzeme hitno!!! i treto-Stevanovic idi odma ubij se!!!!!!!!!
fali mn Fejsa jbg !!

Uzmi Dule FK Partizan!!!
Поздрав и до тебе, Наше снаге јачају сваким новим даном све до смрти заједно с'нашим Партизаном !

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Малку е оставката на Стевановик за вракање на клубот на колосек треба и целата неспособна управа да поднесе оставка работата е до пола. Со нова управа и со нов тренер за нов почеток и така веке оваа сезона е загубена.

Kajgana Shop

На врв Bottom