да не замараш тука најпаметно би ти било
Не ја гледав утакмицата на тренинг бев,напизден сум 100% нормална работа,фатив последните 10 минути од снимката,што да гледам,влечење у буквален превод....
Заслужен пораз,дојде тоа што потајно го очекував/ме,ЛОША УПРАВА кога се има не може да се очекува нешто да се освои,изборите си ги намести оној мајмунот ,Јокановиќ го избркаа,Томиќ,Мирковиќ и компанија и нив ги избркаа,купуваат играчи од типот на Камберовиќ
Сезонава ништо изгледа,лигата не е изгубена,јас сум убеден дека ќе тепаме у дерби,звезда се надевам дека ќе киксне барем една има 2 тешки гостувања во Чачак и Кула па ако може да се искористи нешто,ако не Тумбаковиќ тренер за идната сезона,Ѓуриќ аут и то е то...
Плави си поднел оставка вечерва,нормален човек фала му на бога што поднесе требаше и малце порано да го направи ова,не да го изебе купот,ама среќа во несреќа што постојат уште шанси за првенството,не се знае кој ќе биде наследник,Моца Вукотиќ се споменува нешто ама ќе се знае дефинитивно изгледа утре!
КОЈ и да биде тренер мора Мореира и Дијара да ги игра по 90 минути,барем Дијара да им даде едно 2-3 гола на циганите тоа му е барем сигурно!