Фан Клуб: Партизан

Г

Грејвдигер

Гостин
Ama onaa Obrisi suze mala moja cel Pionir mu ja peese da mu ebam krvta ciganska da mu ebam taka neka skape.Takvite kako nego ne zasluzuvaat da gi spomnuvas.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6902502695635486850&q=Obrisi+suze+mala+moja&total=4&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

E moj MILAN suzama se vatra ne gasi!!

JEBI DELIJE ZIVECES VESELIJE!!!!!
Obrisi suze mala mojaaa... nek osmeh sja tvog licaa:pos2:

go imam odamna gledano na youtube

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
AJ VEKE KOGA GO SPOMNUVAME I DA MU ZAPEEME:)
PICKO MILANEEE JEBEMO TI SVEEEE SVE TVOJE DRUGOVE S'TRIBINE SEVERNE PICKE CIGANSKEEEE JEBEM TI ZENU ZNAAAAJ ALI TO NIJE KRAAAAJ CHALETA ALKOSA I CERKU KOPILE STO NEZNA CIJA JEEEE PICKO MILANEEEEE.....

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
U POSTELJI CRNO-BELOJ STARI GROBAR LEŽI
NA RASTANKU OD ŽIVOTA ISPOVESTI TEŽI
SKUPIO JE DECU SVOJU
SAV OČAJAN U SVOM BOLU
ŠTO JE ZADNJI DAN
ZADNJE REČI BEHU MU-VOLIM PARTIZAN

PRINEO JE U ZAGRLJAJ NAJMLAĐE MU DETE
PRIČAO JE ŠTA JE BILO ČETRDESET PETE
OSNIVANJE BEŠE DAVNO
DADOŠE MU IME SLAVNO
LEPO KAO SAN
DADOŠE MU NAJLEPŠE-IME PARTIZAN

GODINE SU PROLAZILE SVE JE BILO ISTO
PARTIZAN JE SVAKOG PUTA NA TERENU BLISTO
TROFEJE SU OSVAJALI
SVUD POBEDE POSTIZALI
ZIVOT RADOSTAN
NAJLEPŠE JE NAJLEPŠE-BITI UZ PARTIZAN

PARTIZANU CEO ŽIVOT,I SRCE SAM DAO
DECO MOJA NASTAVITE GDE JE OTAC STAO
POSLUŠAJTE OCA SVOGA
BODRITE GA SVE DO GROBA
JA TO DOBRO ZNAM
NAJLEPŠE JE NAJLEPŠE –BITI UZ PARTIZAN

TEŽAK UZDAH PREKINE GA U RAZMIŠLJANIMA,
RASTANAK MU TEŠKO PADE OD VOLJENOG TIMA
SEČANJA MU NAVRNUŠE
SUZE LICE OROSIŠE
GASNE KAO DAN
ZADNJE REČI BEHU MU – VOLIM PARTIZAN!

OVOA NE SE KOMENTIRA BRAKJA ALAL DA MU E NA TOJ STO JA NAPISAL DA SE NAEZI COVEK

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Bas me interesira dali vecer ke ja tepame Lotomatika vo Rim pa da is obezbedime plasman vo top 16 da ne ke ja davaat taa na tv (Mrt)?????

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Abe da ne znae nekoj koj e toj Bozovic sto potpisal za Partizan toj e najavaen kako vtoro zasiluvanje ovoj period po Cadikovski ako ima nekoj bila kakva informacija neka ja kaze.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
SISAJ ZVEZDO SISAJ ZVEZDO LEEEE SISAJ ZVEZDO LEEE SISAJ ZVEZDO SISAJ ZVEZDO LEEEE....JEBO VAS PARTIZAN JEBO VAS JEBO VAS ON PARTIZAN JE SAMPIOOOOON

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Куфор на позајмица во Партизан? Помалку заборавениот фудбалер на Рома, Самуел Куфор наскоро би требало да ги напушти редовите на италијанскиот клуб и да премине на позајмица во белградски партизан до крајот на сезонава.

Куфор минатата сезона ја помина на позајмица во Ливорно, 31-годишниот фудбалер и во оваа сезона е вишок во тимот на Спалети, и воопшто не успева да се избори за било каква минутажа.
Договорот на Куфор истекува на лето, а неколку клубови покажуваат интерес за него. Засега наверојатната опција е Партизан, чии челници сакаат да го донесат Куфор прво на позајмица, а потоа да му понудат и траен договор.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
NE DEKA IMAM PROTIV NESTO ZA DA ZAUGRA U PARTIZAN ALI RAKA NA SRCE NE E KOJ ZNAE SO A I MU MINA VREMETO

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Abe da ne znae nekoj koj e toj Bozovic sto potpisal za Partizan toj e najavaen kako vtoro zasiluvanje ovoj period po Cadikovski ako ima nekoj bila kakva informacija neka ja kaze.
Bozovic - Crnogorska vrba visok 2 i 5... Ne najdoa saglam golman i ne najdoa... Inaku da go zememe Fejsa ( ako vekje ne i potpisal za Salke )...

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Eve vaka se zivee za klub ! ! ! [media]http://www.youtube.com/watch?v=DJyhvlE99FE[/media]

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Eve vaka se zivee za klub ! ! !
Е доброутро вакви дома 5 цедиња со ова имам...

Ништо чудно ...не го гледам ова првпат...:wink:

Секој меч морам да го гледам...и се соживувам со атмосферата често и се дерам по дома и пејам заедно со нив:)

Член од
27 јануари 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
partizan

navistina dobro igraat ovaa sezona i dovedoa dobri fudbaleri no i messi i kaka da go dovedat ke navivam za ZVEZDA:tv:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Е доброутро вакви дома 5 цедиња со ова имам...

Ништо чудно ...не го гледам ова првпат...:wink:

Секој меч морам да го гледам...и се соживувам со атмосферата често и се дерам по дома и пејам заедно со нив:)
WOOOOOW COOOL MALCE TI PA 5 CDNJA AJ DAJ EDNO KE TI OSTAVAM ADRESA ;-)

Kajgana Shop

На врв Bottom