Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не е тоа тоа,втор клуб:nesvest:

Има на партизан.рс за што го одбрале тимот на лигата,Божовиќ,Обрадовиќ,Стевановиќ,Фејса,Џорџевиќ,Дијара,Мореира се тука не знам дали има уште некој.
Во сабота на утакмицата ќе играме со втор тим зашто скоро сите од стартните 11 се веќе на одмор:Мореира,Џорџевиќ,Стевановиќ,Дијара,Љајиќ,Гавранчиќ за нив знам сигурно можно е уште некој да биде поштеден.
Иако ќе играме со втор тим мора да се иде на победа,желбата ќе биде огромна на останатите дечки да се докажат и да му забијат на тој Степановиќ што долги години наназад просерува безвезе:)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Не е тоа тоа,втор клуб:nesvest:

Има на партизан.рс за што го одбрале тимот на лигата,Божовиќ,Обрадовиќ,Стевановиќ,Фејса,Џорџевиќ,Дијара,Мореира се тука не знам дали има уште некој.
Во сабота на утакмицата ќе играме со втор тим зашто скоро сите од стартните 11 се веќе на одмор:Мореира,Џорџевиќ,Стевановиќ,Дијара,Љајиќ,Гавранчиќ за нив знам сигурно можно е уште некој да биде поштеден.
Иако ќе играме со втор тим мора да се иде на победа,желбата ќе биде огромна на останатите дечки да се докажат и да му забијат на тој Степановиќ што долги години наназад просерува безвезе:)
Па да нема потреба да се форсираат подобрите играчи.Нека им се даде шанса на резервите:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Жука бомбардеро,потпиша во Депортиво Ла Коруња!!!
Браво за дечкото нека си игра таму со среќа нека му е,ќе игра во јака лига.
Фала за се што направи за Партизан.
Добро е ова,последно време Фејса и така му го фати местото,од година и така ќе има ограничување на странци во лигата,супер е да се откачуваме од странци кои што се делумно непотребни,односно што не играат преку цела сезона цели утакмици.
Дијара се повеќе се збори дека ќе си оди,немам ништо против да си оди,ќе му земеме добра пара а и ќе земеме некој уште појак шпиц.
Најбитно е да се задржи Обрадовиќ.
ПРАВЕЦ ЛШ:vozbud::vozbud::vozbud:

http://www.deportivo-la-coruna.com/n-news.php?cid=2233&ctg=3

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајдеееееее у пм...не е тоа тоа без Жука.Но,што е тука е,ке земеме подобар од него,секоја година е така.
Диара не ми се верува дека ке си оди оваа сезона,ке остане уште најмалку една сезона,да направи ршум,се разбира и ЛШ да влезе,па после ке си оди.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не не,и зашто е толку лошо без Жука,цела втора полусезона игравме без него,Фејса го замени повеќе од добро.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
[SIZE=-1]U ime svih Grobara, želim da se zahvalim Žuki za sve što je uradio za Partizan a pogotovo za golove protiv komšinice, i poželim mu mnogo sreće u novom klubu.:toe::tapp:.Neka mu e so sreka
[/SIZE]

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Во последниот натпревар оваа сезона Партизан го победи Чукарички на гостински терен и со тоа на најубав можен начин ја заврши оваа сезона која е најуспешна на клубот во последните неколку години, по втор пат едно по друго ја освои Дуплата Круна во Србија и направи најголема разлика во бодови на табелата пред Црвена Звезда досега... голот го постигнал Јованович во 70 минута :vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Петровиќ го дал голот колку за информација:)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Феноменален клип :vozbud:... Не бев во можност да ја гледам утакмицата па видов на livescore.com и пишува дека голот го постигнал Јованович во 70 минута... на крај краева не е ни толку битно кој го постигнал голот :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
kleo sto bese vo zlezda minatata sezona potpisuva denovive za Partizan

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
kleo sto bese vo zlezda minatata sezona potpisuva denovive za Partizan
Од кај толку сигурен и информиран.........дај да прочитаме некаде да се увериме сите.

Не знам не ми се допага мене тој играч,не е за во Партизан.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Звер е Клео бе што зборите,имаше проблеми со повредите,он и Дијара у напад добро ќе биде и уште 2-3 квалитетни засилувања и ќе бидеме екстра и на европско ниво.

Kajgana Shop

На врв Bottom