Фан Клуб: Партизан

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
partizan vojvodina 3:3
So da se kaze za utakmicata neam pojma!ajde da receme deka terenot ne bese kako so treba ali ne e opravduvanje(moe mislenje,moze sum previse kriticen)ALI NEKA NE CUVA GOSPOD I NAS NAVIJACITE A NAROCITO PARTIZAN SO VAKVA ODBRANA.SO EDEN ZBOR KATASTROFA!!moze gresam a moze i ne no POD HITNO vo zimskiot preoden rok treba da se najde adekvatno zasiluvanje vo prava smisla na zborot zatoa sto so vakva neorganizirana odbrana nemozeme da ocekuvame sigurna titula!!ako ima nekoj koj ne se slaga so mene slobodno replicirajte!!

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Golmanot e najvekje kriv - nema dilema ...

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.551
Поени од реакции
5.538
Напаѓачот на Војводина, Гојко Качар е јунак на својот тим од дербито против Партизан што вчера се одигра во Белград. "Црно-белите" водеа со 2:0 и 3:2 на овој меч, но не успеаја да ја искористат иницијативата и подобрата игра и дозволија на крајот да останат со само еден бод. Со головите на Диара и Јоветиќ, по девет минути од натпреварот Партизан веќе водеше со 2:0 и навивачите на домашниот тим уште оттогаш почнаа да ја прославуваат новата победа. Меѓутоа, до крајот на првото полувреме Качар двапати се запиша во листата на стрелците, со што го израмни резултатот и најави уште повеќе возбудувања во продолжението. Во 69. минута Тошиќ повторно го доведе во водство Партизан, но на шест минути пред крајот Качар со третиот погодок & донесе бод на Војводина со што ја задржа негативата од пет бода во однос на Партизан.
Нерешениот резултат на својот најголем ривал го искористи Звезда, која со погодокот на Милијаш славеше на гостувањето кај Чукарички. Домаќините беа подобар противник бидејќи создадоа неколку шанси за гол, но не успеаја да погодат и бодовите заминаа на контото на Звезда.

ПАРТИЗАН - ВОЈВОДИНА 3:3

1. Партизан 28
3. Ц. Звезда 21

леле ќе ве стигне Звезда :pipi: (тоа е јак тим никогаш не се откажува)

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Напаѓачот на Војводина, Гојко Качар е јунак на својот тим од дербито против Партизан што вчера се одигра во Белград. "Црно-белите" водеа со 2:0 и 3:2 на овој меч, но не успеаја да ја искористат иницијативата и подобрата игра и дозволија на крајот да останат со само еден бод. Со головите на Диара и Јоветиќ, по девет минути од натпреварот Партизан веќе водеше со 2:0 и навивачите на домашниот тим уште оттогаш почнаа да ја прославуваат новата победа. Меѓутоа, до крајот на првото полувреме Качар двапати се запиша во листата на стрелците, со што го израмни резултатот и најави уште повеќе возбудувања во продолжението. Во 69. минута Тошиќ повторно го доведе во водство Партизан, но на шест минути пред крајот Качар со третиот погодок & донесе бод на Војводина со што ја задржа негативата од пет бода во однос на Партизан.
Нерешениот резултат на својот најголем ривал го искористи Звезда, која со погодокот на Милијаш славеше на гостувањето кај Чукарички. Домаќините беа подобар противник бидејќи создадоа неколку шанси за гол, но не успеаја да погодат и бодовите заминаа на контото на Звезда.

ПАРТИЗАН - ВОЈВОДИНА 3:3

1. Партизан 28
3. Ц. Звезда 21

леле ќе ве стигне Звезда :pipi: (тоа е јак тим никогаш не се откажува)
e pa se vide kolku e jak tim da ne bese tolku lev toj od cukaricki pa ke odigrase nereseno.ali sreka so ke praes

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Partizane jedini,
Mi za tebe živimo,
Samo tebe volimo,
I Tebi se divimo.

A kad dođu nevolje,
I kad dođe tuga,
Uvek će te voleti -
Grobari sa Juga !

MOZDA ZA SVE SME PRAELE MUABET ALI EDNA LICNOST,LEGENDA NIKAKO NE TREBA DA JA ZABORAVIME MISA TUMBAS. LEGENDA ZIVI VECNO

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Inaku utre so PAO vo Pionir !!!
Ovaa pobeda mnogu bi znacila za ovie mladi deca...
""" N A P R E D P A R T I Z A N """

Г

Грејвдигер

Гостин
Миша Тумбас е легенда ЈФ бре... кој е како него гол да се соблечува на сред натпревар :) :pfc:

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Partizan sega treba da go iskoristi ovoj psihicki pad na zvezda ... pokraj se i trenerot i dade ostavka mada toa ne e bas naj dobro za Partizan zosto koj i da dojde na trenerskoto mesto na zezda sigurno kje bide podobar od ovoj posledniot ... no sepak ostavka na trener deluva loso na ekipata i zato ova Partizan i te kako treba da go iskoristi i da si ja zagarantira titulata !!!:je:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
имате ли информации дали ке доагаат гробари у скопје за утакмицата со вардар колку души и на која трибина ке бидат?

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
а што демек они тајно ке дојдат не смее да се знае на форумов а?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Миша Тумбас човекот е стварно легенда...

Што има една слика кога им го извади на сред стадион:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom