Фан Клуб: Олимпик Лион

F

fantomX

Гостин
Како не му е страм на навивачите на Лион да му светат со ласер на Роналдо? Затоа сега ќе има истрага и ќе го примат! Ајде кажете ми зошто толку се сите против Роналдо? Бидејќи е најдобар тоа да, но најдете ми еден клип каде Роналдо направил крвнички и намерен прекршок над противнички играч. А да не зборуваме колку брутални стартови прават над него, некои се и за во затвор. И што, глумел Роналдо, ваков е онаков е. Па ајде нека оди директно на секој груб прекршок и нека заработи некоја повреда и да не игра фудбал. Срамота!
Не е првпат ова. Особено во Фрнација. Во неделата се играше еден од најголемите дерби натпревари во Франција, Марсеј и ПСЖ. Еден од ПСЖ требаше да шутира пенал, и му светеа со зелен ласер во очи. Немам сретнато клип за ова, а ако најдам ќе поставам. И на Дрогба му светеа лани, дали против Ливерпул беше, мислам против нив. Цело време му велеша на судијата, ама шо да се прај, то е то. Така да, не е само за Роналдо, не го величај толку.
Не ги знам правилата на УЕФА до детали, па не знам дали и каква казна можи да очекува Лион.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Не верувам дека Лион ќе добие некоја казна бидејќи правилата на УЕФА не се отидени до таму.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Манчестер-Лион 1-0
Со голот на Роналдо,Лион е исфрлен од Лигата на Шампиони.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Лион станаа досадни веќе, 6-7 по ред го освојуват француското првенство!
А на европска сцена се стварно ослабени, пред 2-3 сезони тие беа мој фаворити за освојување на ЛШ, ама тоа е ...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
До лани им бевме редовни пациенти на овие, баш би сакал наредната сезона да се паднеме во иста група во ЛШ, една добра одмазда да падне. :jaj:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Male, male gusto ke bide ako im se lizne titulata niz prsti u oci na poslednovo kolo. Redno bese veke da go prepustat tronot na nekoja druga ekipa od Francija (u slucajov Bordo), posto veke i ligite im protekoa, premnogu se voobrazija i pocnaa da go potcenuvaat domasnoto prvenstvo ... !!!* ;)

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Па и не се нешто јаки оваа сезона и таму, минатите сезони ова време им бегаа по 10 бода на второпласираните...

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Абе пак ќе освојат.

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Ај нека им е честито нова титула
Беше неизвесно до последно коло, но сепак со победа над Оксер од 3:1 си ја заслужија титулата.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Пак шампиони, мамето нивно :)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Па и заслужено се шампиони:)
Најак тим имаат,нема конкуренција со тимот на Бордо!

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Ај честито заслужена, која е по ред 6та?
Нема таму конкуренција Лион. Ке треба од догодина да се пријави во Англија да игра.:smir:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
За разлика од останатите години,оваа Лион имаше конкурент.Можеби следната Бордо ќе може да се спротивстави и освои.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
За разлика од останатите години,оваа Лион имаше конкурент.Можеби следната Бордо ќе може да се спротивстави и освои.
Имаше конкурент ради тоа што Лион бајаги се опушти иначе немаше никогаш да биде интересно Француското првенство!Секогаш знаев дека ке освојат Лион не ми беше интересно по интересно ми беше за опстанок борбата!

Kajgana Shop

На врв Bottom